به نظره منم اين پچ خيلي عاليه :46::46::46:نقل قول:
درباره ي نرم افزارها هم يكي از نرم افزارهاش كه داخل پوشه ي خود جنرال هستWorldBuilder
بقيه نرم افزارشم من يه سايت پيدا كردم توش ميشه يه چيزايي پيدا كرد
Printable View
به نظره منم اين پچ خيلي عاليه :46::46::46:نقل قول:
درباره ي نرم افزارها هم يكي از نرم افزارهاش كه داخل پوشه ي خود جنرال هستWorldBuilder
بقيه نرم افزارشم من يه سايت پيدا كردم توش ميشه يه چيزايي پيدا كرد
نقل قول:
سلا م
دوست من این مشکل مدتی قبل بر ای خود من هم پیش آمد و دلیل آن نیز دقیقا مشکل فعلی شما بو د من سی دی بازی جنر ال یک ام رو بخشیدم به کسی و از رو ش رایت کردم ولی بعد از نصب ویندوز جدید و نصب دو باره ویند و زمتو جه شدم سی دی رایتی من جو اب نمی ده بعد از مد تها گشتن در بازار گیم با لا خر ه مو فق شدم سیدی جنر ال یک رو بخرم ولی چه فایده این بازی دستکاری شده بو د و کا ملا فارسی شده بو د و صدای جنر ال ها و تما م صدا ها ، مر احل نصب و غیر ه فارسی بو دند ...خلا صه بر ای نصب جنر ال دو همان زرو مشکل داشتم و جنر ال زرو بازی جنر ال رو که نصب کرده بو د م نمی شنا خت و هی پیغام می داد این بازی رو نصب کن نصب نیست و از این حر فها ....
وقتی یک مقدار با بازی کلنجار رفتم متو جه شدم این شر کت بر ای نصب بازی یک پوشه می سازه به نام: :
pardis Game
و بازی رو او نجا نصب می کنه یعنی به جای اینکه آدرس بازی بشه این :
F:\Program Files\EAGame\Generals
می شه این:
F:\Program Files\pardis Game\EAGame\Generals
علت نشنا ختن جنر ال زرو مو قع نصب هم همین بو د من مو قعی که داشتم جنر ال یک رو نصب می کردم به این ادرس: F:\Program Files\pardis Game\EAGame\Generals
موقع نصب خودم یک پو شه سا ختم و اسمش و گذاشتم :EAGame و آدر سشد این :
F:\Program Files\EAGame\Generals
بعد بازی رو نصب کردم و در موقع نصب جنر ال زرو تنها فقط حرف C رو به Fتعقییر دادم و بازی نصب شد و مشکل حل شد والان هر موقع بازی رو دو باره نصب می کنم اینجوری عمل می کنم
باز اگه دیدی مشکل حل نشد بازی جنر ال یک رو ( همانی که الا ن داری مال شر کت : Hitak ) مسیر یکه خودش نصب می کنه نصب کن و بعد یک پو شه به این آدرس بساز :
F:\Program Files\EA Games \Generals
و بازی رو در این پوشه: Generals کپی کن
ببین چی میشه
البته این که می گند بازی رو او ن شر کت دستکاری کرده و اشکال از سی دیه در ست نیست خیالت را حت دیگه از سی دی که من خر ید م که کا ملا فا رسیه بیشتر دستکاری نشده که !!
موفق باشی
سلام
من هم همینکارو کردم دوست عزیز. من مسیرو ازC:\Program Files\ Hitak\Command and Conquer Generals
به این تغییر دادم :
C:\Program Files\EA Games\Command and Conquer Generals
و Zero hour رو گذاشتم تا نصب کنه ولی دوباره ارور داد. حتی یه دفعه بازیرو پاک کردم و دوباره ریختم و مصیر نصب رو همین بالایی گذاشتم(EA Games) ولی وقتی Zero hour رو گذاشتم دوباره ارور داد. یه دفعه هم اسمشو از Command and conquer به Command & Conquer تغییر دادم ولی بازم جواب نداد. الان هم که شما گفتی همه ی فایل های C&C رو تو یک فلدر دیگه به آدرس EA Games کپی کردم و اسم قبلیو همون Hitak گذاشتم ولی بازم نشد:41:. فکر کنم مخ شما هم هنگ کرد:20:
اگه میتونین یه کپی پیست از آدرس Generals و Zero hour تون برام بذارید ممنون میشم.
با سلام كسي لينك ديگري از اين پك نداره چون من مىخوام دانلودش كنم مىنويسه expiredاگه كسي آپلود كنه يا لينك ديگري بگذارد بزرگيش رو ميرسونه پايينيه هم اينترنت دانلود منيجر فارسي دقيقا همين جمله را ميگه:سرور اجازهي دانلود فايل را به شما نميدهد. اين هم يكي يك راه حلي بده دم همتون گرمنقل قول:
با اجازه.
نقل قول:
]نقل قول:
آقا هر چي داري بگذار مشتري زياده
من بالينك شما هم مشكل دارم ببخشيداگه اينقدر سوال ميپرسم يك سوال ديگه هم داشتم من اصلا نميتونم پك هايي كه آقايufo-alien ميگذاره را نميتونم دانلود كنم الان يك پك ديگه هم سعي كردك دانلود كنم ولي ميگه invalid key يه راهنمايي بكنيد با تشكرنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز با عر ض معذرت اکثر لینکهای مستقیم محدو ده زمانی دارند بر ای دیدن تمام این پکه به این ادرس بر وی د و او نها را به را حتی از ان آدرس دانلو د کنید فقط بر ای را حتی کار به تو ضیحاتی که روی عکس دادم تو جه کنید می تو نید البته به کمک :این سا یتها را فا رسی کنید .باز اگه مشکلی بو د بفر مائید تا بر اتو ن حل کنم ....کد:http://translate.google.com/
دو ست من تو جه داشته باش این نیر و دریا ئی که من در اینجا تو ضیح داد م بر ای جنرال یک است نه جنر ال زرو ...
آدرس در یا فت این پکها :
کد:http://www.strategyinformer.com/pc/commandconquergeneralszerohour/downloads-1.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید منتظر خبر های خوب با شید ...!!!:18:
دستت درد نكنه:11: يعني هر پكي كه گذاشتي اين تو هست:18:نقل قول:
سلا منقل قول:
بله اکثر ا هستند بعضی ها شو ن رو از سا یتهای دیگر بو د که معر فی کردم قصد من تر جمه و تو ضیح و نقد در مورد این پکها به صور ت تک به تک بو د ....
مو فق باشید.
آقايufo-alienچند تا سوال داشتم:
اول اينكه همه ي فايل هايي كه در سايتhttp://us3.strategyinformer.comوجود داره را نمي تونم دانلود كنم شما يه امتحان بكنيد اگر كا كرد يعني مشكل از كامپيوتر منه
دوم اينكه اون پك اسرائيل و سوريه كه در صفحهي 20 گذاشتيد چند تا فايل براي دانلود داره كه اولينش آهنگه و... كدوم را بايد دانلود كنم يه توضيحي ميشه بديد
سوم من پك جنگ سرد رو دانلود كردم ولي فايل نصبش ارور ميده راستش الان ندارمش كه ارورش رو بخونم فقط ميخواستم بدونم كه شما تستش كردين؟ مشكلي نداشته؟
وبالاخره سوال آخر اينكه من فارسي ساز جنرالي كه شما گذاشتيد را دانلود كردم(كه چندتا فايل بينكه)توي فولدر movieهم كپي كردمش ولي چيزي فارسي نشد يه توضيحي ميشه بدين
اين همه سوالي كه من كردم حتما به خاطر اطلاعات كم من بوده وگر نه كسان ديگر هم اين سوالات رو ميپرسيدن پس معذرت ميخوام:11:
سلا م
در مورد سا خت مد ایر ان (ار تش ایر ان) چیکار کر دید تا حالا کسی به جایی رسیده ؟؟؟
آقا من قبلا ميتونستم فونت ها رو تقيير بدم حالا يادم رفته يادمه كه فكر ميكنم يكي از آي ان اف ها رو دست كاري كردم حالا اگه شما بلديد بگيد تا با تشكيل يك گروه تمام متن ها رو فارسي كنيمنقل قول:
سلا منقل قول:
1-اکثر شو ن رو ن رو من امتحان کردم همه جو اب می دند مگر اینکه مدت زمان و یا ظر فیت دانلو د سر ویس دهنده سایت تمو م شده با شه : به عکس زیر دقت کنید :
2-پک اسر ائیل ز یا د جالب نیست چو ن دو تیم بیشتر نداره منتظر با شید به زودی من خودم مشغول طر احی یک مد بر ای ار تش ایر ان هستم که اسر ائیل و ژنر الهای زیادی توش هست و تقر یبا همه هستند حتی رو سیه ولی فکر کنم یک هفته دیگه کار داره ...
یک فایل هست به این نام که مال آهنگهای جدیده :MeC1Soundtrack و 5 تا آهنگ درونش هست که بر ای بازی لا زم نیست سلیقه ای است.
به تصویر تو جه کن:
3-بله متاسفانه این مد ایر اد داره و ارور می ده من از چند سایت مختلفم که دانلود کردم موقع نصب ایر اد داشت یک نگاه دیگه بهش می کنم اگه شد هکش کنم و ایر ادشو بر طرف کنم خبر تون می کنم
4- در مورد فارسی ساز هم بسیار متاسفم فایلش اشتباه شده بو د :
یک فایل که حجمش : 71.2 است رو بر اتو ن آپلود می کنم و تو ضیح می دم کجا نصبش کنید .اگه مکان مناسب و با سر ویس دهی بالا بر ای آپلو د سر اغ دارید بگید متشکرم
بازی 90% فارسی میشه یعنی حتی تو داستان شخصیتها ی بازی ا ملا فارسی صحبت می کنند ...
جنگ آر ماگدون
MOD IRAN
WAR ARMAGEDDON
عکس شر وع بازی
جنگ آر ما گدو ن نا م پک جدیدی که من در حال تمام کردن آن هستم
در ان اکثر جنر ال ها هستند و مهم تر از همه ار تش ایر ان هست
الا ن در حال اضا فه کردن جنر ال اسر ائیل و رو سیه هستم احتمال داره ور ژن یک که ایر ان تو شه رو تا هفته دیگه یکجا آپلو د کنم
البته بسیار به همکاری و کمک و نظر ات شما احتیا ج دارم
من خیلی سعی کردم تا بچه های این تالار رو تر غیب به همکاری یکنم ولی متا سفانه همش شعار دادند حالا هم به کسی که 3D Maxبلد باشه و قو ی باشه نیاز مندم تا طر احی و تعقیر ات رو بر روی تجهیزات ار تش ایر ان انجام بد م البته کار ها ی کردم ولی یک دست صدا نداره
البته به طور مفصل تجر بیاتم را در آینده بیان خو اهم کرد البته من ادعا ندارم که زیاد بارمه ولی بازهم باید از یکجایی شر و ع م کردیم .
من الا ن در منو اسم ایر ان پر چم ایر ان و در بین ژنر الها ژنر ال ایر ان رو در ست کردم بد ون مشکل دموی او ل بازی
شیل مپ بازی رو هم تعقییر دادم البته منوی بازی و تجهیزات ارتش و .....
عکس بالا عکس پس ضمینه لود شدن بازی است
البته باید بر اتو نبگم که ا در این پک تمام ژنر اله زبا نشون فارسی شده تقر یبا 90% بازی فارسی شده البته در فارسی کردن منو و فو نت بازی هنوز کاری نکردم اگه کسی مایل به همکاری هست بیان کنه
.....
code name middle east
سلامنقل قول:
منظور شما رو نفهمیدم
با سلام...
آقا ببخشید که مطلبم به حرفای شما ربطی نداره....:13:
من تو آپدیت این بازی مشکل دارم...:41:
من پک جنرال رو نصب کردم(Command & Conquer The First Decade) همونی که چند تا جنرال رو با هم نصب میکنه...
بعد الان وقتی زیرو ار رو میخوام آپدیت کنم به 1.04 ارور میده..
اینم متن ارور:
Old File not found. However, a file of the same name was
found. No update done since file contents do not match.
این ارور رو وقتی داره Game.dat رو میریزه ، میده...
آخه فایلی به نام Game.dat وجود نداره...:2:
اگه میشه یکی این فایل رو بده به ما....:10:
در ضمن تاحالا هیچ پچی یا مدی هم نصب نکردم...:41:
خواهشا اگه کسی میتونه این فایل game.dat رو برای ما آپلود کنه... یا اگه میدونین مشکلش چیه بگین لطفا....:40:
تشکر دوست من تقر یبا داره کار به اتمام می رسه ولی ر ای اینکه بشه تا نکهای خود ایر ان رو به بازی اضا فه کنیم و یا طر احی یک سایت موشکی جدید داشته باشیم به کمک شما حتما نیاز خواهیم داشت دوست من من تقر یبا 40% سا ختمو نهای ژنر ال ایر ان رو تمو م کردم و با مو فقیت اجرا شدند ولی در حال تعقییر شکل تا نکها و اضافه کردن تا نکهای جدید و اگر بتو نم نیر وی هو ایی به تیم ایر ان هستم ....نقل قول:
بر ای بازی ار تش ایر ان نیاز مند آهنگ ایر انی به صور ت حماسی بر ای ابتدای شر و ع بازی و یا اواسط بازی هستم و یا یک فلش زیبا به جای ٍَ EA GAME هستم ....
اگر کسی هم می تو نه یک شیل مپ مخصوص ایر ان بسازه چون من حسابی گر فتار و درگیر تعققیر این ار تشم و کا ملا وقتم پر شده البته اگه دو ست دارید زو دتر تمو م بشه..
:19::19::19::19::19:
ددوستانی که می خواستند کمک کنند پس کجایید
:33::33::33::33::15::15:
نقل قول:
سلا م
1-اول جنرال یک رو نصب کن و حتما با کرک
2-جنر ال زرو با کرک نصب کن
بعد دو باره امتحان کن اگر ار ور داد بر و این آدرس من این فایل رو game.datکه حجمش : 6.33بو د زیپ کردم و آپلود ش کردم
امید وارم مشکل حل شه
تذکر*فایل به صور ت زیپ است اول آن زیپ کن بعد در محل نصب بازی کپی اش کن .
کد:http://ufo-alien.persiangig.com/other/motfaregh/game.zipx
حجم:2.053مگا بایت
موفق باشی
name of pack for start middle east khavar miyane:11:نقل قول:
همه همینجا هستیم اما کسی شروع نمیکنه که بقیه پشت سرش راه بیفتننقل قول:
هر كاري از دستمون بر بياد روي چشمنقل قول:
يك چيزي بهتر نيست براي طبيعي كردن بازي از خود لوگو(آرم)هاي واقعي استفاده كنيم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11:
متشکرمنقل قول:
منظور شما نام این پک است که بذاریم بسوی خا و ر میانه
سلا م متشکرم از اینکه جواب دادید ببینم شما می تو نید تری دی مکس 8شت کار کنید و فا یلهای با فر مت :W3D رو روش کار کنی و تعقییر ات بدی یعنی بر یاین قسمت و ظاهر سا ختمو نها و یا تا نکها و یا نفر ات رو کمی تعقییر ات بدینقل قول:
آدرس این فایلها:
Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Art\W3D
البته این فابلها در تما م پکهاو جو د داره
من تمام کار هاشو کردم فقط با این قسمت مشکل دارم
من تا به امروز ار تش ایر ان رو به بازی اضافه کردم :
1-شکل ظاهری سا ختمو نها 70%
2-شکل ظا هری تا نکها 50%
3- آهنگ و موسیقی بازی 70%
4-نموی ابتدائی بازی100%
5-لو گوی منوی بازی 100%
6-در سر با ز خانه قسمت ایر ان شکل ظاهرسی سر باز ها وقدر تشو ن20%
7-تصا ویر موقع لو د بازی و اتما م بازی 100%
8-اضافه شدن نا م ار تش روسیه به جای ار تش چین بز رگ
9- اضا فه کردن نام اسر ائیل به جای نا م آمر یکا
البته چین و امر یکا با جنر الهای دیگشون تو بازی هستند مثل چین تانک چین سر باز خشن ...امر یکا هواپیما ،امر یکاهیلیکو پتر و....
الا ن به سختر ین قسمت رسیدم و او ن هم جا بجای تجهیز ات ار تش ر و سیه با چین :
شکل ظاهری سا ختم ونهای چین _رو سیه 20%
حالا تا اینجا فکر کنم کافیه کار های دیگه هم می خوام انجام بدم که نمی گم تا بر اتون جالبتر شه
البته بازی کاملا فارسی شده 90% با صدای دوبلور های ما هر البته کار شر کت پر نیانه که و اقعا زحمت کشید ند چون فایلی با حجم 130 مگا بایت رو دو بله کرد ند و بیش از 1000 شخصیت رو جاش حر ف زدند خیلی جالبه و با مزه امتیازی که من بهش می دم حد اقل 8 از 10 است.
یک مورد در مورد تعقییر فر م سا ختمو نهاست که مشکل شده البته من سا ختمو نهای برر ای ار تش ایر ان درست کردم و البته از جا های دیگه هم کمک گر فتم ا اگه یکی از شما ها عهده دارش بشید کار کلی بهتر میشه و سر یعتر و گرنه چار های ندارم تا یا تا اینجاهر چی درست شده ار ائه کنیم و بقیه سا ختمو نها
تکر اری بشند و یا باید یکم همت کنید .
البته قصد دارم ار تش اسر ائیل رو هم اضافه کنم که باید دید تا چی پیش می اد
البته لاز مه بگم بازی :reborn the rise to power پایه بازیه و ار تشهای جدید جایگزین تعدادی از این ار تشها میشه البته میشه بهطور کلی تعقییر ات داد ولی بر ای اینکه بتو نیم در همین ماه بازیش بکنیم تا همین حد خوبه البته باید بگم در او ل بازی که بعد از اینکه وارد قسمت : player میشید بجای آر م امر یکا پر چم اسر ائیل میا د و بجای اسم جی ال ای پر چم ایر ان و بجای اسم چین پر جم چین میاد البته اگه موافق باشید اگه در مورد هر کدام قسمتها نظر ی دارید بگید تا اجرا کنیم مثلا میشه بجای چین پر چم روسیه رو گذاشت و یا بجای پر چم اسر ائیل پر چم خود امر یکا رو گذاشت خو اهش می کنم نظر اتتو ن رو بگید تا بتو نیم یک کار گروهی انجا م بد یم .
من اسم این پک رو می خوام بذارم: جنگ آر ما گدون به معنای جنگ پایا نی یا جنگ آخر الزمان شما هم اسم پیشنهاد بدبد مثلا یکی از د و ستان گفته : بسوی خا ور میانه...
اگر کسی می تونه یک فلش بجای اسم EA GAMEکه اول بازی می آد طراحی کنه و یک اسم اولش با اهنگ بذاره ....البته با مشور ت همه
دوستان ما استارتشو زدیم ببینم چند مرده حلا جید
نیاز به یک سری آهنگ ایر انی و حماسی بر ای بازی دارم اگه دارید یک جا آپلو د کنید و یا لینکشو بدید من پر سر عت دارم خود م دانلود کنم .
نیاز به یک سری عکس از جنگ ایر ان و عر اق دارم و یا ار تش ایر ان هر چی دارید و پید ا کردید اینجا بذارید و یا برید تالاری که افتتا ح کردیم
لطفا کمک کنید تا زود تر تما م بشه خدا وکیلی من سه شب تا صبح بیدار بو دم و روش کار کردم الان تقر یبا یک هفته است دائم تمام وقتهای بی کاریم رو روش گذاشتم ....
موفق باشید
سلا م جالبه سعی می کنم حتما استفا ده کنم البته اگه سعی کنی این عکسها رو به صور ت دایر ه در بیاری و با کیفیت هر چه تما م تر البته در حد امکان و اگه عکس دیگه ای هم داری اضافه کن متشکرمنقل قول:
اين چندتا رو به صورت نمونه گذاشتم آخه پدر من نظاميه براي همين من بيشتر اين لوگو ها را دارم اگر خواستي من درستش ميكنم و براتون ميگذارمنقل قول:
نقل قول:
متشکرم از لطفت اگکه میشه زحمتشو بکش
من هستم دوستان و مي تونم در عمليات تغيير تكسچر و فارسي كردن صداها و افزايش قدرت تانكها به شما كمك كنم.
سلام دوستان
من یه مشکل دارم اگه میشه راهنمایی کنید
من مد کنترا 6 رو گفتم ، روی جنرال ریختم بازی اجرا میشه اما بعضی ساختمون ها رو نمیشه ساخت!!!
لازم به ذکر که من قبلا مد دیگه ای نصب نکردم و جنرالم هم کرک شده بود
حالا به خاطر 100 مگابایتی که دانلود کردم خیلی دارم میسوزم!!!! لطفا اگه راه حلی میدونید کمک کنید
شما آرم چه ارتش هايي وچه بخش هايي را مي خواي مثلا نيروي هوايي آمريكا،ستاد مشترك آمريكا،ارتش آمريكا،نيروي دريايي آمريكاو...نقل قول:
شما مشخصات آرم ها رو بده مثلا سايزش،شكلش و...
با تشکرنقل قول:
ببین تو کدام می تو نی کمک کنی :
می تونهی یک فلش بجای اسم EA GAMEکه اول بازی می آد طراحی کنه و یک اسم اولش با اهنگ بذاره ....البته با مشور ت همه
1-نیاز به یک سری آهنگ ایر انی و حماسی بر ای بازی دارم اگه دارید یک جا آپلو د کنید و یا لینکشو بدید من پر سر عت دارم خود م دانلود کنم .
2-نیاز به یک سری عکس از جنگ ایر ان و عر اق دارم و یا ار تش ایر ان هر چی دارید و پید ا کردید اینجا بذارید و یا برید تالاری که افتتا ح کردیم
3-بر و به این ادرس متو جه میشی لینک دانلود :
کد:
کد:http://ufo-alien.persiangig.com/other/motfaregh/W3D.zipx
در این زیپ تعدادی از فر مهای سا ختمو نها ی جدید و نفر ات و تجهیز ات ار تش ایر ان و امر یکا است لطفا اگه تعقیر اتی تو نستی بدی باز به همون نام کپی کن (خبر بده -با تر ی دی مکس 8 )
لطفا ببین می تو نی این فایل ها رو باز کنی و رو ش کار کنی .
4- در مورد فارسی کردن فو نت ها کمک کنید
دو ست من صدا ها 90% فارسی شدند و نیازی دیگر نیست
بر ای تعققیر در تکسچیر هم صبر کن تا ور زن یک مد ایر ان رو بدیم بیر ون بعد که همه دانلود کردند و قضیه دستتو ن او مد این کار رو انجا م بد ید .
متشکرم
سلا منقل قول:
فکر کنم شما نیاز به پک GeneralsZH-104-english داری این پک استا ندارد است و حتما بر ای اجر ا شدن مد ها با ید بعد از نصب جنر ال زرو و کرک آن این رو نصب کنید .
سایز و شکلش مهم نیست من خو دم تعقییر ات رو می دم فقط شما عکس ها رو ب دورش رو اصلا ح کن و به صور ت دایر ه در بیارشون یعنی حاشیه رنگ سفید رو نمی خو ام هر چ عکس ی داری یا اگه زیا ده می خوای زیپ کن و یکجا آپلو د کن من بگیر منقل قول:
ار تش ایر ان ار تش ا مر یکا اسر ائیل سو ریه و ر و سیه نیر و در یایی - زمینی - هو ایی - اتمی -...
براي هر كدوم هم نيروي دريايي هم هوايي هم زميني واتمي را بگذارم؟نقل قول:
بعد يك چيز دديگه در حقيقت نيروي اتمي وجود نداره و تسليحات اتمي خودش به سه دستهي زميني هوايي و دريايي تقسيم ميشه . پس به نظر من ستاد مشتركشون را بگذار كه هر سه قوه درش هستن البته اين يك نظر هر جوري خودت ميدوني:11:
خوبهنقل قول:
دستت درد نکنه زحمتشو بکش
for make unit and building i recommend
کد:http://forums.cncnz.com/index.php?showtopic=1134
کد:http://www.cncden.com/cncgen_utility_downloads.shtml
کد:http://www.gamereplays.org/community/index.php?showforum=3067
کد:http://forums.cncden.com/forumdisplay.php?f=18
کد:http://www.cncmaps.com/index.php?showtopic=2316&pid=1989412&st=72&#entry1989412
ممممممممممممممممممممممممم منون
سلا م
چه خبر ؟
مژده دو ستان کار سا خت ار تش ایز ان تما م شد100%
ار تش رو سیه هم به بازی اضا فه شد و کارش تمام شده 95%
ار تش اسر ائیل 50%
ار تش های دیگه هم مثل سو ریه رو می خوام اضا فه کنم یا شا ید هم حزب الله لبنان
فکر کنم نهایت تا آخر این ماه آما ده بشه .
تعقییر ات:
نمای شر و ع بازی -100%
دموی ابتدا ئی بازی 100%
لو گوی ابتد ائی بازی 90%
تعقیر ات در منوی بازی 50%
تصا ویر لود و اتما م بازی و امتیاز ها 100%-
شل مپ بازی 100%
اضا فه ش دن ار تشهای :
ایر ان
اسر ائیل
سو ریه یا حزب الله لبنان
...
سا ختمانهای ار تش ایر ان 90% تعقیر کرده ( غیر تکر اری در هیچ پکی )
تا نکها ی ایر ان 80% پر تنو ع ترین جنر ال این بازی از لحا ظ تا نک ( غیر تکر اری در هیچ پکی )
نیر وی زمینی 40%
آهنگ بازی 70%
صدای محیط بازی 50%
صدای انفجار ها و اسله ها ی ایر ان 100%
........
.....
...
از مر حله تست هم رد شده من که و اقعا از بازی لذت بر دم چون و اقعا هم صدای بازی و هم قدر تهاشون عالی بو دند ....
تا آخر این ماه شاید هم زو دتر کارشو تمو م می کنم
اگه نظر ندید دلخور می شم ..
کمک که نکر دید بغیر از تعدادی از بچه ها که لطف کردند اگه نبا رید ند اما رعد و برقشو او مد ند ....
واقعا خسته نباشی ممنون از این همه زحمتی که کشیدی
میشه یه خواهشی کنم که از سرودهای جبهه توی این پک استفاده کنید تا جالب تر هم بشه
سرودهایی مثل خلبانان ، ای لشگر صاحب زمان و حتی سرود "ای ایران" استاد نوری و...
سلا منقل قول:
متشکرم از ابر از محبتت
صد البته اگه آ آهنگ و یا نو حه و یا صد ای اله اکبر و این جور شعار ها ررو دارید (که مر بو ط به زمان جنگ است )بگید تا به هتو ن فضا بدم آپلو د کنید یا بگید خود م دانلو د کنم به نظر من این بهتر ین و جا مع تر ین ور ژن و پک جنر ال خو اهد شد ....
کسی آهنگ و صدای مجری رادیو رو که بعد از حمله ها اعلا م می کرد رو داره ؟؟؟ فوری مهم