-
تهران تنها شهري است که در آن ميتوانيد وسط خيابانهاي آن نماز بخوانيد، وسط پارک شام بخوريد، در رستوران به ديدن مانکنهاي لباسهاي مدل جديد برويد، در تاکسي نظرات سياسيتان را بگوييد، در کوه برقصيد، اما براي ملاقات با نامزدتان بايد به يک خانه خلوت برويد
-
کنسرت بزرگ هايده و مهستي 30 ژوئن در تالار بزرگ بهشت سيتي برگزار خواهد شد. از مردگان عزيز دعوت ميشود هرچه سريعتر به مراکز فروش مراجعه نمايند
-
قسمت دوم pdf های این تاپیک یعنی از صفحه ی 14 - 33 :
دانلود : 380 کیلو بایت :
کد:
http://www.4shared.com/file/20657303/bfe3e3f/JOKE_2.html
-
نیروی جاذبه مسئول افتادن در عشق نیست
.
.
.
.
.
عزیزم زور بزن
-
امروز روز پدره
.
.
.
.
.
.
چه خبر ؟؟خوبی ؟چه طوری
-
الا يا ايهاالساقي ادر کاسا و ناولها که عشق آسان نمود اول ولي تالار و شام و عاقد و عکاس و آرايشگر و فيلم و لباس و تاج و کفش و کيف و ساک و سکه و شمش و پلاک و شمعدان و ساعت و زنجير و سرويس طلا ..آنهم از آن سرويس خوشگلها... و از اين جور مشکلها
-
مي خواستم شمعي باشم تا اخر عمر برات بسوزم... ولي نامرد اديسون برق رو اختراع کرد
-
مرد خوب مثه دایناسور میمونه که خیلس وقته نسلش منقرض شده ولی زن خوی مثه سیمرغ می مونه ، از همون اول یه افسانه بوده !!!
-
><(((:>
0
0o 0o ><(((:>
o ><(((:>
0 o0o0 <: )))><
0
o
0 ><(((:>
o
0 o 0
o0 <: )))><
عمیق ترین دریا ها رو شنا کردم تا بهت بگم دوست دارم....:40:
-
در پي استقبال فراوان از سيم کارت ايرانسل ، سيم کارت ايران وبا ، ايران ايدز ، ايران کزاز ، ايران سرماخوردگي و ... نيز ارائه مي شود منتظر اطلاعيه هاي بعدي باشید!
-
سر تو بزار رو شونه هام خوابت بگیره / جا خالی میدم بخوری زمین حالت بگیره
-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اِوا
دنبالم نیا من نامزد دارم!!
-
نوكرتم
.
.
4 پايه تم
.
.
آه.. ببخشيد حواسم نبود تو خودت 4 تا پا داري
-
ميخوام اتوبوس بسازم .... اتوشو دارم اما بوس ندارم .. يه بوس ميدي ؟ لازم دارم
-
برای صرف جویی در مصرف سوخت از خانمهای عزیز خواهشمندیم با اولین بوق سوار شوند !!
-
(مخصوص نیمه شب)
از اونجایی که شتر در خواب بیند پنبه دانه / گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه/
وظیفه خودم دونستم بیدارت کنم!
آخه داشتی بالشتتو می خوردی!!!!
-
خنده دار
مي دوني فرق روز پدر با روز مادر چيه؟
روز مادر طلا فروشي ها شلوغه، روز پدر جوراب فروشي ها!
ولي شباهتشون اينه كه پول هردو از جيب بابا مي ره!
-
نگریستم به گریستنت گریستم به نگریستنت گریستم و تو نگریستی نگریستم و تو گریستی گریستم تا نگریستی چیشد ؟ مخت سوت کشید یا باز هم بگم
-
اولی:یک ساله که ازدواج کردم ولی یک کلمه هم با زنم حرف نزدم!
دومی:مگه با هم قهرین؟
اولی:نه من عادت ندارم وسط حرف کسی بپرم...!
-
برای صرف جویی در مصرف سوخت از خانمهای عزیز خواهشمندیم با اولین بوق سوار شوند!
-
در نااميدي بسي اميد است تلويزيون ما سياه و سفيد است - توانا بودهر که با ما بود در ايران امروز ملا بود – چو عضوي به درد آوردروزگار زخنده دگر عضوها بي قرار – خدا گر ببندد زه حکمت دري زه رحمت زند قفل محکمتري
-
شخصي به اقاي محمد البرادعي
رئيس اژانس انرژي هسته اي
ميگويند تو واقعا دكتر هستي?
او با افتخار مي گويد بله من دكتر هستم. آن شخص مي گويد خوب بدبخت پس چرا تو اژانس كار ميكني.
-
يارو چاق بود جلو رفيقاش ميره رو ترازو ميخواست ضايع نشه ، شکمش ميده تو
-
خبر فوري : به دليل سهميه بندي بنزين و خانه نشين شدن مردان-جمعيت ايران تا 9 ماه آينده 10 برابر خواهد شد (سازمان آمار و جمعيت
-
يارو ميره نماز جمعه هی شعار برعليه امريکا ميدن جو ميگيرتش ميره ميکروفن رو ميگيره ميگه : خواهرا بيزحمت هفته ديگه نياين ميخوايم فحش مادر بديم
-
رييس جمهور ژاپن: اگر برق امريكا 2 ساعت قطع شود ما در تكنولوژي از امريكا پيشي ميگيريم.... احمدي نژاد: اگر برق ايران 2 ساعت قطع شود جمعيت ايران 2 برابر مي شود
-
با توجه به احتمال اجرای سهمیه بندی SMS پیشاپیش نوروز 87 را تبریک عرض می نماییم.
-
عاموزش علفباء فارصي سد در سد تزميني.
-
طرف تو خيابون داشته چش چروني مي کرده، يارو خفتش مي کنه ميگه: مگه خودت خوار مادر نداري؟ ميگه:چرا ولي به اين خوشگلي نيست
-
جوک داغ!!!!
یه روز یه بابایی زنگ می زنه 81911 میگه چی کار داری؟
آقایی که گوشی رو ورداشته بود می گه:شما زنگ زدی،اونوقت شما می گی چی کارداری به جای من؟
اون بابا می گه:آخه شما خودتون تو تبلیغاتتون می گین "با ما تماس بگیرید":31:
-----------------------------------
یه روز از دکارت می پرسن چرا دستت شکسته؟
می گه :هییییی..چشمت روز بد بینه!می خواستم راس سهمی y=-x^2 رو اندازه بگیرم ..نمی دونم چی شد که یه دفعه لیز خوردم و افتادم روی خط y=-10
-
خیلی خوب
من برشگتم
و فقط بعد از 10 روز غیبت اینجا 200 تا پست پاک کردم
گویا بعضی از دوستان هیچ احترامی به قوانین سایت تاپیک نمیزارن!!!
از این به بعد
کلیه پست های افرادی که پشت سر هم اس ام اس تکراری میزارن پاک خواهد شد
بدون اینکه پست ها خوانده بشه
دوستانی که تا الان در این لیست قرار داره نامشون
sms1
Mr.K2
nasambros
hastie
Great Kurosh
و در صورت تکرار، این دوستان حتما اخطار خواهند گرفت
ممنون
-
سلام ! ببخشید مزاحم شدم . ا...ا...ا... اشتباه مزاحم شدم . اصلا برای چی مزاحم شدم ؟ کاش مزاحم نمی شدم . به موقع مزاحم شدم . نه ؟خیلی بد شد... دوباره مزاحم نمی شم . راستی ! صبر کن حالا که مزاحم شدم . یه چیزی رو بهت بگم . به شرطی که طاقت شنیدنشو داشته باشی . می خواستم ... می خواستم بگم : ببخشید مزاحم شدم
-
يكي از شاهكارهاي ادبيات برره:
يكي بيد يكي نبيد، 3 تا درخت بيد كه 2 تاش بيد بيد، يكيش بيد نبيد، اوني كه بيد نبيد، وسط اون دوتا كه بيد بيد بيد!
-
غضنفر سفره دلش رو واسه دوستش باز میکنه یه عالمه نون بربری توش بوده
-
این sms صرفاً جهت دویدن شما به سمت موبایلتان فرستاده شده است و ارزش دیگری ندارد
-
لره میره تو لوله____________ اتل متل توتوله
-
سلام من دارم هفته ی دیگه نامزد میکنم ، یه مهمونی کوچیکه ، اگه بیای خوشحال میشم . لطفا گل یا کادو نیار فقط یکی را بیار تا من باهاش نامزد کنم !!!!!!!!!!!!!!!
-
123+5+9+6487+156-269.365+57.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هرجور حساب میکنم آدم بشو نیستی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
شب ها همش به چت خونه می رم من*سراغ آف و آف خونه می رم من توی این چت خونه ها خسته ی دردم*به دنبال پس آی دیم می گردم پسم گم شده پیداش می کنم من*اگه کار تو رسوات می کنم من...
-
دروغ دختر ها: تو برام مثل داداشي = يعني جلو تر نيا - من تو رو اندازه داداشم دوست دارم=چون حالم از داداشم به هم مي خوره - از دست من ناراحتي=هستي كه باش به من چه - من حالم بده = يعني بايد ببريم كافي شاپ و كلي چيز برام بخري - من فقط با تو حرف مي زنم = با بقيه مي خندم - من هميشه پيشت مي مونم = مخصوصا وقتي كه كميته بياد !