ببخشید میتونین راهنمایی کنین این برنامه رو از کجا باید دانلود کنم اسمش چیه در ضمن گوشی منم کیبردش عربی حک شده ولی زبون فارسی نداره
Printable View
ببخشید میتونین راهنمایی کنین این برنامه رو از کجا باید دانلود کنم اسمش چیه در ضمن گوشی منم کیبردش عربی حک شده ولی زبون فارسی نداره
سلام
ماله من هم كيبوردش عربي هست اما تو ليست زبان هاش فارسي نيست
1 gb هم رم دادن
سريالش هم فكر كنم درست باشه
------------------------------------
حالا يه سوال
چطور ميشه چراغ قوه رو روشن كرد ؟
ممنون
من یه 15 یا 20 روز دیگه یه 5700 می گیرم و ........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما من این گوشی رو با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی ؟
سلام دسوت گلم به نظر من بدون گارانتی بگیر می دونی چرا ؟نقل قول:
چون من سال پیش یه ان 70 خریدم با گارانتی اتصالات بعد 10 -15 روز یهو گوشیم خاموش شد و دیگه هم روشن نشد منم بردمش بدم نمایندگی درستش کنه میدونی بهم چی گفتن ؟
گفتن نو گوشیت آب رفته پس گارانتیشم شامل حال شما نمی شه تشرقتونو ببرین همین
فعلا...
در ارتباط با سوال شما مهسی جون باید بگم شما تشریف بیار پیش من هر برنامه ای خواستی بگو واست بزار تو وبم ::::::::::::نقل قول:کد:http://www.hooti.blogfa.ir
هوتی جان خاطره تعریف کردی منم یه چیزی یادم اومد:!!پسر عمه ی من سونی اریکسون (مدلش یادم نیست)داشت گوشیش خراب شد.بردش گارانتی میدونی بهش چی گفتند؟؟؟بهش گفتند گوشیتو باز کردی و دست کاریش کردی.ما درستش نمیکنیم. گارانتی اتصالات 5700 رو اورده به قیمت 440 هزار تومن.بلانسبت چقدر ادم باید .......باشه که بره 200 تومن پول اضافه بده برای هیچ.نامردها 200تومن پول گارانتی میگیرند.اگر تهران هستید برید بپرسید 5700 های گارانتی اتصالات کجایی هستند(خیلی برام مهمه).
من فرصت نکردم تمام پستها رو بخونم اما ظاهرا این گوشی داره خیلی طرفدار پیدا میکنه..!!!
raminet جان اگه امکانش هست مهمش کنید چون ما باید هر سری اون وساطای انجمن دنبالش بگردیم.در ضمن هنوز یک ماه نشده که قیمتش اومده پایین ببین چقدر طرفدار داره.خواهشا مهمش کنید!
بچه ها بلوتوث اسپیکر مدل md-5w رو از کجا تهیه کنیم؟؟؟؟منظورم همون اسپیکرهای بدون سیمی هست که روی جعبه ی گوشی تبلیغ کرده.
سلام برو بچ ....بلاخره امروز به ارزوم رسیدم...خریدمش....263 تومن از علاالدین....قرمز....وای که چی گوشییه....حرف نداره....الان هم تو شارژه...ترکونده
ببخشید فکر نکنم کاربران فعال توانایی مهم کردن داشته باشندنقل قول:
اواتارو حال میکنید؟؟!!
سلام به همه آقای آسمون بارونی چطوری ؟
آویتور جدید مبارکه
دی جی ممل جان گوشی نو هم مبارکه
امیدوارم هر چی جنس چینی هست خدا از زمین ورشون داره
خوب بچه ها من دارم می رم
فعلا...
هوتی خان اگه ممکنه یه نرم افزار برا ضبط مکالمه برا گوشی 5700 بزارین به وبلاگتون اومدم ولی چیزی پیدا نکردم ممنون میشم کمک کنین
بچه های تهرانی عزیز:خواهشا اگه میشه قیمت بلوتوث اسپیکر مدل md-5w رو بپرسید.
فردا عصري ميرسه به دستم
بچه ها برنامه شو از كجا بگيرم
خلاصه چياشو چك كنم ؟
مل شما ها چيا داشت ؟
چجوري سريلشو بايد چك كرد
نكته اي در مورد اين گوشي ؟؟؟؟؟؟
عزیز دل برادر دیگه چه نکته ای؟؟؟!!سایت تشخیص اصلی بودن گوشی رو که دوستان معرفی کردند.روی گوشی نوشته باشه made in hungry .باطری باید چینی باشه.به ارم نوکیای روی باطری دقت کن.رنگ برد هم مشخصه.شهاب جان عکس گذاشته.رم یه گیگ توی جعبه باید باشه و.....در ضمن مبارک هم باشه!!
اسم سايته چيه ؟نقل قول:
برد بايد سبز روشن باشه يا تيره ؟
قربانت
:31:
:40:
نقل قول:
مباركه
مگه سفارش نداده بودي از خارج برات بيارن؟
منظورت منمنقل قول:
وبلاگت رو ديدم برنامه خاصي واسه 5700 نديدم
نقل قول:
يكم در موردش توضيح بده
چي بيده
نقل قول:
به سلامتي
برنامه رو فعلا فاكتور بگير
15 صفحه قبل رو بخون همه چي دستگيرت ميشه مشكلات و تست هنگام خريد
سريال هم روي جعبه پشت گوشي و در خود گوشي كه اين كد رو بايد بزني #06#* چك كن يكي باشن
سريال رو در اين سايت هم چك كن
http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinrبرد هم بايد سبز تيره باشه
باركد رو هم چك كن
انهنا نداشته باشه بين دو قسمت گوشي
در مورد اينا زياد بحس شده همون 15 صفحه رو بخون
برو بچ
amin khan
huti
nabakhshoOdo
mahsai
dj mamal
چه خبر از 5700 هاتون
كسي برنامه چيزي پيدا كرده لينك بزاره
گوشی من که عالیه تا بحال اصلا ریستارت نشده هنگم نکرده عالیه بار اول که شب زدم شارز تا صبح بود نزدیگ 8 ساعت دو روز شارژ داشت با اینکه همش باهاش کار میکردم تا همه چیش دستم بیاد سری دوم 1ساعت ربع به 1وساعت ونیم نرسیده بود که شارژ کامل شد راستش من کا 750 داشتم شارژش بیشتر از اونو یعنی بیشتر شارژ نگه میداره اما در مورد نرم افزار من یدونه دیکشنری نصب کردم انگلیسی به فارسی یدونه هم انتی ویروس.از دیکشنری راضیم یعنی برا من خوبه ولی از انتی ویروس مطمین نیستم اخه من زیاد کلیپ و بازی از اینجور چیزا تو گوشی میریزم خیلی به کامپیوتر وصلش میکنم برا همین خیلی دوست دارم یکی پیدا بشه یه انتی ویروس خوب بهم معرفی کنه. یه سوال از اساتید دارم میگن برنامه هایه ان95 به گوشی ما میخوره انتی ویروس اون رو نمیشه رو گوشی ما نصب کرد اگه میشه از کجا باید گیر اورد از همگی ممنونم در ضمن برا اونایی که میخوان دیکشنری و انتی ویروسی که من نصب کردم رو گوشیشون نصب کنن باید بگم من از بخش نرم افزارهایه همین سایت استفاده کردم.ولی به نظر من بهتره که عجله نکنن.
برای مطمئن شدن از باتری که یکی از مهمترین هاست و قابل تعویض توسط آدم بدا علاوه بر مواردی که دوستان در بالا گفتن کنار لوگو نوکیا همون دست و اینا روی باتری یه محل سیاه هست که باید با ناخن بتراشید شماره سریالش نمایان میشه بعد برید تو سایت نوکیا, شماره رو بدین از اصل بودنش مطمئن شید دو ردیف شماره هارو از بالا به پایین پشت سر هم بزنیدکد:http://europe.nokia.com/A4382228
موفق باشید
گوشی توپی حالشو ببرید
یکی هم ضبط مکالمه و منشی واسش به ما معرفی کنه
البته منظور هوتی جان از اسمان بارانی همون rainysky50 هست!!!اسم من امین هست.در مورد بلوتوث اسپیکر مدل md-5w اگه جعبه ی گوشی رو نگاه کنید تبلیغش رو پیدا میکنید.اسپیکر جداگانه هست که بدون سیمه و با بلوتوث کار میکنه و استریو هست.من سیم دارشو داشتم مخصوص ان70 بود صداش اندازه ای ضبط صوت بود!!!عالیه.بچه ها قیمت مدا md-5w رو اگه دارید بگید!
از منم زبان فارسی جزئ لیستش هست.
راستی هر چی تو اصفهان گشتم گارد شیشه 5700 را پیدا نکردم
بچه ها تو تهران هست؟
سلام به همه منم در به در دنبال قاب کریستالی می گردمنقل قول:
بچه ها خوب گوشییه ها هیچیش هنوز تو بازار نیست معلومه حالا حالا ها جواد نمی شه ها
به مغازه دارا که می گی 5700 داری حتی اسمشم نشنیدن یه سریم که فکر می کنن سونی اریکسونه
بقیه هم که می بینن کفشون می بره من که هنوز گوشیمو دست هیشکی ندیدم
تو علاعدین هم که بری از هر 10 تا مغازه شاید 2-3 تا مغازه تو ویترینشون 5700 داشته باشن
فعلا...
وقتی با این قیمت اصلش هست برای چی 330 تومن بدم بیارن؟نقل قول:
برنامه هم کلا برنامه های سری 60 ورژن 3 میخوره ...منX-plore نصب کردم راحت جواب میده....راستی بروبچ ..چراغ قوش چجوری روشن میشه؟
بچه ها یه چیزی پیدا کردم...
s60spoton
این هم برنامه s60spoton که مختص گوشی های فلش دار میباشد . در گوشی های نوکیای فلش دار امکان روشن ماندن فلش در حالت عادی وجود ندارد که با این برنامه میتوانید این قابلیت را فعال نمایید . همچنین برای روشن ماندن چراغ مانیتور هم میتوانید از این برنامه استفاده نمایید .
کد:http://www.***********.com/up/files/7/addon/s60spoton1114409-%5Bp30download.com%5D.zip
بچه ها امروز توی شهر ما اولین5700 رو اوردن.زبون فارسی داره و 290 تومن میده.فروشنده هنوز تو ویترین نگذاشتش.در ضمن امروز فامیلمون دنبال محافظ برای 5300 میگشت بهش گفتند هنوز نیومده!!!!به نظرتون با این وضعیت کی برای 5700 میاد؟؟؟!!!من دارم کیف میکنم!!میدونید چرا؟؟؟چون نرم افزارهای مخصوصش هنوز نیومدن!!!کاور محافظ هنوز براش نیومده.!!!خیلی ها هنوز نمیدونن چی هست!!!!یادمه پسر عمه ام یه دونه ان73 خرید .هنوز تازه اومده بودن.هرکی گوشی رو دستش میدید میگفت این چیه چقدر زشته!!!ولی حالا همه یدونه ان73 دارن!!!میترسم چنین بلایی سر 5700 بیاد چون بعضیها از قیافه ی این گوشی خوششون نمیاد!!!!
سلام دوستان ببخشید من یه سوال داشتم در مورد گوشیم من سی دی همراه گوشیرو تو کامپیوتر نصب کردم مشکلی از لحاظ شناخت گوشی ندارم فقط موقعی که میخوام کابل رو بکشم;از کامپیوتر جداش کنم; باید چکار کنم؟اخه دوربین دیجیتال و بیشتر گوشی هارو اول باید به وسیله همون نرم افزار استپ بزنی بعد خارج بشی ولی این هر کار کردم نشد. من بعد از اینکه اهنگ رو گوشی میریزم کابل رو از گوشی جدا میکنم میخواستم ببینم برایه گوشی اتفاقی نمیفته
نه مشکلی نیست.چون استپ وجود نداره پس ابید همینجوری بکشی!!
نقل قول:کد:http://tinyurl.com/3a6l4q
ممل جان سایتی که گذاشته اشتباهه چون همش ستاره ای شده!!!!
عجب شهر جالبی دارین شما!!!!نقل قول:
در ضمن لینکی که دادم Farbod هم داده از اون استفاده کنید
سلام دوباره به همه بچه ها به نظر من این گوشی هم امکان جواد شدنش زیاده ولی 7-8 ماه دیگه می دونین چرا چون قیمتش ارزونه ملت می رن طرفش ولی چون هنوز تو مغازه ها زیاد نیست واسه همین مردم زیاد باهاش آشنایی ندارن من که هنوز دست هیچ احد الناسی ندیدم
یه چیز بگم بخندین هر جا می رم بهم می گن گوشیمو تو تلویزیون تو تبلیغ ایرانسل دیدن آخه یکی نیست به این ملت شریف بگه اون گوشی 5300 مال من 5700
فعلا...
بچه ها نرم افزار روشن کردن فلاش برای من کار نکرد.!!!برای شما کار میکنه؟؟؟طریقه ی استفادشو بگویید!!در ضمن دوستان من هم فکر کردن اون گوشی توی تبلیغ ایرانسل همون 5700 هست البته حق دارند چون وقتی کیپد 5300 رو باز میکنید از لحاظ قیافه با 5700 مو نمیزنه!!!
در ضمن ممل جان شهر ما متاسفانه از لحاظ بزرگ بودن بعد از کرج قرار میگیره!!!ولی افسوس ملتش از لحاظ عقلی و تکنولوژی در حد صفر هستند.امروز رفتم یه بازی کامپیوتر بگیرم.طرف اومده از مغازه دار میپرسه نوار سگا دارید!!!!!!!!!توی اون لحظه نمیدونم چرا از خودم بدم اومد!!!!
هوتی جان شما هنوز on هستید.پس خواهشا نرم افزار روشن ماندن فلاش رو دانلود کنید و روی گوشیتون امتحان کنید.روی گوشی من کار نکرد!
دوستان اگه ممکنه منشی و ضبط مکالمه برای این گوشی معرفی کنید من خیلی ها رو تست کردم جواب ندادن
ممنون
دوستان برنامه uni Dic روی این گوشی کار میکنه؟؟( دیکشنری انگلیسی به فارسی و برعکس، به همراه زبان های عربی و اردو...فرمت : sis )
MS dict چه طور؟؟؟( دیکشنری انگلیسی به انگلیسی آکسفورد)
اگه یه برنامه ضبط مکاله هم بگید که کار کنه روی این گوشی محشر میشه...
من این 3 تا برنامه رو احتیاج دارم...اگه این 3 تا روش کار میکنه و کسی با اطمینان میتونه بم بگه 100% میخرمش..