آقا اسم من هم تو اون جا واسه ی ساخت بازی بنویسین
من و ققو لی مقولی معرفی کرده
ممنون
Printable View
ممنون
بچه ها آرپی جی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجموع تفنگا ربطی نداشت:
آقا یه سایته توش پر عکس تفنگ نمی دونم چیو ور دارم!
اینم تفنگ ژ3:
کلت:
آر پی جی 7:
منبع کلی:
دیگه؟
gogole magoleنقل قول:
لطفا گوش کنید پستای بی ربط مثل:
همین پست بالا موقوف!
سناریو چی؟ولفجره؟
یه چیزم بگم:
کسانی که از تاپیکای دیگه میان اینجارو یه چیزی مثل پست بالا میگین اینجا فقط جای نظر دادن و هماهنگیه و ثبت نامه گروهه نه جای غلط املایی و اگر کسی این کارو کنه دیگه مجبورم به یکی از مدیران محترم بگیم.
هههه قوقولی مقولینقل قول:
ممنون
ببین باید یه کاری بکنی مثلا 3d سلاح های پست بالا رو درست کنی و بذاری تا ثبت نام بشی
ببينم آقا حجت من ثبت نام شدم يا نه ؟
آقا کارتون خیلی خیلی عالی شده من کفم برای اون تانک و هیلیوکوپتر حال کردم خیلی خـــــــــفن شده
شما عضو موقتی سهیل 1 شنبه میاد میشی عضو معمولی!چون کاراتو ببینه میشی عضو واقعی!
ممنوننقل قول:
آقا کارتون خیلی خیلی عالی شده من کفم برای اون تانک و هیلیوکوپتر حال کردم خیلی خـــــــــفن شده
شمام بیاین تو گروه!
فقط یه چیز وگم:
کسانی که عضو گروهند مجانی میگیرند و بقیه:
monney
پست اول رو ببیننقل قول:
ببينم آقا حجت من ثبت نام شدم يا نه ؟
خوبه ممنون حجت واسه عکس ها
ولی اول باید نمونه کاری بدی!:31: :20:نقل قول:
ممنون
خسته نباشين
كارتون عاليه
اميدوارم چيزه خوبي از آب در بياد
...
من کارم طراحی دو بعدی هست و انمیشن و بازی دو بعدی طراحی میکنم!
راستی سایت های فول فلش هم طراحی میکنم!اگر کاری از دستم بمیاد بهم پیام شخصی بفرستید!...
آقای Aminneo لطفا آواتر گوگولی مگولیو ور دارین از آواترتون!کار 2 بعدی یعنی چی نقاشی؟
[quote=hamishebahar;1163205]سلام دوستان من اومدم كارم تمام شد. يه نگاه به اينايي كه ساختم بندازين يه تانك جنگي و يه هليكپتر جنگي.
البته رنگ آميزيش زياد جالب نشده سعي مي كنم بهترش كنم.
هلیکوپتر عالیه منتها رنگش هم بزن ولی تانکت یه مقدار بچه گانه در اومده اگه اصلاحش کنی فکر کنم بهتر بشه :20:
آقا سناریو چی شد پس مال سهیلو بنویسم؟؟ولی یکی برای عملیات ولفجرش زحمت میکشه 4 مرحلش کنه؟!؟؟؟
دراگون یادت رفت نقل قول کنی!
هیلیکوپتر عالیه تانکم جالبه ولی ویرایش بشه بهتره!
دوست عزیز شما برای عضو شدن در گروه باید نمونه کار داشته باشید شما یک سایت نیم فلش در رابطه با جنگ طراحی کنید و انوقت بعد از اومدن سهیل در مورد عضویت شما تصمیم گرفته میشهنقل قول:
با سلام
اگه به کسی برای طراحی مراحل در fps creator نیاز داشتید من هم هستم .
بله نیاز مندیم حتما شما بیا و با سهیل همکاری کن!ولی چطوری بهت نمونه بدم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا سجاد اسم و ایمیل اینات رو واسم خصوصی کن در ضمن نمونه کاریتم گذاشتم تو سایت
منظورتون چه نمونه ای است ؟؟؟
در ضمن من مدل پکیج ها را هم دارم و fps creator 1.04 که خیلی باحالتره. حالا هر کمکی از دستم بر بیاید می کنم.
دراگون جان جریان مسابقه سناریو چیه سناریو گفتم که می نویسم چرا؟پس بنویسم 5 هزار تومنو بگیرم تو دیگه چرا؟
سلام من کار بعدیمو شروع کردم یعنی ساخت سلاح ها. فردا شاید دیرتر بیام چون امتحان دارم.فعلاً
یه چندتا کارجدید انجام دادم یکیش تانکر اب است اون یکی بشکه که قراره بترکه یا .....
لطفا به کارهام نظر بدید از 1 تا 10 تا بیشتر روشون کارکنم ، امتحان مجال نمیدن درست و حسابی رو یه چیزکار کرد.
************************************************** ************************************
اگه بخوام نمره بدم 9 میدم
قابل توجه دراگون :
دراگون جان جریان مسابقه سناریو چیه سناریو گفتم که می نویسم چرا؟پس بنویسم 5 هزار تومنو بگیرم تو دیگه چرا؟
آقا من یه پکیج دیدم که برای fpsc مدل های جنگ ایران و عراق را دارد. کاراکتر هایش چندان جالب نیست ولی مدل های بدرد بخوری دارد. این پکیج را یکی از دوستانم دارد ولی سیدیش قفل دارد . اگر نیاز است بگویید تا یه جوری جورش کنم. قفلش هم شاید بروبچ قفل نرم افزاری بتوانند بشکنند.
در ضمن آقا حجت نگفتید منظورتون از نمونه چیه
هیچ گفتم نمونه کاری که حل شد شما بده نیاز داریم بذار واسه دانلود چند قسمت من ای دی اس ال دارم!نقل قول:
آقا من یه پکیج دیدم که برای fpsc مدل های جنگ ایران و عراق را دارد. کاراکتر هایش چندان جالب نیست ولی مدل های بدرد بخوری دارد. این پکیج را یکی از دوستانم دارد ولی سیدیش قفل دارد . اگر نیاز است بگویید تا یه جوری جورش کنم. قفلش هم شاید بروبچ قفل نرم افزاری بتوانند بشکنند.
در ضمن آقا حجت نگفتید منظورتون از نمونه چیه
آقا حجت حالا که ناراحتی نداره چرا اینقد رناراحت جیب من می شی خیلی خوب بابا نصفشو تو بده شوخی کردم بده دارم کمکت می کنم گفتم اینجوری نظرهای مختلفی داریم انوقت بهتر می تونی سناریو رو تموم کنی در ضمن آقا سجاد ممنون در ضمن اگه می خواید بازیه پر ملاتی داشته باشید رو گرافیک بازی بیشتر کار کنید خودم رو نمی گم ها گرافیک بازی
بچه ها سلام من حجت قدیمم که 2 روز بن شده !! همونی که سناریو بود! من با این آیدی هستم!
واسه چی بنت کردننقل قول:
بچه ها سلام من حجت قدیمم که 2 روز بن شده !! همونی که سناریو بود! من با این آیدی هستم!
خدایش تو دیگه کی هستی؟
با توماجو دعوا کردم rz21 با من بود rz21 7 روز بن شد و توماج و من تا جمعه!
سلام این ژ3 چطوره تازه ساختمش.
با تشکر فعلاً بای.
بچه ها دست همتون درد نکنه خیلی باهال بودن
ممنون
مخصوا اون تانکر اب با این ژ3
[quote=hamishebahar;1164984]سلام این ژ3 چطوره تازه ساختمش.
عالی بود منتها من گفتم که یه نفر فعلا مدل شخصیت رو درست کنه که ما هم بیکار نمونیم در ضمن مشخصات خودتون رو همراه با میل شخصیتون برام خصوصی کنید واسه تو سایت می خوام
جالبه هیچ کسی قصد ندارد جواب من را بدهد !!!!!!!!!!
ببخشید این ها ژ3 است ...؟!!! ژ3 قسمت چوبی ای که شما براش درنظر گرفته اید ندارد(حداقل من ندیده ام یا حداقل در جنگ ما نبود) به جای اون قسمت چوبی باید از یه متریال فلز متمایل به سیاه استفاده کنینقل قول:
بابا شما باید وایسید تا سهیل بیاد بهتون بگهنقل قول:
جالبه هیچ کسی قصد ندارد جواب من را بدهد !!!!!!!!!!
همین
باشه حتمانقل قول:
عالی بود منتها من گفتم که یه نفر فعلا مدل شخصیت رو درست کنه که ما هم بیکار نمونیم در ضمن مشخصات خودتون رو همراه با میل شخصیتون برام خصوصی کنید واسه تو سایت می خوام
یعنی الان داره ساخته میشه ؟ یا تموم شده ؟؟ باید جالب باشه و کیفیتش چطوریه؟؟
نه داره ساخته میشهنقل قول:
یعنی الان داره ساخته میشه ؟ یا تموم شده ؟؟ باید جالب باشه و کیفیتش چطوریه؟؟
اگه کل صفحه های تاپیک رو ببینین متوجه میشی
آناهيتا جان چقدر عجله ميکنی. اگر Ubi Soft هم بود انقدر زود نميتونست درست کنهنقل قول: