خواهش میکنمنقل قول:
ببخشید من الان این گوشی رو ندارم از دوستان دیگه اگه دارند میتونن به ایشون کمک کنند ضمن اینکه اگه یکم باهاش ور بری شاید بتونی درست کنی البته شایدم همچین قابلیتی نداشته باشه!نقل قول:
Printable View
خواهش میکنمنقل قول:
ببخشید من الان این گوشی رو ندارم از دوستان دیگه اگه دارند میتونن به ایشون کمک کنند ضمن اینکه اگه یکم باهاش ور بری شاید بتونی درست کنی البته شایدم همچین قابلیتی نداشته باشه!نقل قول:
استادان عزیز میخواستم بدونم master clear چه عملی انجام میده؟
کل حافظه داخلی گوشیت رو پاک میکنه.نقل قول:
نوشته شده توسط amir tv:
از دوستان یک سوال فنی داشتم
هنگامیکه برای یکی از contact ها یا همان افرادی روکه در دفترچه تلفن گوشی ذخیره کردم یک زنگ اختصاصی برای یک شخص میگذارم ، وقتی آن شخص برام SMS هم میفرسته بازم صدای همون زنگ میاد
آیا راه حلی وجود داره که به هنگام دریافت SMS از اون شخص صدای ملودی اس ام اسی که برای همه فعال هست بیاد ؟
نقل قول از خودم!
نه عزيز راهي براي اين كار وجود نداره و هم موقع اس ام اس و هم ساير تماس ها همون ملودي كه انتخاب كرديد ميياد.
بازم امیر جان منو شرمندهی خودت کردی خیلی ممنون باید ببخشی اخه من دفه اولم motorola دستم میگیرم
كسي فلش جىيى واسه v3x ىاره R252211LD_U_85.9B.E5P_MadnessV2_by_pro.----.sbf
اگه کسی راه چاره ای در باره نگرفتن sms فارس واسه v3x داره ممنونش میشم
منظورتون اينه كه ميخواهين اس ام اس فارسي دريافت نكنين! يا نميتونين دريافت كنين؟ اگه نميتونين اس ام اس فارسي دريافت كنين يعني اينكه گوشيتون لنگوييج پك عربي روش نصب نيست و بايد خودتون اقدام به اين كار بكنيد. كه ميتونيد به بخش آموزش هاي مربوطه مراجعه كنيد.
در پناه حق...
دیکشنری ، قرآن ، استخاره ، whois ، فال حافظ ، زمان پخش برنامه های تلوزیون ، مکان های دیدنی هر شهر ، محاسبه مسافت بین شهر ها ، ساعت کشور ها ، سرویس نهج البلاغه ، سرویس عاشقانه ، پیام سلامتی ، 6 تیم اول لیگ برتر و بسیاری از خدمات دیگر! کلیه این خدمات تنها با ارسال یک SMS! با استفاده از این ترفند شما میتوانید با ارسال SMS به شماره مخصوصه هر سرویس ، از اطلاعات آن که به شکل SMS برای شما ارسال میشود کاملأ رایگان و تنها با هزینه یک پیامی که میفرستید ، استفاده کنید. به شماره مربوط به هر سرویس یک SMS خالی ارسال کنید ، سپس اندکی صبر کنید تا خدمات مربوطه برای شما SMS شود:
۱۰۰۰۳۸۰: جک، با ارسال یک اس ام اس که در آن تعداد جک درخواستی نوشته شده است برای شما یک جک ارسال میشود.
۱۰۰۰۳۸۱: سرویس حدیث.
۱۰۰۰۳۸۲: سرویس نهج البلاغه.
۱۰۰۰۳۸۳: سخن روز.
۱۰۰۰۳۸۴: آیا میدانید؟
۱۰۰۰۳۸۵: سر کاری.
۱۰۰۰۳۸۶: سرویس عاشقانه.
۱۰۰۰۳۸۷: سرویس پند آموز.
۱۰۰۰۳۸۸: فال حافظ.
۱۰۰۰۳۹۱:اس ام اس چیستان.
۱۰۰۰۳۹۲: ساعت کشور ها.
۱۰۰۰۳۹۳: ترین ها (بهترین ها و بد ترین ها).
۱۰۰۰۳۹۴: مکان های دیدنی هر شهر.
۱۰۰۰۳۹۵: پیام سلامتی.
۱۰۰۰۳۹۶: محاسبه مسافت بین شهر ها.
۱۰۰۰۳۹۷: فیلم های روی پرده سینما.
۱۰۰۰۳۹۸: زمان پخش برنامه های تلوزیون.
۱۰۰۰۳۹۹: شش تیم اول لیگ فوتبال کشور.
۱۰۰۰۴۰۰: بازی پیشنهادی.
۱۰۰۰۴۰۱: جدید ترین نرم افزار.
۱۰۰۰۳۵۵: اس ام اس whois در صورتی که نام سایت مورد نظر خود را برای این سرویس ارسال کنید مشخص میشود که این سایت Available است یا خیر.
۱۰۰۰۳۵۷: استخاره با ارسال یک اس ام اس به این شماره سیستم به طور خود کار برای شما استخاره میگیرد ( ترفندستان ) و جواب استخاره را برای شما ارسال میکند.
۱۰۰۰۳۵۸: آب و هوا، با ارسال نام شهر مورد نظر به این شماره وضعیت آب و هوای آن شهر برای شما ارسال میشود.
۱۰۰۰۳۵۹: قرآن، با ارسال یک اس ام اس که ابتدا شماره سوره و سپس شماره آیه و سپس حرف F یا A (برای فارسی یا عربی بودن آیه) در آن باشد.
۱۰۰۰۳۷۰: دیکشنری، با ارسال یک لغت انگلیسی به این شماره معنی فارسی آن برای شما ارسال میگردد
ممنون. خوب بود. استفاده كرديم.
باسلام
من يك گوشي v3x خريدم ولي تو جعبش هيچ سي دي يا نرم افزاري نبود مي خواستم درخواست كنم ان دوستاني كه ادرسي از نرم افزارش دارند براي دانلود بزارند وديگه اين كه ايا اين گوشي تو جعبش سي دي داره يانه نه اگه ممكنه محتويات داخل جعبه اين گوشي رو بفرماييد و سوال ديگه اينكه ايا اين گوشي نوع تقلبي هم داره يانه اگه داره راه تشخيصش چه جوري است
سلام دوست عزيز
نرم افزار ليدر را گرفتم ولي هر كاري ميكنم و روي نرمال كليك ميكنم كانكت نميشه همه داخل گوشي هم در قسمت تنظيمات usb روي ديتا كانكشن گذاشتم لطفا راهنمايي كنيد چيكار كنم
خواهش ميكنم جواب بدبد اگه نياز به نرم افزار يا درايور ديگري هست بگوييد لطفا تمام درايور هاي مورد نياز و همچنين روش نصبشان هم بگوييد
آره بايد درايور داشته باشي. ميتوني از درايورهاي برنامه p2k استفاده كني. اگه سرچ كني ميتوني پيدا كني. ببخشيد بيشتر از اين نميتونم كمكتون كنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیاد اتفاق می افتد گوشی هایی را پیش من برای تعمیر بیاورند که در آب افتاده باشند و مرخص شده باشند و واقعیت دردناک هم اینه که این گوشی ها معمولا خاموش شده اند و زمانی این واقعیت دردناک تر می شود که گوشی گرانقیمتی دچار این مصیبت شده باشد، امروز به دو نکته جالب در همین رابطه برخورد کردم.
اول اینکه ظاهرا یک خبرنگار واشنگتن پست بعد از یک دوچرخه سواری طولانی به خانه می آید و شروع میکند به شستن دست و رویش ولی از آنجایی که کیف وسایل همراهش را بدجایی گذاشته بوده است ناگهان کیف بر میگردد و گوشی BlackBerry نازنین 450 دلاریش در درون توالت می افتد وی سعی میکند سریع گوشی را از آب خارج کند باطری اش را در می آورد وسپس به خشک کردن گوشی با سشوار می پردازد.
وقتی می بیند این روش چندان موثر نیست و گوشی هم وارد حالت کما شده است زنگ می زند به یکی از دوستانش که در این زمینه تخصص داشته و از او کمک می خواهد دوستش هم در پاسخ به او میگوید گوشی را در یک ظرف پر از برنج نپخته بگذار! بله برنج نپخته :) همه ی ما دیده ایم برنج خاصیت جذب رطوبت را دارد و با اصول خیس کردن برنج هم آشنا هستیم ولی این نکته دیگر بسیار ظریف است. خلاصه اینکه گوشی بعد از یک روز ماندن در ظرف برنج کاملا سالم می شود و بدون هیچ مشکلی قابل استفاده می گردد. این جناب خبرنگار هم عین تجربه اش را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته آن دوستی که این روش را برای او گفته است نامش فاش نشده چون ظاهرا وی برای یکی از شرکتهای گارانتی یا مشابه آن کار می کند و فاش شدن نامش برایش دردسر ساز خواهد بود.
یکی دیگر از روشهایی هم که در مورد گوشی های آب خورده کارایی دارد و ظاهرا بسیاری از کسانی که آن را امتحان کرده اند، نتیجه گرفته اند این است که گوشی که یک حمام اجباری کرده است را بهتر است اول خاموش کرده سپس باطری آن را خارج نموده تا جایی که امکانش هست گوشی را با کاغذها و دستمالهایی که آب جمع می کنند خشک کرده و بعد در الکل برای مدت کوتاهی بخیسانیدش و بعد هم بگذارید خشک شود الکل برای خشک کردن قطعات داخلی گوشی بسیار موثر خواهد بود. :-)
اینم درایورشنقل قول:
اول از device manager درایورت رو با استفاده از اینها آپدیت کن بعد گوشیت رو به حالت مموری کارت هم وصل کن و بزار درایورها آپدیت شن.کد:http://www.4shared.com/file/13912907/8d6b86a9/MotPCSDrivers.html
یکی به من بگه نرم افزاری که با چه نرم افزاری فلش کنی بهتره؟ لینکشم بزارین لطفا
RSD Lite 2.0.3نقل قول:
متاسفانه لینکشو ندارم ولی اگه سرچ کنی گیر میاری تو همین کلوپ
salam bebakhshid dorbin V3i chand mega pixele?
سلام عزیز
1.23 مگا
سلام اقا میلاد.
کجایی من که خیلی دلم برات تنگ شده بود.
این کلوپ بدون شما سوت و کوره.
نقل قول:
سرچ کردم اما پیدا نکردم نمیدونم عیب از منه یا.........:13: :41:
خراب کاری شد اومدم زمان فیلم برداریرو زیاد کنم زیاد شد اما وقتی میخوای sms بزنی میری تو masege هیچی نیست webهم وقتی باز میکنی erorمیده
دوست عزیز اگه گوشی شما رجیستر اصلی باشه اخرین فایل فلش رو بزن تمام مشکلا حل شده زمان فیلمبرداری کیفیتش فرمت فیلمبرداری صدای گوشی و .............
با سلام خدمت دوستان.
چند تا سوال:
1- سیستم عامل این گوشی چیه؟
2- نسخه بلوتوثش چنده؟
3- منظور از تماس تصویری که در قبلیت های این گوشی آمده چیه؟
4- یکی از دوستام تازگی این رو گرفته و روش حافظه 256 بوده در حالی که در مشخصات گوشی اصلا می گه حافظه نداره.
5- آیا ماشین حساب و برنامه File Manager دارد؟
6- منظور از GPRS چیه؟
7- آیا این گوشی گارانتی داره؟ اگه داره چیه؟
8- در بازار نسخه رجیستر شده اون هست یا نه؟
9- من در حال حاضر k750i دارم. ولی از ظاهر این گوشی خیلی خوشم اومده. در مقایسه با قابلیت ها گوشی خودم بهتره. حالا به عنوان مشورت با کسانی که شاید هم با K750 آشنا باشند هم حتما با موتورولا، آیا من گوشی خودم رو عوض کنم و موتورولا بگیرم؟
منظور شما از این گوشی چیه v3x or v3i؟نقل قول:
عزیزم منظورم v3x بود. بعد وقتی می نویسم کهنقل قول:
v3i که حافظه نمی خوره خوشگله من...نقل قول:
4- یکی از دوستام تازگی این رو گرفته و روش حافظه 256 بوده در حالی که در مشخصات گوشی اصلا می گه حافظه نداره.
باز هم ممنون که پیگیری می کنی
خواهشا دیگه گوشیهای موتو رو زیر سوال نبر اون که مموری نمیخوری v3 است نه v3i .نقل قول:
و چون چند پست قبلی تایپیک هم در مورد v3i بود شک کردم.
1.جاوا
2.2است ولی از بقیه گوشیها سرعتش پایینتره.
3.این قابلیت در ایران فعال نیست و خیلی گوشیها هم اون رو دارند.
4.این بستگی به شرکت ارائه دهنده داره ولی معمولا روش مموری 128 داره
5.ماشین حساب چرا ولی فایل ممنجر نه.
6.مربوط به اتصال به اینترنتهکه فقط ایرانسل این سرویس رو داره.
7. بستگی به جایی که گوشی رو میگیری داره ولی معمولا نداره(معتبر)
8.تا بخوای
9.چیز خاصی از گوشیت اضافه نداره ولی دیگه این انتخابها سلیقه ای است.
وقتی میخوام فلش کنم ارور filedمیده انقد فلش کردنو تکرار کردم که شارژه گوشیم تموم شد حالا رو حالت بوت مونده وقتی میزنم به شارژ هیچ نشونی نمیاد که داره شارژ میشه یا نه؟ بعضی وقتا که ارور نمیده رو فلش گرواپ 1 گیر میکنه؟
سلام amir2011 عزیز.نقل قول:
واقعا از راهنماییت ممنوم و متشکر.
خیلی راهنماییم کردی.
همه درایورها رو درست نصب کردی.نقل قول:
وقتی وارد برنامه LeaderGL FlexEditor میشی نرمال میشه؟
اره درست نصب کردم
در ضمن من از روی اموزش که از همیجا گرفتم
اقدام به فلش کردم با نرم افزاره rsd lite2.7 و rsd lite 3.0 امتحان کردم
دوست عزيز اگه ديگه دستگاه باتريتون رو نميشناسه بايد به كمك گوشي يكي ديگه كه وي تري ايكس داره باتريتون رو شارژ بكنيد (چون اين تنها راهشه) بعد به كمك يه كامپيوتر ديگه و با نصب دقيق درايورها دوباره عمل فلش رو انجام بديد. به احتمال خيلي زياد مشكل از ويندوزتون ميتونه باشه پس يا ويندوزتون رو عوض كنيد( بنده xp sp2 رو بهتون پيشنهاد ميكنم) و يا از كامپيوتر يه دوست و آشنايي كمك بگيرد . ان شا الله اگه اين كار رو بكنيد مشكلهاتون حل بشه.
سلام عزیزان من win sp2 دارم یک بارم عوضش کردم اما بازم ارور میده حالا میرم تو یک سیستم دیگه امتحانش میکنم ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز شما بعد از اینکه باتریتون رو شارژ کردید بصورت بوت گوشی رو بالا بیارید با دکمه های #* و پاور بعد اونو به کام÷یوتر وصل کنید حالا کامپیوتر یه سخت افزار جدید میشناسه اون رو با سیدی گوشیتون نصب کنید حالا اگه rsd رو اجرا کنید در حالی که گوشی تو حالت بوت هستش rsd گوشی شما رو میشناسه حالا میتونید با برنامه که مطعلق به گوشی شماست اونو فلش کنید
امیدوارم مفید باشه
عزیز rsd گوشی رو میشناسه وقتی شرو به فلش میکنه ارور میده الانم همش رو 46% ram گیر میکنه دیگه خستم کرده
به احتمال زیاد مشکل از مونستر پکیه که داریداگه ممکنه یکی دیگه رو امتحان کن.نقل قول:
باشه ممنون از راهنمایی حتما امتحان میکنم