ممنون از پیشنهادتون ولی ما هنوز واسه بازی اسم انتخاب نکردیم اگه خدا بخواد امروز سناریو نویسها بخشی از سناریو رو بفرستن اسم هم انتخاب می کنیم :20: در ضمن بازیه وحشت سرد ساخته شده نوکرتم:31:نقل قول:
Printable View
ممنون از پیشنهادتون ولی ما هنوز واسه بازی اسم انتخاب نکردیم اگه خدا بخواد امروز سناریو نویسها بخشی از سناریو رو بفرستن اسم هم انتخاب می کنیم :20: در ضمن بازیه وحشت سرد ساخته شده نوکرتم:31:نقل قول:
إ ... خوب کاشکی زودتر می گفتید . من فکر می کردم اسم بازی این است . پس برم وبلاگ را ویرایش کنم...
خوب آقایون سناریو نویسها تا امروز اگه سناریو رو دادید که کارتون رو ادامه بدید وگرنه تا امروز بازی اسم نداره اما فردا اسم بازی وحشت زده است و لوگوی اون لوگوی ساخته شده دراگونه سناریو جدید هم تا فردا حاضره چون این سناریو رو خودم خیلی وقته آماده کردم منتها چون شماها گفتید می خواید سناریو قوی بدید نگهش داشتم
خداییش از همون روز اول باید این کارو میکردی اینا معلوم بود کاری نیستن در ضمن اگه این گفتت تصویب شد بگو رو لوگو یه مقدار دیگه کار کنم راستی الان می تونی بیای تو چت کارت دارم
آقا بابا کسی با ما هماهنگ نمی کنه؟؟
من = حجت
دوستان من تازه امتحانم امروز تموم شده، اما اگه خودتون سناریو دارید ما حرفی نداریم می کشیم کنار. راستی در مورد بعضی از افراد که روی هوا در مورد دیگران اظهار نظر می کنن، لطفا قبلش حداقل کار طرف را ببینن بعد صحبت کنن.اگه مایل به ادامه همکاری هستید Pm بزنید وگرنه می رم یه جای دیگه
آخه نوکرتم الان 2 هفته است ما منتظر یه سناریو هستیم اینجوری نمیشه که در ضمن حالا این دوستان شما یه چیزی گفتن شما ناراحت نشید بعدشم اگه واقعا اینبار می خواید کار کنید بسم الله شروع کنید یه چیزی بگید نمیدونم سلام اسم شخصیت مظفره یا از این چیزا بابا نمیشه که دو هفته برید و یه جمله مختصری هم نگید آدمیزاد دیگه فکر میکنه که از همکاری پشیمون شدید خلاصه فقط یه بخشی رو سریعا تهیه کنید که دیگه کارو شروع کنیم:31:نقل قول:
ببینید ما معطل بعضیا نیستیم!
می خواین ما از گروه بریم!
کسی هماهنگ نمی کنه هیشکیم با هم آن نمیشه.
بابا سناریو چیکار کنیم؟؟
باید مدیر گروهم باشه که طرحو بگه.
دوست عزیز امتحان داشتم. باید چند بار در تاپیک بگم؟نقل قول:
ما از امروز کار جدی را در نوشتن سناریو آغاز می کنیم ولی اینو بدونید نوشتن سناریو طول می کشه، می تونیم قسمت، قسمت تحویل بدیم. فکر می کنم شخصیت پردازی خیلی مهم باش، چون پایه و اساس بازی بر روی اون هست، این طور نیست؟
منتظر متن باشید. بزودی(coming soon!)
خیلی خوب بابا حالا اینقدر عصبانی نشو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من هم واسه اینکه تایپیک نخوابه مجبور بودم از این جور حرفا بیام بالا در ضمن بله اصلا کل داستان روی شخصیت و اینکه قسمت قسمت باشه خوبه نه اینکه بازی قسمت قسمت باشه ها نه سناریو رو میگم واسه تحویل در ضمن نگاه کنید فقط از بچه گیه شخصیت بره واسه زمان حال واینکه ممنون زودتر:31:
آقا حجت نگاه کن واستا واسه هماهنگی چون بچه های سناریو میگن ما اینجوری راحتریم درضمن اسمتون رو این بزارم :13:نقل قول:
هماهنگی؟؟؟!!!!!
این هماهنگی شامل چه چیزایی؟؟؟
اگه بچه ها مایلن بذار هماهنگی!
هماهنگی دردسر و خج کردن نداره که؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در اولین فرصتی که گیم هکر را پیدا کردم شروع به نوشتن می کنیم.(احتمالا امشب پیداش می کنم)
نکته1: فکر می کنم اعلام کرده بودیم که نوشتن را از شنبه شروع می کنیم
نکته2: در این مدت هم بی کار نبودم و چندتا سناریو تمرینی نوشتم که دستم راه بیفته اما نمی دونستم باید کلیه افکارم را در تاپیک مطرح کنم.
ببین دوست عزیز من نمیدونم شما چه کارایی بلدی ولی نگاه کن وقتی ادم یه مسئولیت رو قبول میکنه باید تا آخرش باشه نه اینکه بره و بعد یه مدت بیاد و اینجوری اضحار نظر کنه حالا نمی خوام بینمون شکراب بشه من معذرت میخوام و تمابل دارم شما هم کوتاه بیاید:20:نقل قول:
آقا ما چیکارش کنیم؟
نقل قول:
هماهنگی؟؟؟!!!!!
این هماهنگی شامل چه چیزایی؟؟؟
اگه بچه ها مایلن بذار هماهنگی!
هماهنگی دردسر و خج کردن نداره که؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حجت نگاه کن این اصلا نه خرج داره نه علافی فقط باید حوصله پاش بزاری مثلا مدل سازها واسه ساخت شخصیتها احتیاج به تکسچر لباس یا نمی دونم دوستان دیگه احتیاج به وسایلی دارن یا آمار چیزی رو می خوان و تو باید اینکارا بکنی حالا نظرت چیه می تونی یا نه ؟نقل قول:
شما یه پست بیار که من گفتم ادامه نمی دم. من همون روز اول هم گفتم وقتی امتحان ها تموم بشه در بست در اختیار گروه هستم. حالا هم امتحان ها تموم شده و من کارم را انجام می دم.نقل قول:
دوستان این بحث در همین جا مختومه اعلام می شه و من اگر با پست هام کسی را ناراحت کردم، عذر می خوام:11::40:
خیلی خوب حالا که همه جمع شدن از امروز کارو جدی پیش میگیریم در ضمن بابا کوتاه بیاید:42:نقل قول:
پس هماهنگی اینه.نقل قول:
حجت نگاه کن این اصلا نه خرج داره نه علافی فقط باید حوصله پاش بزاری مثلا مدل سازها واسه ساخت شخصیتها احتیاج به تکسچر لباس یا نمی دونم دوستان دیگه احتیاج به وسایلی دارن یا آمار چیزی رو می خوان و تو باید اینکارا بکنی حالا نظرت چیه می تونی یا نه ؟
من به این میگم کارای جانبی. یا مدیر کارای جانبی
او کی هستم تا آخرش!
سلام دوستان خسته نباشيد من حوصلم سر رفته پس اين طراحان به قول خودمون انيميشن كجان اگه تا دو روز ديگه نيان من ديگه باهاشون كاري ندارم يعني تا حالا نبودن كه باهاشون كاري داشته باشم اون وقت مجبورم تنهايي همه كارا رو انجام بدم آقا پويان خواهشن اونايي كه بيكارن رو بهشون هشدار جدي بده من منتظرم.با تشكر
علی جان من اون موقعه بهت گفتم می خوای تا جور کنم گفتی نه خودم یکاریش می کنم پس حالا باید وایستی در ضمن این حجته باز چرا بند شده؟
دوستان گیم هکر کجاست؟ من پیداش نمی کنم هم براش pm زدم و هم براش آف گزاشتم اما دریغ از یک جواب.
چی کار کنم؟
خداییش بعد من میگم اصلا نمی یان شما بگید که میاین ان شاالله سال دیگه همین موقها گیم هکر جان هم میان .
خوب شما خودت شروع بکار کن بعد که گیم هکر اومد اونی رو که نوشتی باهاش درمیون بزار
باشه من تا فردا یه قسمت از سناریو را براتون می زارم.نقل قول:
بچه های دیگه نیستن بچه های مدل ساز آقای هاروست مون بصدا ها نیاز داریم کجایی دوستان دیگه همه جمع بشن که کار شروع شده
سلام دوستان یکی میتونه بهم بگه بعد از اینکه بازی ساخته شد کامل شد بعد چی کار می کنیم یعنی بعد از ساخت بازی چی میشه؟ خیلی ممنونم.
خوب من بهت میگم بازی تموم شد بازی رو می فروشیم و انوقت بازیه ساخته گروه ما هم تو بازار هست مثل بازیه مبارز او کی:46:نقل قول:
پویان جان آی دیتونو بدینو آن شین!
من = اسممو نمی گم منو میشناسی! (لومیرم!)
papy_ercat بیا اینم آیدی:31:نقل قول:
مرسی ما منتظریم :20: در ضمن شخصیتهای بازی رو هم تو یه قسمت جداگانه درست کنید که چه شخصیتهایی داریم تا بدیم دوستان درستشون کنن:31:نقل قول:
چشم، این کار انجام می شهنقل قول:
بچه ها فکر کنم گروه سهیل اینا منهل شده اخه خیلی وقته آپ نکردن در ضمن اگه موافق باشید گروه رو با گروه سوداگران مرگ یکی کنیم و روی دو تا بازی کار کنیم نظرتون چیه یه سایتم می زنیمو افراد اصلی و کسایی که واقعا کار می کنن رو جمع می کنیم اونجا بعد اعضا اصلی رو انتخاب می کنیم اگه خدا بخواد بازی ها رو می دیم بیرونو یواش یواش کمپانی را می ندازیم نظرتون رو بگید اینا همش یوهو به مغزم رسید خودم تنهایی گفتم هااا
سلام
مي گم كار صدا كي شرو ميشه و من اين صداهارو چيكاركنم . آپلد ميكنم مي گي خطا ميده اينو بگين.
فكر توپي كردي :18: من كه هستم چون توفكر منم بود البته نه اينا و من كه دنبال كار مي گردم :31: چه كاريم بهتر از اين .نقل قول:
آقا پویان ممنون بابت نظر سنجی منتها این دوستان دیگه نیستن چرا کسی کار آماده نمی کنه
دراگون جان قرار بود عكس كفش و ... رو بهم بدي من خيلي وقته منتظرما.
به هر حال موفق باشين من هم موافقم كه سه گروه يكي بشن اينجوري كار منم راحت تر ميشه با تشكر از دوستان.
نقل قول:
تاتا جان عالی بود جای هیچ بحثی نداشت ادامه بده
همیشه بهار جان آماده هستی برای ساخت شخصیتها یا نه در ضمن فکر نکنم دراگون مسئول تکسچر باشه مگه اینکه خودش خواسته باشه اگه دراگون نتونست یکی رو پیدا می کنم واسه این کار
علی جان نظرت رو هم تونظر سنجی بگی بهتره
آقایون مدلسازها بیاید کارتون دارم باید مدل بسازید
پويان جان من آماده آماده ام فقط اين شخصيت كه تمام بشه شروع ميشه كارامون.
نقل قول:
دراگن جان من با اين شرطها مافقم :11:
خوبه ما هم موافقیم البته من و پویان :20:نقل قول: