آهان یه چیزه دیگه و عجیب!!!!!!!!!!!!!!:
از اون موقع که اینجوری شده بود یاهو مسنجرم هم لاگین نمیشد که الان درست شد و لاگین شد!!!!!!!!!!
Printable View
آهان یه چیزه دیگه و عجیب!!!!!!!!!!!!!!:
از اون موقع که اینجوری شده بود یاهو مسنجرم هم لاگین نمیشد که الان درست شد و لاگین شد!!!!!!!!!!
سلام دوست عزیز
ضاهرا دلیلش همو ------ هست که دوستان اشاره کردن
سلام
1-من وقتی ie رو باز می کنم این ارور رو می ده که باید چندبار ignor رو بزنم تا باز بشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه قسمت ازنوشته پاک شده اینه:failed to initialize mulex err=5
2-یاهو مسنجرم اصلا نوشته هایی رو که می نویسم یا می فرستم نشون نمی ده
اگر ممکنه در این دو مورد راهنماییم کنین ممنون
با سلام
من همه ی تنظیمات اینترنت آپشن رو بررسی کردم و تیک show pictures فعال بود اما تصاویر در صفحات لود شده نمایش داده نمیشه و علامت ضربدر ظاهر میشه روش راست کلیک و show picture رو هم امتحان کردم فایده ای نداشت
لطفا بفرمایید چه دستورالعملی رو باید اجرا کنم و مشکل از چیه ؟؟؟
سلامنقل قول:
با همه صفحات و عکسها این مشکل رو دارید !!!
معمولاً اگه سایتی فیلter باشه عکسها نشون داده نمیشه.
یه بار تنظمیاتش رو ریست کنید ببینید درست میشه.
معمولا عکسهایی که در همین سایت هم هست دیده نمیشهنقل قول:
برای مثال تمام تصاویر در همین صفحه دیده می شه اما در بسیاری از صفحات این امکان موجود نیست مثلا تمام تصاویر قسمت ساین کردن برنامه های سیمبیان دیده نمیشند تنها در این سایت و این صفحات نیست خیلی جاها این طوره ؟
در ضمن تنظیمات رو هم ریست کردم نشد.
مرورگرتون مشکلی نداره !!!نقل قول:
این پیجی که شما تصویرش رو گذاشتید برا منم عکساش نشون داده نمیشه
عکسا رو تو Parsaspace آپلود کردن و عکسا از رو سرور پاک شده برا همین نشون نمیده
برای مثال لینک یکی از عکسا اینه,که خطا میدهکد:http://amini.parsaspace.com/cer/1.jpg
درخواست نا مشخص می باشد .
سلامنقل قول:
شما از Google Desktop یا Panda Antivirus استفاده میکنین؟
»» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2-یاهو مسنجرم اصلا نوشته هایی رو که می نویسم یا می فرستم نشون نمی ده
سلام،شب و روز همه خوش
برايه جلو گيری از اين که در حافظه ثبت شدن internet explorer
بايد چه کار کرد؟
مثلاً من به وسيله IE و مرور گرهای دیگر به سايت گوگل رفتم و یک موضوع را search کردم نميخوام اين موضوع در حافظه IE
ثبت بشود که هر کسی با اون pc بره توی گوگل بفهمه من چی search کردم
ممنون
میتونید ازبرنامه های FCleaner یا که CCleaner استفاده کنید برای پاک کردن کش و هیستوری مرورگر خودتون:20:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=338069&highlight=FCleaner
سلام
این کار رو هم می تونید بکنید.برید به Tools>Internet Option تو تب General
تیک Delete browsing history on exit رو بزنید و Apply کنید و OK.
البته این نکته رو هم باید ذکر کرد که ثبت جستجو ها در صفحه گوگل به تنظیمات Google هم بستگی داره.
پیشنهاد من اینه که هر وقت میخواین کاری کنین که دیگران نبینن از قابلیت inPrivate Browsing استفاده کنین..
برای اینکار پس از باز کردن IE شما کافیه که Ctrl+Shift+P رو بزنید و صفحه جدیدی باز میشه که هیچ چیزی رو ذخیره نمیکنه..
مزیت این کار اینه که هیستوری و اطلاعات قبلی و مورد نیاز شما پاک نمیشه و فقط هرگاه که بخواین مخفیانه از IE استفاده کنین این روش کاربرد داره .
با سلام خدمت دوستان
من محل کارم باید از این اینترنت اکسپلور کوفتی استفاده کنم یعنی سایت شرکتمون با فایر فاکس و ... مشکل داره
خلاصه که هر وقت این IE رو باز میکنم مستقیم وارد یه سایت میشه که ادرسشو پایین گذاشتم و نمیتونم صفحه خونگی شو تغییر بدم .حالا میخوام سایت شرکتمون رو صفحه خونگی کنم ولی نمیشه .از دوستان خواهش میکنم یکی به دادم برسه
کد:http://runonce.msn.com/runonce3.aspx
Internet Explorer 5 and 6
- Start Internet Explorer.
- On the Tools menu, click Internet Options.
- Click the General tab.
- In the Address box, type the Web page address that you want for your home page.
NOTE: If you want the page that you are currently viewing in Internet Explorer to be your home page, click Use Current.- Click OK.
مهندس فک کنم زبون فارسی راحت تر باشیم ها.به هر حال این کارایی که شما گفتی فایده ای نداشت تو همون پست اول هم گفتم ادرس تغییر داده نمیشه یعنی میشه ادرس رو تغییر داد ولی باز خودش جایگزین ادرسی که من دادم میشه (همون ادرس پست اول)
مشکل من همچنان پا بر جاست
با سلام و خسته نباشید
من ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 نصب کردم که در مرورگرش نوشته ی بعضی منو ها معلوم نیست و وقتی صفحه ای رو باز می کنم دکمه های داخل صفحه آنقدر کوچیکن که نمیشه نوشته ی روشون رو خوند .
سلام دوست عزیز اگه براتون امکان داره یک عکس ازون وضعیت بگزارید اینجا تا دوستان بهتر بتونن نظر بدن درباره ی این وضعیت.
در اينترنت اكسپلورر، به view بريد و بعد text size رو عوض كنيد ببينيد درست ميشه يا نه. البته قبلش به zoom بريد و ببينيد روي 100 درصد هست يا نه.
سلام
من ویندوز 7 رو نصب کردم
وقتی اینترنت اکسپلورر رو باز میکنم به غیر از صفحه ای که من میخوام باز بشه یه تب دیگه خودش باز میکنه و میره به لینک زیر
چطوری اینو غیر فعال کنم ؟
سلام
در Run عبارت gpedit.msc رو تایپ و Enter بزنید.
در پنجره ای که باز میشه به مسیر مشخص شده در عکس ضمیمه شده رفته و گزینه ی زیر رو Enable کنید :
Prevent Performance of First Run Customization Settings
موفق باشید :40:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
حل شد
:40::40::10::10:
با سلام مجدد و تشکر از لطف شما دوستان عزیز
از قسمت view و textsize درست نشد.
فکر کنم یه آموزش در مورد گذاشتن عکس نیاز دارم
چجوری باید عکس بذارم ؟
با سلام
امروزه چرا این صفحه گاهی وقتا خود به خود میاد. اگه ie رو هم مثل اینکه باز نکنم بعد از چند دقیقه هی میاد!!
با سلامی دوباره و تشکر از شما دوستان عزیز
دکمه ها به صورت زیر نشون داده میشن
و منوهای اون ردیف همه به صورتی که در عکس می بینید هستند
کد:http://s2.picofile.com/file/7146929672/Problem2.jpg
سلام IE9 در Win7 SP1 64 bit دارم ..
میخوام ببینم چه تنظیماتی میتونم انجام بدم که شارژ اینترنت تو وبگردی کمتر مصرف کنم
در حال حاضر فایرفاکس دارم و فقط تیک گزینه LOAD تصاویر رو برداشتم که شارژ کم بگیره و جواب داده
ممنون میشم راهنمایی کنید
این ارور به نظر من عادیهنقل قول:
من در زمانهای مختلف و ویندوزهای مختلف نیز این ارور را دیده ام
شما بهتره اپرا را نصب کنیدنقل قول:
وقتی بار دوم باز کردین صفحاتی که قبلا باز کرده اید ضخیره میشه و موقع باز کردن چیزی دانلود نمیکنه
تا اینکه خودتون ریفرش بزنید
سلام مرورگر من اینترنت اکسپلورر هستش ولی این پیغام رو تو بعضی سایتها میبینم و کاریش نمی تونم بکنم لطفا راهنماییم کنید.
Your browser does not support JavaScript. Update it for a better user experience
سلام...نقل قول:
شما به ورژن 8 ازتقا بده اینترنت رو
موفق و :11:موئید باشین
سلام
چرا وقتی یک تبی رو ببیندم اون تب یک یا چند بار دوباره میاد بعد ببندم نمیاد رو همه تبا اینجوری نمیشه فقط واسه گاهیا.
اگه تبی خود به خود باز میشه احتمالا Advertise هست که باید غیرفعالشون کنیننقل قول:
داخل فایرفاکس هم اینطوری هست ، مثلا اگه یک سایتی بری یک بخشی از سایت فی--لتر باشه بعد از تموم شدن تایمر صفحه ی پیوندها یک دفعه یک تب جدید باز میشه و حتی شما رو هم سوییچ میکنه به تب جدید که خیلی آزار دهندس
Take Care:40:
تنظیماتش کو؟نقل قول:
بعدشم اون سایت پیوند ها هم اگه تو سایتی یه جاییش فی لتر باشه یه چند باری باز میشه آزار دهنده شده همه چی تو نت اینم تنظیماتی داره؟ :31:
ببشخید :31: این تیک کار یا اون یکی که آخر کلماتت میزاری معنیش چیه؟ شما زبانتون مثل اینکه خوفه ! D:
سلامنقل قول:
چک کنین تنظیمات TAB رو به این حالت باشه مخصوصا گزینه های نمایش داده شده
میتونید یک Addon برای فایرفاکس بگیرین که مثلا از تبلیغات جلوگیری کنه یا برای اینترنت
یا یک سایت مورد نظر رو بلاک کنه.
اونم عادتم هست هر جا باشم میگم یعنی مراقب خودت باش، و آره تقریبا!
اون عکس اولی که تیکش برداشته شده هست دومی رو هایق نیست رو هایق بزارم؟ رو هایق بزارم چی میشه؟ :31:یعنی اون پیوند ها دیگه نمیاد؟
بله عزیزمی بزار روی HIGHنقل قول:
این افزونه هم بگیر برای فایرفاکس خوب کار میکنه و از تبلیغات جلوگیری میکنه:
این هم برای IE هست:کد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/
ولی GHaioom جان از فایرفاکس استفاده کنی بهتره هم سرعت و مخصوصا امنیتکد:http://simple-adblock.com/downloadpage/
این هم یک بلاک کننده ی سایت هست که باهاش سایتایی که دوست نداری فیل..تر کن:
برای فایرفاکس هستکد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/blocksite/
من دوس دارم ie یوز کنم :31:
بعدشم نگفتی اون high بزارم چی میشه؟
وقتی که میخوام ie رو باز کنم هوم پیج روی گوگل هست این خطا میاد:
Internet Explorer cannot open the Internet site http://www.google.com/.
Operation aborted
رو گاهی سایت ها هم میده ولی به ندرت رو گوگل هم همیشه نمیاد.
اگه روی های بزاری اونقت با بیشترین قدرت تمام صفحات فرعی که باز میشن و ربطی به کار شما نداره رو بلاک میکنهنقل قول:
برای چی IE ؟؟
فایرفاکس خیلی بهتر میشه باهاش کار کرد،
به هرحال هرکسی یک علاقه ای داره
نمیدونم چرا گاهی وقتا یه چند تا لینک تو حافظه آدرس بار میمونه و بعد بخوای دستی پاکش کنی پاک نمیشه باید کلا کلیر هیستور بکنی تا بره مشکل چی میتونه باشه؟ مثلا الان چند تا لینک تو همین فروم تو آدرس بار هست که میخوام دستی پاکش کنم پاک میشه ولی بازم آدرس فروم رو تایپ کنی اونا پایینش میان! :31:
کوکی هست که باید با CCleaner پاک بشه هر سری یا اینکه کوکی هارو غیر فعال کن دیگه اینطور نمیشهنقل قول:
کوکی اینجا غیرفعال میشه؟نقل قول:
Tools / Internet Options / Privacy / Advanced تیک override automatic رو باید بزنم؟ برای من که اینجا غیرفعال هست تیک نداره.
ازونجاست ولی باید بزارینش روی حالت Block برای هردو طرفنقل قول:
راهی قطعی هم نیست که همیشه پاک بشه اطلاعات سایت
ولی نرم افزار Advanced Pc tweaker وقتی Clean میکنه دیگه هیچ رد پایی از اینترنت نمیمونه