من سوال کردم گفت 8500 تومان !نقل قول:
گوشی 1 ماه کردرو 190 میخرن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Printable View
من سوال کردم گفت 8500 تومان !نقل قول:
گوشی 1 ماه کردرو 190 میخرن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
رم ریدر دارم ولی هنوز امتحان نکردم ولی می خواستم ببینم مشکل از چیهنقل قول:
چه جوري بايد Sms از روي گوشي بريزم رو سيستمم
تو نرم افزار اصلا Sms هاي روي گوشيم رو نشون نمي ده:41:
یه نرم افزار دیگه هست که همه کار با گوشیت می تونی بکنی.
راستش من داشتم قبلاً ولی الان اصلاً اسمش رو هم یادم نیست.
از خود اون برنامه به همه چیز گوشی دسترسی داشتی.
پیدا کنم، حتماً برای دوستان میزارم.
MOBILedit! ?
من آرزوي يه هدفون خوب دارم ولي گير نميارم!!!
ايول يه چيزي تو مايه هاي MyPhoneExplorer براي Sony درسته:21:؟؟؟نقل قول:
اگه بشه چي ميشه :27:
ممنون:10:
مگه برنامه همراه گوشي نميتونه كاريهMyPhoneExplorer رو بكنه؟
نرم افزار Mobile master هم هست , لینک دانلودش رو توی سایت P30 download ( نمیتونم لینک کامل دانلودش رو بذارم , والا نمیدونم مدیرهای این انجمنها چه خرده برده ای با هم دارند , همشون مال خانواده P30 هستند . ) گذاشته ولی اشکالی که داره فارسی رو ساپورت نمیکنه . در عوض تمام زیر و بم گوشی رو بیرون میریزه .
با نرم افزار دي900 كه ميشه پيامك ريخت حالا مال آي رو نميدونم.فرق داره؟
مال من D900i هست اما اصلا SMS هاي توي Inboxم رو نشون نميدهنقل قول:
بچه ها میگم دی900 ـی به جای اینکه بهتر باشه انگار بدتره ها نه ؟
تكذيبچرا آقا من D900i دارم ميشهنقل قول:
همين الانم گوشيم وصله شما كه گفتين امتحان كردم هم اس ام اس هاي داخل گوشيم رو خوندم هم اينكه يه اس ام اس تو كامپيوتر نوشتم از كامپيوتر فرستادم شما ها چي چي ميگين ؟
هدفون كه خودش روش داره انصافا هم خيلي توپه. من پارچه هاي mp3 player ام رو گذاشتم رو گوشي اين ديگه از گوشم نميفتهنقل قول:
نقل قول:گوشي خودش داره كه خودتونو اذيت چرا ميكنين فارسي هم سوپورت ميكنهنقل قول:
بله آقا ميشه چرا نشهنقل قول:
واسه d900i هم ميشه نشون هم ميدهنقل قول:
نهنقل قول:
من فقط به يه دليل از خريدن اين گوشي پشيمانم....اونهم اينه كه چرا نرفتم ارزونترو بگيرم اون هم 236 تومن بود هم اينكه مثل اين فلش نشده تو مرز ....اون دسته ي 236 تومني تازه و بعد از برداشتن رجيستر وارد ايران شده اند و مثل اين گوشي من كه موقع ورود به ايران فلش شده و برنامه ي PDF خوان و آفيس خوان از روش پاك شده نيست وگرنه هم گورشيم راديو داره هم منشي هم چند تا ازمعمولي امكانات بيشتر داره خيلي هم خوب هستش خوشكلتر هم هست جوون پسنده ...هركي از دوستام ديده خوشش اومده
بالاخره من تمامي گفته هاي شما دوستان عزيز رو به شدت تكذيب كرده و با هيچ يك از آنها برخورد نداشته ام.
كشف
در ضمن امروز يه چيزي پيدا كردم كه اگه دكمه ي # رو موقع پخش تصوير بزنين تصوير فول اسكرين ميشه و اگه دوباره بزنين اونوري ميشه ...امتحان كنين
بازم موردي هست؟؟؟؟
ممنون minizoro جان.
عالی بود.
ضمن اینکه هیچ وقت غم گذشته رو نخور و مطمئن باش که صلاح در این بوده که این گوشی رو با این قیمت بگیری.
گوشی خوبی هم هست. مبارکت باشه.
ممنون
بابا واسه اين غمش رو ميخورم برو ببين: (ولي خودمونينم ها بروبچ پي سي خيلي با حالن)
راستي چيش عالي بود؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1411109#post1411109
ميگم كسي نميدونه تو چندمين پست به من يه استار ديگه ميدن؟؟
راستي چيش عالي بود؟
ميگم كسي نميدونه تو چندمين پست به من يه استار ديگه ميدن؟؟[/quote]
آره عالی بود ولی منم نفهمیدم چیش !
در مورد کشفتون زیاد با دی900 فرق نداره ضمن اینکه توی دفترچه هم نوشته !
چه فرقی با دی900 داره ؟ آهاا ببخشید حواسم نبود چون جنس بدنش فرق داره ؟ وای وای بازم ببخشید چون رنگش فرق داره ؟ اوه اوه شایدم به خاطر اینکه وقتی دگمه # میزنی به جای 1 در دی900 ؟ اگه دی900آی جوون پسنده پس میریم دی500 میگیریم چون فرقی نمیبینم تازه روی دی500 یه اسپیکرم هست !
ببین داداش خوبم شما اگر میگفتی ان93 با ان93آی فرق داره من بدون چون و چرا میگفتم آفرین عالی بود .... چرا قبول میکردم ؟ چون میدونستم کمپانی سازندش یه تغییر توی مدل بعدیش قرار داده ! ولی وقتی هیچ تغییری نیست و فقط و فقط جنس آیا شما به این میگین تحول ؟ سامسونگ سیاست جالبی داره که همون گوشی با همون کارایی ولی با رنگی جذابتر و جنسی محکمتر وارد بازار میکنه که چی ؟ که فروش بیشتر کنه .. چرا فروش بیشتر کنه ؟ چون این گوشی تو سال 2006 شده بهترین گوشی کشویی دنیا ! و حالا سامسونگ فکر کرده اگر همون گوشیی را با نام دی900آی تو سال 2007 وارد بازار کنه میتونه همون فروش دی900 تو سال 2006 داشته باشه ..... اما دریغ !
در هر حال هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه !
عالیه پس هر گوشیی که وارد ایران میشه اول فلش میشه بعد میندازن به مردم نمیدونستم !!!
راستی گوشی عزیزتون با قیمت 220 داره فروش میره نه 236 !
اگر صفحات خیلی جلوتر همین تاپیک را میخوندی نیازی نبود این همه به خودت زحمت بدی!!!!!!!!!!!!!:31:نقل قول:
کسی در رابطه با این صفحه
جوبت را نداد(احیانا تو پیغام خصوصی؟؟؟)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1411109
اگه جواب گرتی امتحان کن و نتیجه اش را بده
من این گوشی را 265 گرفتم اونم یک ماه پیش پس من باید از تو وضعم خراب تر باشه...............
نه بابا چه زحمتي شانسي زدم كشفيدم.....يكي از دوستان زحمت بكشه مطالب مفيد اين تاپيك رو ليست كنه با همكاري باز كننده ي تاپيك بذاره تو پست اول ...من خودم متاسفانه سرم شلوغه به درس وگرنه به شما دوستان عزيز زحمت نميدادمنقل قول:
کسی در رابطه با این صفحه
نقل قول:کد:
جوبت را نداد(احیانا تو پیغام خصوصی؟؟؟)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1411109
اگه جواب گرتی امتحان کن و نتیجه اش را بده
من این گوشی را 265 گرفتم اونم یک ماه پیش پس من باید از تو وضعم خراب تر باشه
در مورد تاپيك هم، نه خير بي انصافها هيچي نميگن ....بايد برم همون پيشنهاد فروشنده رو قبول كنم (گفت سه تومن بده نصبشون كنم) ولي ميدونم اگه بهش بگم كه فايلهاي خام خود نرمافزار هارم بده نميده (كه بذارم اينجا).. ولي يه مدت صبر ميكنم اگه جوابي نيومد آخرين گزينه ام همونه
گفتم كه من به حخاطر پولش ناراحت نيستم به خاطر پاك شدن اون دوتا برنامه ي آفيس خون و PDF خون ناراحتم چون همون طوره كه ميبينين الان بايد در به در دنبالش بگردم.....از شما دوستان هم خواهش ميكنم باپست زدن اون تاپيك رو بالا نگه دارين تا بلكه به نتيجه برسه...فكر كنم خيلي ها مثل من باشن در صورتي كه اينطوريه در اون تاپيك پست بدين بگين كه آقا من هم اين مشكلو دارم شايد فرجي حاصل شد. آدرسشو دوباره ميگم:
دوست عزيزم من كي اين حرفا رو زدم؟؟؟؟؟!!!!عصباني چرا ميشي ...اگرم حرفي زدم منظورم اين بوده كه اگه كسي قراره d900 بگيره بره آي رو بگيره....در ضمن فقط ظاهر گوشي نيست كه تغيير كرده امكانات داخليش هم يه نموره تغيير كرده... ولي دوست عزيز اين دليل نميشه كه شما سامسونگ رو با نوكيا قياس كني ....آخه سامسونگ كجا نوكيا كجا (سامسونگ پيش نوكيا جوجه يه روزس) راستي نه خير قديما اين طوري بود كه فلش ميخورد ولي الان كه رجيستر رو برداشتن ديگه نه نميشه.....چون يكي از دوستان از آمريكا گوشي آورده بود بدون هيچ تغييراتي كار مي كرد فقط كافي بود سيم كارت اينجا رو روش بندازي (البته بعد از برداشتن ريجستر)نقل قول:
آره عالی بود ولی منم نفهمیدم چیش !
در مورد کشفتون زیاد با دی900 فرق نداره ضمن اینکه توی دفترچه هم نوشته !
چه فرقی با دی900 داره ؟ آهاا ببخشید حواسم نبود چون جنس بدنش فرق داره ؟ وای وای بازم ببخشید چون رنگش فرق داره ؟ اوه اوه شایدم به خاطر اینکه وقتی دگمه # میزنی به جای 1 در دی900 ؟ اگه دی900آی جوون پسنده پس میریم دی500 میگیریم چون فرقی نمیبینم تازه روی دی500 یه اسپیکرم هست !
ببین داداش خوبم شما اگر میگفتی ان93 با ان93آی فرق داره من بدون چون و چرا میگفتم آفرین عالی بود .... چرا قبول میکردم ؟ چون میدونستم کمپانی سازندش یه تغییر توی مدل بعدیش قرار داده ! ولی وقتی هیچ تغییری نیست و فقط و فقط جنس آیا شما به این میگین تحول ؟ سامسونگ سیاست جالبی داره که همون گوشی با همون کارایی ولی با رنگی جذابتر و جنسی محکمتر وارد بازار میکنه که چی ؟ که فروش بیشتر کنه .. چرا فروش بیشتر کنه ؟ چون این گوشی تو سال 2006 شده بهترین گوشی کشویی دنیا ! و حالا سامسونگ فکر کرده اگر همون گوشیی را با نام دی900آی تو سال 2007 وارد بازار کنه میتونه همون فروش دی900 تو سال 2006 داشته باشه ..... اما دریغ !
در هر حال هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه !
عالیه پس هر گوشیی که وارد ایران میشه اول فلش میشه بعد میندازن به مردم نمیدونستم !!!
راستی گوشی عزیزتون با قیمت 220 داره فروش میره نه 236 !
بازم هيشكي به من چواب نداد كه كي به من يه ستاره ديگه ميدن؟؟؟؟
در مورد اون تاپیک که زدی، من جواب دادم.
در مورد ستاره، فکر کنم باید تعداد پست ها به 300 برسه.
و اما دی900آی ...
به نظر من خب مثل ویندوز Xp Sp2 می مونه. همون ویندوزه، منتها یه سری از مشکلاتش کمتر شده.
(البته بگذریم که این گوشی رو تو ایران بعضی از فروشنده ها با فریمور دی900 فلش می کنن!!! که باعث ایجاد مشکل میشه)
کسی جواب این سوالمو نمیدونه؟نقل قول:
در مورد گرفتن رم 1 گیگ یه راهنمایی کلی بکنید:5:
[QUOTE=hellbrain666;1413389]کسی جواب این سوالمو نمیدونه؟
در مورد گرفتن رم 1 گیگ یه راهنمایlge=[QUOTE=hellbrain666;1413389]کسی جواب این سوا%uنتخابت سان دیسک باشه ولی میتونی روی کینگ استون ساخت تایوان هم حساب کنی
استاد اين كه راهنمايي نميخواد ...خوب رمه ديگه!نقل قول:
من فقط بين XBite و Kingstone گير كرده بودم جفتشون هم 13 تومن بود ولي الان فكر ميكنم كه بايد كينگ استون بخرم
داداش شهاب جوابت رو دادم حال چي ميگين؟:
دوستان میشه در مورد کیفیت فیلمبرداری این گوشی یه توضیحی بدین ایا از n73 بهتره یا نه همچنین ایا مثل نوکیا میشه به صفحه کلید پسورد داد یا نه.
ان73 رو من نديدم فيلمبرداريش رو ولي مال دي900 عاليه.روي صفحه كليد هم نميشه پسورد گذاشت ولي قسمتهاي ديگه چرا.
فیلمبرداری دی900 و ان73 تقریبا مثل هم هست و نمیشه گفت کدوم بهتره ولی در حد مطلوب هست با این تفاوت که ان73 کاهش قرمزی چشم در شب داره ...نقل قول:
در مورد عکسبرداری به هیچ عنوان دی900 به پای ان73 نمیرسه !!!
بابا نشون نننننننننننننننننننمممممم ممممممممممممممممممييييييي يييييييييييييييييدددددددد ددددددددددده :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
چرا آقا من D900i دارم ميشه
همين الانم گوشيم وصله شما كه گفتين امتحان كردم هم اس ام اس هاي داخل گوشيم رو خوندم هم اينكه يه اس ام اس تو كامپيوتر نوشتم از كامپيوتر فرستادم شما ها چي چي ميگين ؟
200 تا كه شدنقل قول:
ميگم كسي نميدونه تو چندمين پست به من يه استار ديگه ميدن؟؟
خالا كسي نمي دونه سومي رو كي ميدن:31::31::31:
دوست عزيز كيفيت عكس دي900 كاملا در حد يه 3 مگاپيكسلي هستش و واقعا عاليه.فقط تفاوت در اينه كه ان 73 در شرايط نوري نامناسب هم قدرت بالانس خوبي داره و در شريط نوري خوب مخصوصا هواي آزاد دي900 واقعا معركه هستش.نقل قول:
اینهم همونجوری که میدونید و لازم به ذکر هم نیست(!)ماله لنز Carl Zeiss، آلمانه که واقعا محشره...(ولی به پایه لنز کَنون نمیرسه)نقل قول:
تائيد ميشهنقل قول:
بدون هيچ گونه پيش داوري حق با اين دوستمونه
شرمنده مجتبی جان ولی اصلا نمیتونم اینو قبول کنم ... من خودم از یه گل با گوشی خودم ( دی900 ) عکس گرفتم و بعد از همون گل با گوشی دوستم ( ان73 ) عکس انداختم ... متاسفانه اصلا قابل مقایسه نیستنقل قول:
از انجا هم میتونی به این نکته پی ببری ... این عکسهایی هست که با ان73 , دی900 و کا800 گرفته شده
[
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ميتونيد جهت مقايسه عكس هاي اين دو گوشي به اين سايت سري هم بزنيد همه چيز مشخصه:
کد:www.gsmarena.com
Kingstone يك گيگ 18 تومن گرونه يا بخرم:21: 512 هم 14 تومننقل قول:
من فقط بين XBite و Kingstone گير كرده بودم جفتشون هم 13 تومن بود ولي الان فكر ميكنم كه بايد كينگ استون بخرم
راستي اكثر گوشي ها دو تا ريست دارن اما D900 يكي اون ريست كلي كه همه چيز رو هم پاك مي كنه كدي چيزي داره ((نمي شه كه اصلا نداشته باشه:18:))
فکر کنم گرون میده ... یکی از دوستام مموری 1 گیگابایت سان دیسک خریده 11 تومن !!!!نقل قول:
دي 900 ريست كلي داره ولي من كدش رو حفظ نيستم.رم ميكرو اس دي هم 18 تومن براي يك گيگ خيلي گرونه.
نقل قول:
آقا پیمان گوشیت ایراد داره لابد. الکی که نگفتم. تا حالا چندتا از این فایل ها تو گوشیم وا کردم. هم ورد، اکسل، پی دی اف، و حتی عکس هایی که بزرکند و نمیشه تو فایل image ریخت. کافیه دکمه ی select بزنی وا میشه.
نمیدونم چرا لینک من تایپ نمیشه. فارسیش اینجوریه خودتون انگلسی کنید.
دبلیودبلیودبلیو.جی اس ام آریا.کام
برای دیکشنری و نرم افزارهایی که با D900 سازگارند
طبف بحثهایی که شد به این نتیجه رسیدیم که بعضی از گوشی هایی که وارد میشند یه بار فلش میشند و برنامه ای که در رابطه با باز کردن فایل های آفیس و پی دی اف هست از توشون برداشته میشه(چراش را دیگه نمیدونم)نقل قول:
باید کلید Wrap[QOUTE] را بزنید و بین این دو تایپ کنیدنقل قول:
منظور روزبه خان این سایت بودنقل قول:
کد:www.gsmarena.com
اینو هم اضافه کنم این مصلب مربوط به قبل از رجیستر شدن گوشیها هست !نقل قول:
درسته روزبه جان گوشی شما خوشبختانه فلش نشده و به صورت قانونی وارد ایران شدهنقل قول: