دوست تازه وارد سلامنقل قول:
مي توني يه سايتي بدي منم بخونم درباره ي ان97؟ ببينم چه جور گوشي اي خواهد بود؟ بلاخره طرحي چيزي مطلبي ازش بايد تو سايت ها وجود داشته باشه
ممنون مي شم
Printable View
دوست تازه وارد سلامنقل قول:
مي توني يه سايتي بدي منم بخونم درباره ي ان97؟ ببينم چه جور گوشي اي خواهد بود؟ بلاخره طرحي چيزي مطلبي ازش بايد تو سايت ها وجود داشته باشه
ممنون مي شم
ببخشید نوکیا به کی قول داده بود؟ اصلا کی قول داده بود ..؟ ادرس منبع..؟
آقا عجب گوشی ایه این N95!من تازه دارم میفهمم
It's what computers have become
یعنی چی!
اينم چند تا عكس از مدل جديد نوكيا N97 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امكانات :
20 گيگابايت حافظه جانبي
5 مگاپيكسل دوربين با 20 اپتيكال زوم
مانيتور 3 اينچ
فعلا تو طرحه ولي بزودي وارد بازار هاي موبايل خارج ميشه .
تسليت به دوستداران ان 95 و 93 اي ها !!!!!!!
شايد 5 - 6 ماه ديگه بياد تو بازار
با سلام و تشکر از Nokia_n95 و IMANOKIA که اطلاعاتی که خواستم دادن و من دیرو از نماییندگی اتصالات قیمت ن95 گرفتم که 1900000 با یه سیم ایرانسل بود
نقل قول:
دوست عزیز من این عکسها و حرفا رو پارسال قبل از اینکه ان95 تولید انبوه بشه دیده بودم اینا صحت نداره ضمنا از این طرحها زیاده
اگه بچه ها یادشون باشه یه طرح از 6630 گذاشته بودم تو کلوپ نوکیا که حتی دربازکن نوشابه هم داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نهایت می گم که از این خبرا نیست و در حد شایعست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگه شما اصرار دارید که بگید همچین گوشی به زودی میاد خوب نظرتون قابل احترامه
نقل قول:
نقل قول:
حالا میشه بگید ما کدوم رو باور کنیم؟؟؟ حالا مگه یه سیم کارت ایرانسل چقدر قیمت داره والله ما که تهران نیستیم ولی شما هم دیگه یه حرفایی بزنین که با هم جور در بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزيز منبع خبر من چند سايت قيمت موبايل و موبايل فروشيهاي جمهوري هستش در ضمن قيمت اين
گوشي در چند روز اولي كه به بازار آمد 800/1 بود اما به تدريج شد 650/1 و 400/1 و كلا كاهشي ناگهاني
داشت و حال 170/1 شده ولي كلا بايد صبر كرد و پول الكي بابت اين گوشي نداد چون قيمتا متغيرن .
و تازه سعي كنيد از نمايندگيهاي گوشيها موبايل نخريد چون خيلي گرونتر از بازار آزاد هست مثلا اين قضيه درباره
اتومبيل هم صدق ميكنه .
بابا چه خبره - من هر بار يك هفته فقط نميام اينقدر شلوغش نكنيد
دوبــــــاره خبرهاي كذب
اولا كه N97 هم دوربينش 5 مگا هست و در دوربين و صدا هيج تفتوتي با n95 نداره اما وزن گوشي سبك تر شده و دسترسي به كليدهاي مولتي مديا هم راحتتر شده - ديگه ايگه حجم حافظه هم افزايش پيدا كرده ..
دوم سوال شده بود از من طريقه تشخيص N95 توليد Chaina از Fanland ؛ عزيزان ببينيد يكي از راههاي تشخيص رو بايد سريال نامبر روي بدنه گوشي ،جعبه دونست كه توضيحاتش رو اگر دوستاني اطلاعات دارند بگن اگر نه در اولين فرصت كه بتونم مي نويسم - راه تشخيص بعدي كيفيت رنگ و نوشته هاي روي lable پشت گوشي هست
عدر مي خوام من تازه از سفر اومدم خيلي خستم - حتما در اولين فرصت توضيحات كاملي ارائه مي كنم
سلام.نقل قول:
آقا می گم شما ان 95 دارید.
اگه پاسختون مثبت شما آدرس محل سکونتون رو نوشتید اصفهان بلوار آینه خونه . مگه نه ؟
دوستان من خونشون اونجاست. می گن اونجا اینترنت WI-FI راه افتاده رایگان. راست می گن ؟ انگار وابسته یه شهرداری هم هست.
اگه راست باشه چه شود . شما با ان 95 عجب حالی بکنی ها !!! اخه ان 95 هم WI - FI داره.
الان روند کمپانی ها داره میره رو گوشی های tuch screen
خوب بلاخره نگفتيت اين اطلاعات ان97 رو از چه سايتي بدست آوردين؟
دوستان من N95 گرفتم و به قول معروف همه چی بنز. gps هم باقلوا کار میکنه ولی توی maploader نقشه تهران را نداره. یکی میتونه راهنمایی کنه یا اینکه فایلش را برای من بفرسته و بگه کجا بریزمش؟نقل قول:
رجیستر نشده گرفتی ...؟ چند؟
سلام بيلچه عزيز و ديگر دوستان
سوال كرده بودي N95 دارم ؟ - بله من حدود 8 ماه هست N95 دارم .
گفته بوديد محل سكونتم بلــوار آئينه خانه در اصفهان هست ، اونم بله منزل ما اونجاست اما متاسفانه محل كارم تهران هست - اما گفته بودي اينترنت رايگان Wi-Fi توسط شهرداري هستش ؛ نه غزيزم چنين چيزي نيست -
دقيق موضوع رو بهت مي گم واسه خودت و بقيه -
شهرداري منطقه و مخابرات مركز ما هزينه هاي سرويس اينترنت Waimax رو كه اصطلاحا به ابر اينترنتي معروف هست از گروه خودرو سازي بهمن گرفتن و واسه تست صرفا به پرسنل خودشون مي دن
هميشه يادت باشه در جمهوري اسلامي كسي رايگان به كسي جيزي نمي ده .
موفق باشيد .
حرف خطرناکی زدی حسن .... حسن دیگه از این حرفا اینجا نزن حسن وگرنه اخطار میگیری حسن ...نقل قول:
جیگر بد قصاوت نکننقل قول:
سلام لطفا کمک کنید برای تشخیص اصلی بودن گوشی غیر از لیبل دیگه باید به کجا دقت کنیم تا بفهمیم اصله
قبول دارم و به نظر من iphone یکی از بهترین هاست تو این زمینه:46: :46:نقل قول:
میدونم سوالم ربطی به این تایپیک نداره
ولی از n97 چه خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقا تنها چیزی رو که نمیشه روش حساب کرد برای اصل بودن گوشی همون لیبل هست ...نقل قول:
ممکنه من یکسال یه گوشی دستم باشه و لیبلشو برندارم ... اون موقع شما میگی اصله؟
دوست من اصل یا متفرقه بودن گوشی از سریالش مشخص میشه ....
باید سریال 3 جای گوشی مثل هم باشه ...
1- جعبه 2- زیر باتری 3- از طریق کد #06#*
دوست محترم سوء تعبير نشه آخه به كار بردن اين سه مورد تا جايي كه همه مي دونن فقط براي ريجستر بودن گوشي استفاده مي شه؟ چه جوري مي شه فهميد كه وقتي اين سه شماره باهم يكسان يا در اصلاح مچ هستن اونوقت اصل فنلانده؟نقل قول:
دوستان كلوب ان95 خيلي سست تر عمل مي كنه يا علي بيان جلو خوب
رجیستر شده است.نقل قول:
آقا یکی به ما کمک کنه این نقشه تهران را روی n95 راه بندازیم.
آقا شما که تو کار فعالیت هستی، یک نقشه تهران به ما برسون.نقل قول:
نوشته شده توسط nokia_n95
آقا يه سوال. کسي مي دونه چه شکلي مي شه SMS رو از رو گوشي P910i توي PC ريخت تا بعدا اين sms ها رو به يه گوشي ديگه منتقل کرد؟کسي اگه طريقه ي انتقال SMS از يه گوشي به يه گوشي ديگه رو ميدونه خواهشا سريع بهم جواب بده چون بد جور لازم دارم
خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش
akhe rastesh mikham n95 begiram vali be ye seri smsam niaz daram plz komak konid ( sharmande english neveshtam , chon alan be dalayeli fonte farsi nadaram )
شما نقشه تهرانی رو میخوای که به صورت جاوا هست یا نقشه شهر تهران برای Gps گوشیت ..؟نقل قول:
با وارد کردن سریال گوشیتون در اینجا :نقل قول:
کد:http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
دوستان یه سوالی برا من پیش اومده :
آیا امکان این نیس که n95 رجیستر نشده بگیریم و مثل گوشی های دیگه که سریالشو با کامپیوتر عوض میکنن
سریال اون رو هم عوض کنیم ؟
سلام من یکی از دیوونه های n95 هستم و به هر نحو که شده میخوام بخرمش ولی من چند تا سوال داشتم که خواهشم از اونایی که اونو دارن اینه که شفاف جواب بدن :
1 . صدای اسپیکر گوشی که من به شخصه خیلی بهش اهمیت میدم چطوره از 3250و n73یا واکمنهای سونی اریکسون بهتره یا درهمون حده ؟
2 . کیفیت دوربینش اونطور که تعریف میکنن هست یعنی در حد dvd فیلمبرداری میکنه ؟
3 . فایلهای تصویری با پسوند avi یا mpeg4 رو میشه باهاش دید یا اونم مثل گوشیهای دیگه برنامه smart movie میخواد ؟
4 . اینکه میگن 2 تا سیم کارت میخوره درسته یا نه ؟
5 . سرعت کارش چجوریه منوها رو سریع باز میکنه مثل سونی یا اینکه .....؟
6 . برنامه office روش نصب نمیشه ؟
7 . قیمت امروزش تو تهران چنده البته با گارانتی ؟
خیلی خیلی ممنونم .....................
.................................................. .................................................. ........................
به امید سربلندی منچستر یونایتد :40:
دوست محترم يه تكوني به خودت بده يه زحمتي بكش حدود 2 يا 3 صفحه قبل شايد كمي بيشتر دوستمون آقاي metapex اين كار رو انجام دادن وپستشو زدن شما كه هنوز يه چند صفحه قبل رو مطالعه نكردين چه جوري مي خواهين اطلاعات بدست بياريننقل قول:
اولا منچستر يونايتد پيروز بشه يا نشه به اين كلوب ربط نداره.نقل قول:
1. صداش در حد خودش با توجه به قيمت و كاراييش عالي نيست ودرجه ي بسيار خوب داره برابر 3250 پاين تر از ان91 و شايد پايين تر از ان73. به سوني اريكسون ها و بخصوص سري هاي واكمن همرده اش نمي رسه. از Mp3پلير هاي متوسط به بالاي بازار كم مياره و اگر فكر كني پولتو جمع كني و بخريش و ام پي تري پلير نخري سخت در اشتباهي
2.كيفيت دوربينش خودت كه مي دوني اونچنان كه تعريف مي شه نيست از دوربين هاي قابل حمل فشرده همرده خيلي كم مياره. كاور لنزشم از گردو خاك آنچنان حفاظت نمي كنه. فيلمبردارش در مقابل سري ان بالاتره و 30 فريم در ثانيه مي گيره و تا حالا مقايسه با ان93 آي نشده شايد ان93 آي بدليل اپتيكالش بالاتر باشه....
3.والا خودش mpeg4ضبط و پخش مي كنه پس اصولا بايد پخش كنه در عمل نمي دونم
4.نه دوست من اون مال گوشي هاي جديدالورود NECهستش كه ملقب به 2Gsmهست مي شه. ما يكيشو به زور خريديم اونيكي پيشكشت.
5.سرعت كارش از ان73 بيشتره ولي عمرا به سوني اريكسون ها نمي رسه چون سيستم عامل داره وسخت بالام ياد و وقفه داره ولي سوني اريمسون ها ساده هستش و جاوا.
6.والا شنيدم خودش آفيس داره ولي امكان ويرايش نداره شايد اونم با نصب برنامه حل بشه
7.تهران رو ندارم ولي با اتصالات 1200 شايد 11700 اينا باشه و با گارانتي كشك سه سالاله اتصالات 1350 مي دن قيمتها خيلي متغيره. بدون گارانتي و ريجستر شدشو 890 هم تو سايت ديجي كالا نوشتن
این رو دیدی؟ قبلش نوشتم که اون نقشه ها دیگه کار نمیکنه. اینقدرها هم خنگ نیستم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هرچی تلاش کردم این لینک بالا درست نشد. باید سینا یک فکری به حال اینurl ها بکنه.
من فکر کنم نقشه ها را باید اینطوری گرفت.
برای نقشه باید نوکیا مپ لودر را از ساین نوکیا دانلود کنین بعد گوشیتونو به پی سی وصل کنید و نقشه ها رو دانلود کنین. البته باید Adsl داشته باشین . تقریبا روشش مثل آپدیت کردن می مونه .
اگه هم می گین نقشه تهران را نداره خوب نداره دیگه باید صبر کنین یا برید توی قسمت Disscation خود سایت نوکیا مشکلتونو مطرح کنید.
خب دیگه مشکل همینه. maploader دیگه نقشه تهران را ندارد!نقل قول:
گفتم اگه از دوستان کسی قبلا گرفته نقشه را برای من بفرسته.نقل قول:
دوستان تو سایت دجی کالا االان این قیمت زده ایا واقعا صحت داره؟؟؟
قيمت : 690000 تومان - سريال اصلي - گارانتي 18 ماهه خدمات ارس - ساخت فنلاند
و یه سوال دیگهنقل قول:
n95 زووم اپتیکال داره یا نه ؟
یعنی واقعا صداش از سونی کمتره:41:
در ضمن آقا یا خانم nokia- n95 شما همیشه با این لحن مردم رو راهنمایی می کنید درضمن جواب شما آنچنان مرا قانع نکرد چون شفاف نیست یا شاید شما این گوشی رو ندارید وبراسا شنیده ها دارید حرف می زنید:5:
.................................................. ...
بازهم با آرزوی سربلندی منچستر یونایتد:40:
خیر نداره . تنها نوکیایی که تا الان زووم اپتیکال داره ان 93 هست با 3X .نقل قول: