خنده دارترین کتاب:کتابچه خاطرات گرگ کوچولو
تاثیر گذارترین کتاب:سرگذشت سینوهه
Printable View
خنده دارترین کتاب:کتابچه خاطرات گرگ کوچولو
تاثیر گذارترین کتاب:سرگذشت سینوهه
سلام به همه برو بچ كتابخون
سينوهه
مسيح باز مصلوب
شازده كوچولو
روي ماه خداوند را ببوس
منم اينا رو خوندم و نظر بقيه بچه ها رو كه توي تاپيك بود تائيد ميكنم :20:
ولي از سري كتابهاي پائولو كوئيلو كوه پنجم رو توصيه ميكنم
داستان زندگي يه پيامبر كه مثل همه ما يه آدم معمولي بوده ولي خدا ميخواد كه اون براش يه ماموريتي رو انجام بده قصه عاشق شدنش نا اميديها و همه آزاري كه ميبينه ... خيلي جالب بود كه تصور من از يه پيامبر چيز ديگه اي بود ولي پيامبر اين كتاب انگار يه آدم كاملا معموليه مث همه ما مثلا وقتي وحي خداوند چند روز دير ميشد و هيچ نشانه اي پيدا نميكرد مث همه قاطي ميكرد و نا اميد ميشد يا وقتي كه عاشق شد ... و حس و حالي كه داشت و اتفاقي كه براي اون زن ميافته و تاثيري كه روش ميذاره .... ///
كتابهاي جبران خليل جبران هم قشنگن ضمنا ضيافت افلاطون كه هيچي راجع بهش نميگم چون كوتاهه ولي خيلي پرمحتوا بهتره خودتون بخونيد.
موکل
نویسند : جان گریشام
مترجم : هادی عادل پور
داستان در مورد پسری هست که به طور اتفاقی مطلبی را در مورد مافیا می فهمد و پلیس سعی دارد که از او بخواهد این مطلب را بازگو کند ......
کتاب جالبی بود اما بیش از حد طولانی بود 500 صفحه برای چنین داستانی...... به نظر من موضوعش کشش بیش از 200 صفحه رو نداشت
جادوی فکر بزرگ اثر دکتر د.شوارتز
عوامل موفقیت و اعتماد به نفس
پی پی جوراب بلند
خب از اسمش معلومه مال چه گروه سنی ایه! !! کتاب درباره دختریه به اسم پی پی که پدرش توی دریا غرق شده اما اون مطمئنه که پدرش نجات پیدا کرده و سلطان جزیره آدم خوارهاست و مادرشم مرده و فرشته شده!!!
طنز کتاب، تخیل قوی ای که توش هست و کلی از آرزوهایی که همه ما توی بچگی داشتیم مثل خریدن یه فروشگاه اسباب بازی یا پیدا کردن گنج یا قوی ترین بودن آدم توی دنیا یا سفر به اقیانوس و ... همه چیز توی این کتاب هست
این کتاب فوق العاده است و گرچه پی پی هر وقت بتونه درباره هرچیزی که اطرافشه حسابی چاخان می کنه اما حتی اون چاخان کردن هاش هم آدم رو از قوه تخیل نویسنده به حیرت می اندازه
من که خیلی از کتابش خوشم اومد
راز مرد گوشه گیر
نویسنده : گراتزیا دلددا
مترجم : بهمن فرزانه
داستان در مورد مردیست که از جامعه گریخته تا به تنهایی زندگی کند و زنی که از جامعه به همراه شوهرش گریخته تا تنها باشد و همسایه مرد می شود .......
به نظر داستان فوق العاده قشنگی بود خیلی خوش اومد هرچند اخر داستان غافلگیر شدم واقعا غافلگیر
اینکه مرد عاشق زن شده بود اما در عین سعادت به همه چیز شک می کرد و حتی ارزو می کرد زن او را رها کند خیلی واقعی و قشنگ تصویر شده بود چون به نظر من اکثرا همین طوره در عین سعادت پر از شک هستیم و گاهی ارزو می کنیم همه چیز از بین بره سردرگمیم البته شک این اقا دیگه خیلی ادامه پیدا می کرد
ولی کلا به نظرم از نظر مباحث روانش ناسی خیلی قوی روی داستان کار شده بود
خب یادمه که این کتابو خوندم. به نظر من هم جالبه. بعضی داستانها گرچه ظاهرا برای کودکان نوشته میشن اما برای بزرگسالان جذابیت بیشتری دارن چرا که پر از نکته های ظریف و زیبات هستن.نقل قول:
از جمله داستانهایی که واقعا زیبا و جالب هستن "نیکلا کوچولو" هست که البته من یکیشونو بیشتر گیر نیاوردم.
درستهنقل قول:
خب یادمه که این کتابو خوندم. به نظر من هم جالبه. بعضی داستانها گرچه ظاهرا برای کودکان نوشته میشن اما برای بزرگسالان جذابیت بیشتری دارن چرا که پر از نکته های ظریف و زیبات هستن.
از جمله داستانهایی که واقعا زیبا و جالب هستن "نیکلا کوچولو" هست که البته من یکیشونو بیشتر گیر نیاوردم.
نیکلا کوچولو هم در 5 کتاب نوشته شده اما بنظر من یه جنبه مهم این کتاب کاریکاتورهای زیبای سامپه است
چیزی که همیشه حسرتش رو می کشم اینه که چرا کتابهای دوران کودکیم رو نگه نداشتم؟
مدار صفر درجه
از اسماعیل فصیح
که در سه جلد نوشته شده
البته این کتاب با اون سریالی که از تلوزیون نمایش داده می شد فرق میکنه
بهترین سری کتابی که خوندم مجموعه 12 جلدی دارن شان بوده با نام "حماسه دارن شان" که در ایران با نام " داستان های سرزمین اشباح" توسط انتشارات بنفشه منتشر شده.
همچنین همین نویسنه اقدام به نوشتن مجموعه ای 10 جلدی با نام "دموناتا" کرده که از این مجموعه تنها 6 جلد منتشر شده و انتشارات بنفشه 5 جلد آن را با عنوان "نبرد با شیاطین" منتشر کرده.
خواندن این دو سری کتاب رو به علاقه مندان کتاب های تخیلی توصیه می کنم، واقعا بی نظیرند...
کتاب عطر سنبل، عطر کاج هم کتاب جالبیه. این کتاب نوشته فیروزه جزایری دوما هست که یک ایرانی مقیم امریکاست و اصل کتاب به زبان انگلیسی و عنوان اصلیش هم Funny in Farsi هست. در این کتاب به فرهنگ و سنن ایرانیان و همینطور مشکلات زندگی در غربت در قالب طنز پرداخته شده.
کتاب کم حجم و جالبیه. پیشنهاد می کنم بخونیدش.
سلاخ خانه شماره 5
نویسنده :کرت ونه گات جونیر
ترجمه : ع . ا. بهرامی
کتاب در مورد جنگ جهانی دوم هست و قهرمان داستان بیلی فردیست که در طول زمان سفر می کند .
بیلی انسان ساده و مضحکی است که تا اخرین روزهای جنگ با وجود سرباز بودن دستش به اسلحه نمی رسد . بیلی به علت سفر رد زمان از تمامی سرنوشت خود و روند ان خبر دارد ولی به علت جهان بینی خاصی که دارد هیچ تغییری در آن نمی دهد .
سبک نوشتن کتاب فوق العاده است خیلی روان جالب و کوتاه به طوری که هر 2 یا 3 پاراگراف یک مبحث جداست . کتاب اصلا و اصلا شباهتی به سایر اثار مربوط به جنگ نداره
کتاب فوق العاده قشنگیه حتما توصیه می کنم بخونیدش . خبرگزاری مهر گفته بود این کتاب 14امین کتاب برتر قرن بیست بوده .
در حین داستان هرگاه کسی می میره یا فاجعه بدی رخ می ده نوشته شده "بله، رسم روزگار چنین است " و این برگرفته از همون دیدگاه ساده بیلی هست هراتفاقی اگعه حادث می شه به دلیل اینه که باید حادث می شده و مرگ هم وابسته به همون لحظه ای هست که توش اتفاق افتاده و اگه به لحظه های دیگه نگاه کنیم فرد مرده هنوز زنده هست .
دوست عزیز می شه لطف کنید و کمی درباره این کتاب توضیح بدید؟ ممنون میشم.نقل قول:
پسرک روزنامه فروش
هانس دمینیک
محمد قاضی
داستان در مورد پسر بچه روزنامه فروشی است که سعی دارد میلیونر شود و در این راه از هوش خود کمک می گیرد .
ترجمه کتاب واقعا افتضاح و غیر روان هست .
داستانش بی مزه است البته شاید برای سن های پایین تر جالب باشه نمی دونم اما خوب گمونم با این حساب هم کتاب موفقی نباشه چون نهایتا خیلی از موفقیت های پسرک شانسی است و نه بر اساس تلاش .
نقل قول:
عطر سنبل ، عطر کاج
نویسنده : فیروزه جزایری دوما
ترجمه : محمد سلیمانی نیا
کتاب توسط یک دختر ایرانی مقیم امریکا نوشته شده و شرح حال ورود او به امریکا و اتفاقات زندگی وی و تا حدودی مقایسه فرهنگ ایرانی و امریکایی است . این کتاب در امریکا جز کتاب های بسیار پرفروش بوده و جوایز بسیاری کسب نموده و در ایران نیز از سال 84 تا 86 ، نه بار تجدید چاپ شده است .
داستان کتاب و طرز نوشتنش خیلی ساده و روان و جذاب هست. زیان طنز کتاب خیلی بامزه است به نظر من و جنبه های خوب وبد ایرانی را با هم دیده . اصلا کتاب خسته کننده ای نیست خیلی جالب نوشته و ترجمه شده است . اما فقط کاشک یک مقدار کمتر از خصیصی ایرانی ها گفته بود .
جهان هولوگرافیک
ازمایکل تالبوت
به بررسی جدید ترین نظریه قرن پیرامون جهان اطراف و قدرت ذهن انسان می پردازه
باارائه مدارک و ادله موتبر از دانشمندان بزرگ فیزیک و روانشناسی بیان می کنه که جهان اطراف و نحوه کار ذهن ما نوعی هولوگرامه
حالا این هولو گرام چیه؟:46:نقل قول:
دالان بهشت
نازی صفوی
کتاب در مورد دختری هست که عاشق نامزدش می باشد و اختلافاتی که بین انها به وجود می اید
یکی از بدترین کتاب هایی بود که تو همه زندگی ام خوندم من اگه یک مقامی داشتم تو مملکت می دادم این نازی صفوی را در ملا عام دار بزنند که دوباره نخواد این رسم و رسوم قدیمی و ابلهانه را بین مردم رواج بده .
ادم باورش نمی شه افرادی با این طرز فکر وجود دارند اولا که خیلی راحت دخترای داستان تو سن 16 و 17 سالگی ازدواج می کنند . بعد هم که اون محمد نامزد مهناز منفورترین مردی که تو کل دنیا می تونه وجود داشته باشه به عنوان نمونه اخلاق نشون داده شده که مثلا چه مدلی هم هست این اقا : نمی ذاره دختره بره خونه عمه اش مهمونی بعد هم می گه من اصلا اجباری ندارم برات دلیل بیارم اگه می یارم لطف می کنم دلیلم هم اینه به چه دردت می خوره چی یاد میگیری . بعد از اون طرف که مهناز کوه رفتن را دوست نداره احمقانه است و باید به خاطر اون بره و
اخر سر چون عقلش نمی رسه طلاقش می ده و تازه این نمونه بهترین مرد هست .
ادم حال تهوع پیدا می کنه و واقعا به ان نتیجه می رسم هرچی به سر این مملکت می یاد حقمونه
شکلات
ژوان هریس
شکلات کتاب عجیبیه.داستانش درباره زن جوانیه که با دختر 6 ساله اش به یه شهر وارد می شه و تصمیم می گیره اونجا شکلات فروشی باز کنه. کشیش با این مغازه مخالفه و شکلات رو تجملاتی و مخالف دین و ساده زیستی و ریاضت می دونه. کم کم در اون شهر کوچیک که همه زیر سلطه کلیسا به یک روش زندگی می کنن دوگانگی بوجود می یاد: عده ای در جبهه کلیسا و جمعی به جبهه شکلات فروشی!
آدم هایی که ناگهان تغییر می کنن و سعی می کنن خودشون فکر کنن و خودشون تصمیم بگیرن و خودشون در خوب و بد هر چیزی تفکر کنن و ...
کتاب جالبی بود.
شياطين و فرشتگان ; دن براون
... داستان در باره ي سمبل شناس آمريكايي ، رابرت لانگدون ، كه در يك تعقيب و گريز مرموز درباره ي قتل هاي مذهبي در شهر واتيكان هست (پيشنهاد ميكنم حتما بخونيد)
راز داوينچي ; دن بروان
همه تون درباره اش ميدونين!!!
سفر به مركز زمين ; ژول ورن
همه تون درباره اش ميدونين!!!...
مادام بوارینقل قول:
گوستاو فلوبر
محمد قاضی
مادام دوباری دختر بسیار زیبا و بلند پروازی است که با یک پزشک روستا نشین ازدواج می کند . شارل عاشق همسر خود می باشد اما مادام دوباری به دنبال هوسبازی های خود رفته و زندگی را به ورطه نابودی می کشاند .
گوستاو فلوبر این کتاب را طی شش سال نوشته است و جز محبوب ترین کتاب های دنیا شمرده می شود .
به نظر من هم موضوع کتاب جذاب بود و چه شخصیت وحشتناکی این مادام دوباری داشت اما تعریف و تشریح های بی مورد و طولانی توی کتاب زیاد بود . شخصیت پردازی داستان جالب و قوی بود .
من همه آثار دن براون رو خوندم، یکی دو کتاب اولش که همین عناوینی هست که شما نوشتین خیلی جذابه، اما سبک نوشتنش در همه کتابهاش یه جوره. یعنی مثلا از اواسط کتاب نقطه فریبش می تونید شخصیت منفی رو شناسایی کنید! حالا تم داستان با این دو تا کتابش کمی فرق می کنه. اما اساس همونه.نقل قول:
من کتاب طومار کهن شاهنامه را خیلی دوست دارم . چون به نثر روان است و بسیار هیجان بر انگیز است و در من جذوه ایجاد می کنه.
از عشق و دیگر اهریمنان
گابریل گارسیا مارکز
احمد گلشیری
کتاب در مورد دختری است که بنابر بی توجهی پدر و مادرش در کنار برده ها و با اداب و رسوم افریقایی بزرگ می شود . روزی در بازار سگ هاری دختر را گاز می گیرد و در روزهای بعد در حال مداوای او این خبر به گوش کشیشی رسده و تشخیص می دهد او در تسخیر اهریمنان است و باید به صومعه ای برود و زندانی شود تا جن گیری شد . داستان در مورد سختی های دختر در صومعه ، رابطه او و جن گیرش و چرایی رسیدن خانواده او به این مرحله است .
کتاب قشنگیه خوب نوشته شده دید جالبی در مورد نااگاهی و اشتیاق به حفظ این نااگاهی در ادمها می ده البته اون قدر بلند نیست و زیاد وارد جزییات نشده .....
نمی دونم چی جوری توصیفش کنم اما در کل خوب بود
راه خطا
گراتزیا دلددا
بهمن فرزانه
کتاب در مورد نوکریه که عاشق دختر اربابش می شه و خیانتی که دختر به اون می کنه و ..... راه های خطایی که این وسط هر دو طی می کنند.
به نظر من خیلی کتاب قشنگی بود خیلی خوشم اومد واقعا شخصیت پردازی قوی ای داشت انتهای داستان هم قشنگ بود کلا خیلی خوشم اومد متفاوت بود
این 4امین کتابیه که از این نویسنده می خونم : چشمهای سیمونه و پس از طلاق را قبلا خوندم و اخیرا راز مرد گوشه گیر و راه خطا را خوندم فضای چشمهای سیمونه را زیاد یادم نمی یاد اما 3 کتاب دیگه فضاهای مشابهی دارند روستایی و سرد و پایان های غیر قابل انتظار
دلددا دومین زن نویسنده و تنها زن ایتالیایی است که برنده جایزه نوبل ادبیات شد
َشیطان و دوشیزه پریم-پائولو کوئلیو
موضوع کتاب درباره وسوسه های شیطانی(از سوی خارجی (کارلوس یا همون شخصیت اول داستان) و عکس العمل های فرشته وار (از سوی دخترک این داستان) هستش که در طی یک داستان گفته می شه ..
کتاب خیلی جالبیه
راز داوینچی........از دون بروان
موضوع در مورد یه سری انجمن مخفی به اسم انجمن اخوت بود که افراد مشهوری مثل نیوتن گاللیله و خود داوینچی عضوشون بودند(<------این قسمتش جزو واقعیته) که وظیفه داشتند راز بزرگی رو حمایت کنند راز سلسله ای که بعد از تولد فرزند حضرت عیسی شروع شده بود و تا الان ادامه پیدا می کنه ....و سوفی دختر این داستان که پدر بزرگش رئیس موزه لور هست که یکی از این اعضای این انجمن هستش (و بیشتر وقایع کتاب در رابطه با آثار داوینچی هست) نواده حضرت عیسی هست....
کتاب خیلی هوشمنانه نوشته شده طوری وقایع تاریخی را با وقایع ذهن خود نویسنده طوری پیوند خورده که جدا کردن واقعیت از داستان غیر ممکن است
این کتاب اگر به یاد داشته باشید سر وصدای زیادی به پا کرد بطوریکه کلیسا ها ای کتاب را غدغن کردند همین طور در ایران نیز دیگر کتاب اجازه چاپ نیافت و کلیساها حتی دیدن فیلمش هم را ممنوع کردند
پ.ن 1 من خودم باره اول که خوندم به طور کامل داستان باورم شد و 2 -3 ماهی طول کشید تا راضی ام کنند که فقط یه داستان بود
پ.ن2 اگه نخوندید برید حتما بخونید (مخصوصا نسخه فارسیشو)از نظر تاریخی فوق العاده است چیز هایی خواهید دانست که تابحال مطمئنا نشنیده اید از راز و رمز های مونالیزا تا کالبد شکافی تابلو شام آخر تا ریشه های کلمه رز و مادینه پرستی تو ایران...
عشق سال های وبا
گابریل گارسیا مارکز
مهناز سیف طلوعی
کتاب در مورد یک عشق قدیمی بین یک دختر و پسر و زنده شدن دوباره آن بین انها در زمان پیری و پس از مرگ شوهر دختر می باشد .
به نظرم خیلی کتاب قشنگی بود خیلی خوشم اومد شخصیت های جالبی داشت روحیاتشون خیلی خوب به تصویر کشیده شده بود و پایان خیلی قشنگی هم داشت .
از بین رمان هایی که تا حالا خوندم بهترنشون" شیاطین و فر شتگان " و "راز داوینچی"هر دو از دن براون
بعد "برادران کارامازوف" که دیگه همه میدونن از داستایوفسکی هستش.
کتاب های دو براون به خاطر جزئیاتیه که میگه و قدرت تخیل فوق العاده در هر لحضه میدونه ذهن شما به چه سویی میره . تا اونجا میبره . یه هو مسیرش رو تغییر میده داستایوفسکی هم بیشتر تا یه نویسنده باشه یه روان شناسه وا قعا از کتابش لذت بردم.
نقل قول:
سلام...
نام فیلمش هست داوینچی کُد است که من فیلمش رو دیدم ...معرکه است با بازی فوق العاده تام هنکس هنرمیشه مورد علاقه ام...فیلمش هم روی من بدجور تأثیر گذاشت... همینطور که می گویی خیلی طول کشید تا باور کنم فقط یه فیلم بوده است...
اما متأسفانه خیلی مورد استقبال جایزه دهندگان نبود...
اما یکی از فیلم هایی ست که دیدنش را به همه توصیه می کنم
در پناه حق:11:
نقل قول:
شلام...
نمی دانستم جلد دوم آن هم چاپ شده از یادآوری ممنون... اگر قبلی را جلد یک بنامیم...عالی بود...در شریط روحی خرابی بودم...
و این کتاب....
معرکه بود!
حریق در باغ زیتون
گراتزیا دلددا
بهمن فرزانه
فضای داستان مثل بقیه داستان های دلددا بود . سرد و دور در یک محیط دهاتی با موضوعی جالب
اناروزا که عاشق جوئله می باشد با استفانو نامزد می کند و بعد متوجه می شود استفانو عاشق نامادری او نینا بوده است .........
قتل های شهر میل واکی آمریکا
مترجم : مینو بهتاش
داستان در واقع شرح یک ادم کشی مخوف واقعی در امریکاست . داستان مردی که پسر بچه های نوجوان را می فریفت ، می کشت ، قطعه قطعه می کرد و گاهی می خورد .
در کتاب به شرح پرونده و روند پیگیری آن پرداخته است .
وحشتناک بود به خصوص این موضوع که یکی از قربانیان از دستش فرار می کنه و خودش را به پلیس می رسونه اما پلیس متوجه موضوع نمی شه و پسرک را به اپارتمان مرد برمی گردونه
اخر کتاب هم یک بحث روان شناسی در مورد علت وقوع جرم هست
خب خیلی هستن
اولیش همون هری پاتر ه
بعد
مجموعه رمانهای اتیلا
سینوهه
یه کتاب هم بود اسمش نمیدونم شمشیر شیطان بود یا یه همچین چیزی خیلی باحال بود
کتاب پرنده خارزار اثر کالین مک کالو این کتاب نزدیک به 900 صفحه است.این کتاب اینقدر نثر شیوا و دلنشین دارد که خودم این کتاب رو 4بار خوندم.
خلاصه:
این کتاب عشق دختری به نام مگی به یک کشیش بنام رادلف را به تصویر می کشد ولی کشیشان کاتولیک نمی توانند ازدواج کنند ................
یکی از کتابایی که هم دردناک بود هم اموزنده کتاب کوری بود
این کتاب در مورد یه شهر که مردمش با یه کوری واگیر دار همه کور میشن جز یک نفر وابن داستان از زبون اونه و مشکاتی که در شهری اتفاق میوفته که همه ساکنانش کور باشن مثلا از خانه که خارج میشدن دیگه نمی تونستن خانشون رو پیدا کنن
کتاب راز به زیبایی فیلمش
موضوع کتاب رو فکر کنم همه می دونن یه جوراییب حرف امضای من و می زنه
و سلامی...نقل قول:
کتاب پرنده خار زار معرکه است...
خوانده ام...
بی نظیر است...
شاید ده سال پیش بود...
اما هنوز همه را به خاطر دارم...
هم کتاب را خوانده ام و هم فیلمش را دیده ام...
عالیست...
اگر نسخه ی قدیمی آن را بیابید و بخوانید پشیمان نخواهید شد...
نقل قول:
کتاب را من با اسم مرغان شاخسار طرب خیلی خیلی سال پیشش خوندم حدود 12 یا 13 سال پیش اما یادمه منم اون موقع خوشم اومد از کتاب
بیشتر audiobook و از نوع غیر داستانی ګوش میدم ولی خود از اونجایی که اینا هم کتاب هستن یکی از بهترین هاش رو که تاحالا ګوش دادم مینویسم
اسم کتاب The Four Agreements اثری فوق العاده از Don Miguel Ruiz هست ، کتاب بیشتر رو خود شناسی و ازاد کردن خود از بسیار از عقاید غلطی که از کودکی در ما شکل ګرفته تمرکز میکنه ، عقایدی غلطی که کل زندګی ما رو تحت تاثیر قرار داده
پيشنهاد میکنم حتما این کتاب بر بخونین ، یا اګه audiobook رو پیدا کردین اونو ګوش کنین ( audio booke به نظرم خیلی زیبا و قابل فهم تر باشه ) واقعا کتاب بینظیری هست
اګه اطلاعات بیشتر:
کد:http://www.amazon.com/Four-Agreements-Practical-Personal-Freedom/dp/1878424319
سرزمین باد
گراتزیا دلددا
بهمن فرزانه
کتاب در مورد دختری است که در ماه عسل خود با مردی که در دوران نوجوانی عاشقش بوده است برخورد می کند و .....
مثل بقیه کتاب های دلددا فضای داستان روستایی است ولی برعکس بقیه چندان به خود موضوع پرداخته نشده و توجه بیشتری به ارائه نظریات و جمله ها در قالب یک داستان ساده داشته است
به نظرم به خوبی بقیه داستان های دلدا نبود