احتمال خيلي زياد سيستم شما ويروسي شده كه بهمين دليل Explorer رو از كار انداخته . شما دو مورد Spyware Doctor و Nod32 رو براي چك كردن سيستم امتحان كنيد /.
Printable View
احتمال خيلي زياد سيستم شما ويروسي شده كه بهمين دليل Explorer رو از كار انداخته . شما دو مورد Spyware Doctor و Nod32 رو براي چك كردن سيستم امتحان كنيد /.
سلام دوستان و اساتید بزرگ
یه مادر برد asus p5gpl-x se خریدم کارت صدای اون نصب نمیشه و پیغامهای الکی مثل ویندوزتون اونو ساپورت نمیکنه و یا میگه ممکن است برای نصب یا حذف اون کامپیوتر رو ریست نکرده باشی و غیره میده از تو سایت ایسوز
هم همون فایلها رو گرفتم ولی نتونستم نصب کنم حالا کسی هست که منت رو سرمون بزاره و مشکل رو حل کنه ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید
سلام ترا خدا جواب بدید
توي تنظيمات Setup مادربردت برو در قسمت Integrated Peripherals پيدا كن برو توش ببين گزينه AC 97 Audio را فعال كن يا Auto كن يا در قسمت آخري Load Bios Setup را بزن تا تنظيمات بصورت اول بيايد البته بعدش بوت اول را روي هارد بگذار تا براي بالا امدن مشكلي نداشته باشي
راستي ما 1 كارت صدا داريد؟
درود
من ویندوز لپ تاپم ( HP Pavilion 5200tx ) رو عوض کردم و بعد از نصب ویستا متوجه شدم صدا نداره ، هر کاریش کردم نصب نشد از اونجایی که فرمت درایوم NTFS بود با پارتیشن مجیک از داس فرمتش کردم و برای Volume Lable چیزی قرار ندادم بعد از این ماجرا و برای اینکه درایو نصب کارت صدای لپ تاپ رو نداشتم رفتم XP نصب کنم که وسط کار بهم گفت نمیتونه هارد دیسک رو پیدا کنه و ممکنه اصلا وصل نباشه برای اطمینان از عدم خرابکاری دوباره ویستا رو نصب کردم که با همون مشکل بی صدایی نصب شد حالا میخوام بدونم مشکل کار کجاست ، چرا تو ویستا کارت صدا رو نمیشناسه و چرا موقع نصب XP اون ارور رو میده؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین...
اگر كلا هارد را نمي شناسه فكر كنم BootMaster ايراد پيدا كرده
NTFS ويستا Allocation Unit Size فرق دارد با XP ويستا بايد 4096 باشد تا خوب كار كند ولي XP فرقي ندارد
درايور صدا هم بايد بروي توي سايت مدل لپ تاپ ببيني كه درايور براي ويستا دارد يا نه
لرد عزیز من الان با نصب ویستا مشکلی ندارم ( غیر از صدا )
ولی وقتی میخوام Xp نصب کنم میگه هیچ هارد دیسکی شناسایی نمیشه...
سلام دوستان
من یه مشکل دارم با تلفن
من موقعی که به اینترنت وصل هستم و بعد از اینکه دیسکانکت شدم هر کسی که به تلفن خونمون زنگ بزنه اشغال میزنه در صورتی که اینترنت قعطه و فقط برای خلاصی از این مشکل دراوردن سیم تلفن از مودم هستش ولی برای من خیلی سخته هر دم به دقیقه سیم تلفن رو به مودم قطع و وصل کنم موقعی که قطع میکنم اینترنت و گوشی تلفن رو هم برمیدارم صدای بوق ممتد تیزی میزنه
امکان نداره ...حتماً دیس نمیشی
موقعه که دیس میشی باز میتونی صفحه وب باز کنی یا نه؟
مدل مودمت رو کامل بگو
این مشکل دو سه بار برای من هم پیش اومده ولی نه همیشه ،
دلیلش هم سخت افزاری نبوده بلکه به دلیل هنگ کردن لحظه ای ویندوز موقع DC شدن این اتفاق واسم می افتاد
حالا شما ممکنه ویندوزت با DC کردن مشکل داشته باشه ، یا مودمت درست نصب نشده باشه و یا اینکه مودمت مشکل سخت افزاری داره
شما می تونی از نرم افزار Registery Fix (بهترین و ساده ترینی که من باهاش حال میکنم) برای تصحیح یه سری از مشکلات ویندوزت استفاده کنی یا نرم افزارهای مشابه ، اگه درست نشد مودمت رو دوباره نصب کن ، اگه تونستی ویندوزت رو عوض کن و در آخرین مرحله می تونی یا یه مودم دیگه رو سیستمت ببندی تا ببینی آیا اینم مشکل داره؟
و یا اینکه همین مودمت رو ، رو سیستم دیگه ای چک کنی...
موفق باشی
مشکل دی وی دی رایتر لپتاپ
--------------------------------------------------------------------------------
با سلام خدمت اساتید خودم!
من یه لپتاپ اچ پی دارم که دی وی دی رایتر اینترنال فوجیتسو روش نصبه.
از همون اوایل واسه خوندن سی دی و دی وی دی مشکل داشت.کم کم کار به جایی رسید که الان هیچ سی دی رو نمیشناسه و نمیخونه و دی وی دی هارو همه رو میشناسه،بعضی هارو به زور میخونه،بعضی هارم نمیخونه.
میخواستم راهنماییم کنید.
آیا خودم میشه درستش کنم یا باید بدم تعمیر؟
آیا تعمیرش به صرفه یا خرید یکی جدیدش؟
کجا میتونم بدمش تعمیر که کارش درست باشه و دزد هم نباشه؟
ممنون از همگی
اگه بدی تعویض کنن بهترهنقل قول:
تعمیرش بی فایده است
ببر نمایندگی مطمئن تره
با سلام
می خواستم ببینم سیستم زیر به پاور چند وات نیاز داره:
CPU: Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 1.8 GHz - E4300
MNB: ASUS P5B
RAM: Patriot - 1GB - 800
VGA: XFX - GeForce 8500 GT
DVDW: ASUS - DRW1814BL
HDD: Western Digital - SATA 2 - 160GB +
به نظر شما Power: GREEN - GP580B خوبه؟
مدل خوبی انتخاب کردی توان خوبی داره شک نکننقل قول:
خیلی ممنون ولی به نظرت ایرادش چیه ؟نقل قول:
لنز او پتیکش ضعیف شدهنقل قول:
بچه ها ان قطعات با این قیمت میرزه یا نه:
-مادربورد
ASUS:P5ND2-Sli
دارای 21 ماه گارانتی 5.
از 2 کارت گرافیک پشتیبانی میکنه و خیلی تر و تمیزه 60000.
3-Ram Kingeston
1gig ddr2 30000
یک کارت گرافیک 6200tc با برد گیگابایت.(ویستا ساپورت) 30000
یک کارت گرافیک 6800gs
با برد chaintech.
70000
دسته 2 تمیزن اگه قیمتاش مناسبه برم تو کارش.
دوست عزیز خوش اومدی به انجمننقل قول:
اینجا پست بزن که بهتر راهنمایت کنن
اطلاع رساني قيمت و مشورت خريد يا فروش
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=41
سلام به همه برو بچ با حال p30world
یه سوال داشتم و اون اینه که من وقتی کیس رو راه میندازه پاور صدای عجیبی میده میخوام بدونم کاری میشه کرد و آیا پاور رو میشه روغن کاری کرد یا نه ممنون میشم اگه توضیح بدید
بله پاور رو باز کن گردو خاکشو بگیر با پمپ باد بعد داخل فنش یه مقدار روغن بریز
سلام
پاور من هم اینطوری شده بود کارایی رو که اقای javadshahvand گفت انجام بدی درست میشه
این کارو کردم یعنی با جارو برقی مکنده و .... اما یه جا دیدم با سرنگ داره وسط این(از بیرون کیس)فن رو روغن میریزه ازش پرسیدم کفت دارم روغن میریزم میخوام بدونم راست گفته یا نه مثل خیلیا گول مالید سرمو
بازم ممنون
عزیز باید با پمپ باد گردوخاک رو از بین ببری میتونی فن پاورو عوض کنی یا اینکه بنزین بریزی داخل سرنگ بعد بریزی داخل فن تا گروخاکش بیاد بیرون بعد داخل فن روغن بریزینقل قول:
در مورد اشکال ddr2 vaddr3 میتونید من راهنمایی کنید
نقل قول:
یعنی چی؟
میشه بیشتر توضیح بدی
تشکر از برلدر عزیز و خشمگین عیب نداره :31: ناشی هستیم دیگه میبخشید:46: :11:نقل قول:
سلام
-----------------------------------
دوستان سیستم من موقع بالا اومدن هنگامی که سخت افزار ها رو چک می کنه گاهی اوقات مکث طولانی ای داره . درست در همینجایی که در عکس زیر میبینید :
من تنظیمات Setup رو باید چه جوری تغییر بدم تا درست بشه ؟
این هم عکسی از محیط Setup :
اگه یه هارد داری یه سی دی رام سی دی رامو بزار رو masterر هارد رو بزار رو slave بعد اون کابل ideهم عوض کن درست میشه
سلام به همه رفقا،بزرگان،اساتید،و... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا میخواستم تو گرفتن یه سیستم جدید کمکم کنید.من میخوام یه سیستم تر و تمیز و البت ، قوی ردیف کنم. تو مایه های 1/5 و یکم بیشتر،کمتر. میخوام تو کارای سنگین از قبیل (میکس و برنامه نویسی و بازی و...) اصلا کم نیاره.شما چه سیتمی بهم پیشنهاد میدید؟ میخوام بیشتر تو این قسمتها قوی باشه: Cpu , Mainboard , Ram , Graphic Card , Monitor . اگه ممکنه یه راهنمائی دقیق بکید. ممنون از همه بروبچز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=41
دوست من ، من یک هارد دارم ، یک دی وی دی رام و یک دی وی دی رایتر .نقل قول:
هارد رو پریمری مستر - سی دی رام se master ورایتر se slave نصب کننقل قول:
باشه.میرن اونجا پست میدم :46:نقل قول:
سیستم زیر به پاور چند وات نیاز داره:
CPU: Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 1.8 GHz - E4300
MNB: ASUS P5B
RAM: Patriot - 1GB - 800
VGA: XFX - GeForce 8500 GT
DVDW: ASUS - DRW1814BL
HDD: Western Digital - SATA 2 - 160GB +
آیا Green GP530AB خوبه؟
پاور نسبتا خوبه
اما 600 ريل بگيري خوب است
پول براي پاور بدي ضرر نكردي
راستي Pm رسيد؟
با تشکر از جواب شما.نقل قول:
ضمنا PM نیمده.
580b خيلي قوي است پيشنهاد مي كنم اين مدل را بگيريد اگر پولتون مي رسد
یک مشکل اساسی دارم که فکر می کنم مشکل سخت افزاریه!!!!
من حدود یک سال و نیم پیش سیستممو ارتقا دادم و رم 1 گیگ، CPU 3 GB و... خیلی سخت افزارای دیگمو ارتقا دادم و رو سیستم جدیدم گذاشتم.
آقا سریع برم سر اصل مطلب من تو این مدت 2 بار ویندوزم رو عوض کردم که هر بار یک ویندور XP مختلف ریختم. من یه مشکلی تو سیستمم دارم. در حال کار با کامپیوتر که هستم یک دفعه تو هر برنامه ایی که هستم وقفه های چند ثانیه ایی به وجود میاد. یعنی مثلا Mouse رو که تکون می دم برای چند صدم ثانیه متوقف می شه و دوباره حرکت می کنه دوباره متوقف می شه و دوباره حرکت می کنه. اگه آهنگ در حال پخش باشه سر هر چند ثانیه Stop می شه دوباره ادامه می ده و یا موقع پخش فیلم Pause می شه و دوباره ادامه پیدا می کنه هی پشت سر هم این قضیه تکرار می شه. یعنی کلا کل ویندوز در حال انجام هر عملیاتی که هست برای 1-2 دقیقه دچار این وقفه های چند ثانیه ایی می شه و دوباره بعد از 1-2 دقیقه به حالت نرمال بر می گرده. من اول فکر کردم مشکل از ویندوز هست. اما کامل فرمت کردم. ویندوز رو عوض کردم. ویروس رو چک کردم. سیستم رو از نظر ارور چک کردم. تو ویندوز جدید از هیچکدوم از برنامه های قبلی استفاده نکردم یعنی ورژن جدید همه برنامه هارو ریختم با تمام این تفاسیر باز من این مشکل رو دارم و فکر می کنم که سخت افزاری هست چون از نظر نرم افزاری من همه چی رو عوض کردم و از همه لحاظ (ویروس، ارور،...) ویندوز رو چک کردم.
فکر می کنین مشکل از کجاست!!؟؟!؟! چرا اینجوری می شه!؟!؟!؟ اگه مشکل من رو کامل متوجه نشدین بگین من بیشتر توضیح بدم.
ممنون می شم کمکم کنین.
دوست عزیز مشکل از هاردت باید باشه
مشخصات هارد و ظرفیتی که برای درایو ویندوز گذاشتی رو بگو؟