آرم این شرکته که میگی چطوریه چون اصلا روش آرم نداره ولی نوشته با منوی فارسینقل قول:
یه بازی دیگه هم دارم که نصفه میاد(granturismo4) بعد از تموم شدن یه مرحله نمیشه سیوش کرد
Printable View
آرم این شرکته که میگی چطوریه چون اصلا روش آرم نداره ولی نوشته با منوی فارسینقل قول:
یه بازی دیگه هم دارم که نصفه میاد(granturismo4) بعد از تموم شدن یه مرحله نمیشه سیوش کرد
راجع به پست بالا توضیح اینکه من چند وقت پیش تو همین بحث (صفحه19) یه سوال در مورد اپشن pes2008 پرسیده بودم که دوستان لطف کردن جواب دادن ولی من چند وقت نتونستم یه سر بزنم جواب رو ببینم الان که دیدم درست متوجه نشدم اگه میدونید کمک کنید:5:
آيا نرم افزاري هست كه بتونه DivX رو با زير نويس فارسي نشون بده چون تو sms زير نويس فارسي به يه زبون ديگه در مياد
سلام دوست عزيزنقل قول:
اين مشكلي رو كه ميگيد من هم تجربه كردم
اون هم براي اينه كه تو اين نرم افزار language pack مربوط به فارسي قرار داده نشده
و بايد serach بديد و از net بگيريد و به cd اضافه كنيد
كه فكر نكنم موجود باشه
موفق باشي :10:
دوست عزيزنقل قول:
من صفحه 19 رو خوندم و همچين پستي نديدم
اگه ميشه دوباره متن پستت رو مطرح كن
موفق باشي
می خوام Ps 2 رو بفروشم!
دیگه حوصله ندارم باهاش بازی کنم فقط Pc و 360 و Ps 3
نرم افزار ps2 reality هم پخش نمیکنه . البته این یکی کاراکترها رو میاره ،ولی همه از راست به چپ و جدا ...
درسته كه يكم دير تصميم گرفتينقل قول:
ولي خوب
هر كدوم رو خريدي مبارك باشه :10:
تاييد ميشهنقل قول:
همون طور كه گفتم مشكل از LP مربوط به نرم افزار هاست :10:
خیلی ممنونم دم شما گرم:10:نقل قول:
فعلا که Pc ام رو ارتقا دادم بزودی 360 می خوام بگیرم:46:
من با Ps 2 روزای خوبی داشتم بهترین بازی عمرم هم که خدای جنگ بود رو با این کنسول تجربه کردم اما دیگه عمرش تموم شد:20:
[/quote]
nero 8 هم الان داره ميره تو انبار
اون version 6 كه الان جزو زير خاكي ها حساب مياد
من خودم مدت هاست دارم از 8 استفاده ميكنم
سوالي داشتي در خدمتم
موفق باشي :10:[/quote]
مگه نرو 6 جديدترين نسخه نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
nero 8 هم الان داره ميره تو انبار
اون version 6 كه الان جزو زير خاكي ها حساب مياد
من خودم مدت هاست دارم از 8 استفاده ميكنم
سوالي داشتي در خدمتم
موفق باشي :10:[/quote]
مگه نرو 6 جديدترين نسخه نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
:18:
نه دوست عزيز
الان همين ورژني كه من استفاده ميكنيم يعني :
8.1.1.0
اينم ماله ساله 2007
چه برسه به ورژن 6
گفته بودم تو(pes2008 (ps2 نیمکت رو نشون میده یا نه که یکی از دوستان گفته بود ایراد از سی دی بازیه که یه شرکت داخلی که گفته بود اسمش نوین زرینه دستکاریش کرده درستم میگفت چون تبلیغهای دور زمین هم فارسیه بعد گفته بود که این سی دی ها به دستگاه آسیب میزنه حالا من می خواستم ببینم آرم یا نشونه این شرکته که بشه فهمید سی دی رو دستکاری کرده چیه چون رو بازیایی که من گرفتم فقط نوشته با منوی فارسی :5:نقل قول:
جدا از دستكاري بازي تمام بازي در pes008 ps2 كامل نيست كاملش در pes ps3 هست
دوست عزيزنقل قول:
من اين پست شما رو تو صفحه 19 خونده بودم
اما شما گفتين پستي راجع به option بازي گذاشته بوديد
به هر حال
همون طور كه قبلا هم گفتم و دوست عزيزمون هم عرض كردند
در نسخه PS2 بازي PES 2008 اين قابليت يا FEATURE گنجانده نشده
و به هيچ وجه هم ربطي يه شركتي كه بازي رو ميده بيرون نداره
موفق باشي :10:
من آرم شرکت رو میخواستم چون یه بازی دیگه هم دارم (granturismo4) که وقتی یه مرحله رو تموم میکنی دیگه لود نمیشه و نمیشه سیوش کرذنقل قول:
راستی در مورد بازی granturismo4 که گفتم یکی گفت باید patch بسازی کسی نمیدونه patch چیه واصلا چطور باید تو ps2 اون رو درست کرد اگه میدونید راهنمایی کنید ممنون:5:
مشکل از دستگاه یا سی دیته. من گران توریسمو رو تا 95 درصد رفتم همچین مشکلی نداشتم.
سلاو و یک سوال دیگه
فرمت اصلی سیو بازی ها چیه؟
2 نوع فرمت داره:
Max.*
PSV.*
بستگي به بازي داره
نه ! بستگی به برنامه ای داره که سیو ها رو میخاد به مموری انتقال بده
مثلا من از کد بریکر استفاده میکنم که کل سیو هاش با فرمت *.cbs هستن.
نه کد بریکر رو میدونستم
می خواستم به صورت مستقیم وارد کنم البته فعلا در مرحله آزمایشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از همگی
دمت گرم سیدی روش چه آرمی داره برای من یه ford gt آبی رنگ هست مشکل من اونجاست که تو بازی Granturismo4 وقتی قسمت profeshenal تموم میکنی یه فورد gt جایزه میده بعد پیغام youcanwatchendingmovie میاد که وقتی ok میزنی دیگه loadنمیشه ونمیشه سیو کرد اگه میدونی راهنمایی کن خیلی تو کفم :19::41:نقل قول:
این مشکل رو تو قسمت مشکلات بازیهای پلی استیشن1و2 هم مطرح کرده بودم که یکی گفت باید patch بسازی
والا سی دی من هیچ آرم خاصی نداره. همون اوایل که اومده بود خریدمش .هنوزم کار میکنه و هیچ مشکلی نداره.
سلام.یه سوال دارم...قسمتی توو فروم هم هست که بشه درخواست داد برای دموی های ابتدای بازی ها؟!
همون فیلم هاشون رو می گم!
ممنون می شم بگید.
فكر نميكنم همچين تاپيكي اينجا باشهنقل قول:
چون من خودم اولين باره به شخصه ميشنوم كسي درخواست INTRO يك بازي رو بكنه
ولي اين فيلم ها در بعضي بازيها ميشه اونها رو روي PC با نرم افزار مخصوصش از توي DVD بازي ديد
با اجازه دوستان
معمولا دمو ها با فرمت Bin هستند که نمیشه اکسترکتشون کرد
ولی بعضی ها با فرمت مشخصی مثل Bink هستند که راحت با برنامه مخصوصش میشه دید
البته توی یوتوب میشه دمو ها رو سرچ کرد و دید من خودم دمو چند تا رو پیدا کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم دموی بازی پرو 8 رو می خواستم ولی نمیشه از جایی گیرش آورد...
اون قسمتی رو که من نوشتم بدون مشکل رد کردی من تا %80 رفتم ولی اینجا که نوشتم گیر کردم حالا به نظرت با توجه به مشکل من ایراد از سی دیه یا از دستگاه ممنون:5:نقل قول:
از بازی جانم برو یکی دیگه بگیر و امتحانش کن.:11:نقل قول:
سلام خسته نباشيد نميدونم چرا بازي هاي كه روي cd ايت ميكنم لگوشو ميراره ولي يك هو وايميسته ولي dvd هاي رايتي رو ميخونه لطفا راهنماي كنيد ممنون
دوست عزيزنقل قول:
ميشه بگين كدوم بازي ها رو روي CD رايت ميكنيد ؟
چون بازي هاي PS2 هم رو DVD و گاهي هم مثله ONIMUSHA : DAWN OF DREAMS روي 2 تا DVD ميان
به غير از اون اوايل اومدن PS2 يعني سالهاي 2000 و 2001 كه چند تا بازي روي CD ظرفيتشون جا ميشد از اون به بعد همه رو DVD هستن
خوب بابا چرا شاکی میشینقل قول:
والا دوتا گرفتم که از نظر ظاهر فرق داشتن ولی جفتشون نمیاد بخاطر همین به اون رفیقمون که میگفت من تا %97 رفتم گفتم سی دی بازیت چطوریه
فکر نکنم از دستگاه باشه چون بازیهای دیگه تا ته میاد
آقا با سلام و خسته نباشید خدمت شما.
من یک ps2 نقره ای سری نازک گرفتم.دو روز پیش.با یک رم 8 مگ شد 175000 .اول بگید خوب خریدم یا نه؟
بعدش توی منوش زده که دی وی دی هم پخش میکنه.فروشنده هم گفت که بعد از اینکه دی وی دی رو توش گذاشتی سه بار ریست کن بعد می تونی ببینیش.من یک دی وی دی که روش 6 تا فیلم هست رو توش می ذارم و همه این کارا رو میکنم ولی چیزی نشون نمیده.اصلاً نمیشناستش.باید چی کار کنم؟یکی راهنمائی کنه لطفاً.
سلام دوست عزيزنقل قول:
با توجه به اين كه دستگاهتون نقره اي رنگه
و با memory card 8mb اون رو با اين قيمت خريديد به نظر من عاليه قيمتش
درمورد پخش DVD بايد بگم بله اين دستگاه DVD رو پخش ميكنه
اما نه هر DVD
من خودم 3 سال و 3 ماه اين كنسول رو داشتم
اولا اين كه به هيچ وجه ربطي به زدن 3 بار پشت سر هم دكمه RESET نداره
من تمامي كنسول هايي رو كه ديدم همشون با گذاشتن DVD داخل دستگاه و روشن كردن اون فيلم رو پخش ميكنن و اگر اين طور نيست مشكل از MODCHIP دستگاهه
و اين كه PS2 نمي تونه DVD هاي با فرمت MOVIE كه با سرعت بالاتر از 4x رايت شده رو بخونه
موفق باشي
ایراد modchip یعنی ایراد ناجوریه؟ یعنی برم عدضش کنم؟
ضمناً دی وی دی من یک دی وی است با شش تا فیلم.که دستگاههای دی وی ی پخشش می کنه.وقتی هم توی دی وی دی رام کامپیوتر می ذارمش 6 تا فولدر نشون میده که شش تا فیلم توشه.نمی دونم چطور رایت شده.یا باید همینطوری رایت شده باشه یا نه.چون بعضی دی وی دی ها فقط یک فیلم توش رایت شده.با این حجم دی وی دی.میشه بیشتر توضیح بدید ممنونم عزیز جان
به نظر من كه ps2 واسه فيلم نگاه كردن نيست!!!
شما برو 30 اومن يه سامسونگ بخر dvd player باهاش حال كن!!!
شاد باشي
يا حق (:
دوست عزيزنقل قول:
نه لازم نيست MODCHIP رو عوض كنيد
مدل MODCHIP شما اينجوريه
من خودم به شخصه اصلا اعتقادي به اين كه داخل يك DVD
5 يا 6 تا فيلم بگداريم ندارم
چون اون ديگه اسمش DVD نيست
شما يك كاري كن
يك DVD داراي منو كه يك فيلم توش باشه ( به اون ميگن DVD )
از كسي بگير
اون رو بگذار تو دستگاه
و 2 چيز رو امتحان كن
اول اينكه ببين با گذاشتن فيلم داخل دستگاه و روشن كردن اون DVD اجرا ميشه يا نه
( بدون اين كه 3 بار RESET رو بزني )
كه اين براي فهميدن مشكل 3 بار RESET
مورد بعدي اين كه ببين اون فيلم تك DVD رو ميتونه بخونه يا نه
چون تا اونجا كه من يادمه اين كنسول با اين DVD هاي چند تا تو يكي مشكل داره
موفق باشي
سلام ياسين جاننقل قول:
درسته
اين كنسول براي ديدن فيلم نيست
ولي مقدار زيادي از پول اين دستگاه براي بخش DVD PLAYER اون داده ميشه
درسته الان قيمت PLAYER ها اونم با امكانات بالا اين قدر ارزون شده
ولي اون اوايل اين كنسول اومد
بيشتر خريداران علاوه بر بازي رو امكان ديدن فيلم اونم DVD حساب كردن و اين دستگاه رو خريدن
چون يك نوع صرفه جويي مالي محسوب ميشه براي CUSTOMER ها
موفق باشيد
مرسی از لطف شما.امشب برم امتحان کنم ببینم میشه یا نه.بعد خبرتون میکنم.بازم ممنونم از راهنمائی تون
درسته تاييد ميشه...نقل قول:
بيشتر خريداران علاوه بر بازي رو امكان ديدن فيلم اونم Dvd حساب كردن و اين دستگاه رو خريدن
چون يك نوع صرفه جويي مالي محسوب ميشه براي Customer ها
شاد باشي
يا حق (: