من که نمیتونم جوابتو بدم هنوز با اندروید کار نکردم
Printable View
من که نمیتونم جوابتو بدم هنوز با اندروید کار نکردم
ای بابا یعنی کسی جواب نداره باسه من
دوستان من به یه مشکل عجیب بر خوردم بهد 2 سال با گوشی F480 .با خط 912 وقتی sms میفرستم 10 دقیقه طول میکشه به طرف برسه،سیم کارت رو هم تو گوشی های دیگه تست کردم،با اونا راحت و سریع دلی وری میده.دیشب با کد، مستر ریست هم کردم ولی درست نشد.یعنی باید چی کار کرد؟ :41:
نقل قول:
ممنون از پاسخت دوست عزيز
من اين پي سي استاديو رو دارم پس بلد نيستم باهاش اس ام اس بفرستم
ميشه يه كوچولو راهنمايي كنين
نمگين ديگه:41:نقل قول:
مثه اینکه اینجا فقط تاپیک پرسشه و کسی جواب نمیده
سلام من گوشی سامسونگ GT-E2652W دارم انتی ویروس روی آن نصب کردم اجرانمیشه لطف میکنید مراحل نصب انتی ویروس روبگید. ممنون میشم
سلام دوستان
من یک گوشی سامسونگ s5620 دارم. مدتیه وقتی می خوام sms بفرستم پیغام میده: ارسال پیام در هنگام ارسال ممکن نیست و پیام هم نمیره. باید یکبار گوشی رو خاموش روشن کنم درست میشه. دوباره بعد از چند روز همین مشکل پیش میاد. کسی میدونه مشکل چیه؟
همراه بانک تجارت رو گوشی من نصب نمیشه چیکار کنم؟(سامسونگ مدل c3303k)
سلام
من 7722 دو سیم دارم . وقتی باهاش فیلم میگیرم و رو کامپیوتر می ریزم خیلی با سرعت اجرا میشه
و می خوام اونا رو بزنم رو سی دی ولی.......
lock code سامسونگ s3600 چیه ؟؟؟ من 8 تا صفر هم میزنم کار نمیکنه. عوض هم نکردم نمیدونم چیه.
سلام دوستان.
به تازگی GALAXY S I9000 خریدم...اما چند روزیه مصرف باتریش خیلی بالا رفته.
دیشب FULL CHARGE بود، خوابیدم بیدار که شدم دیدم 30% بیشتر شارژ نداره.
تو قسمت Battery Usage رفتم، ANDROID OS روی 60% بود،DISPLAY هم 30% . بقیه زیر 20 %.
با پاک کردن یه سری برنامه ها ANDROID OS شد40% DISPLAY هم شد 20%.
خواهشمند میکنم راهنماییم کنید که چطور مصرف باتریم رو بهبود ببخشم.
ممنون!
با سلام. قاب گوشی wave 723 رو از کجا تهیه کنم!؟تو علاالدین چند تا مغازه رو گشتم نبود!
کسی نیست جواب مارو بده!!خیلی لنگم!
باید میرفتید طبقه پاییننقل قول:
رفتید ؟
اگه اونجا گیرتون نیومد دیگه بعید میدونم جای دیگه گیرتون بیاد
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
سلام دوستان
چند وقتیه گوشی e2550 خریدم وقتی با مس استرانگ به کامپیوتر وصل میشم مشکل ندارم ولی وقتی با نرم افزار samsung pc studio می خام وصل بشم گوشیم شارژ میشه و نمیتونم وصل بشم(موقع get connected ارور میده)
لطفا کمکم کنید
باطری کمی طور می کشه تا کالیبره بشه...مشکلی نیست...بعد از 1 هفته اگه بازم مشکل داشتی...1 بار باطری رو کالیبره کن با نرم افزار battery calibrator...البته گوشی باید روت باشه.نقل قول:
سلام
آقا چطوری میشه بازیها و نرم افزارهای جاوا رو تو گوشی C6712 Star II رو مموری کارت نصب کرد؟
چطوری میشه بازیها رو از رو مموری گوشی به مموری کارت منتقل کرد؟
با تشکر
دوست گرامی متاسفانه این امکان وجود نداره و خود گوشی بهصورت پیش فرض محل نصب رو حافظه گوشی در نظر میگیرهنقل قول:
این قضیه هیچ راه حلی نداره؟نقل قول:
خود گوشی که 30 مگ بیشتر حافظه نداره و سریع پر میشه؟
والا خیلی این مشکل رو داشتن وای راه حلی هم پیدا نشدهنقل قول:
سلام من گوشیم مدل s7350 هستش میخواستم gps گوشیمو فعال کنم نمیدونم چجوری اگه کسی بلده کمکم کنه ممنون میشم !:41:
سلام دوستان
قراره برای یکی از دوستان از مالزی یه Galaxi S 2 بگیریم.منتهی بعضیا میگن چینیه، بعضی میگن ویتنامیه!رو بعضیشون رو باطری گوشینوشته چینی رو بعضی نوشته تایوانی یا ویتنامی،منتهی رو قاب نوشته ساخته شده توسط سامسونگ!!!
حالا ممنون میشم اگه راه تشخیصی برای اصل بودن گوشی هست بفرمایید تا سرمون کلاه نره:)اینجا به چین نزدیکتره، جنس چینی هم پره! ممنون میشم در مورد خرید این گوشی راهنماییم کنید الان این گوشی اینجا ۱۸۰۰ رینگیت حدود ۱۲۰۰ میلیونه.راه تشخیص اصل بودنشو میخوام.
سلام دوستان...به تازگی یک گوشی samsung wave m s7250 خریدم....دوستان نصب برنامه ها در این گوشی چه جوریه....والا ما هر کاری کردیم نصب نشد فقط از طریق wifi و قسمت samsung app. تونستیم چند تا برنامه نصب کنیم...چه جوری میتونم بدون اینترنت روش برنامه نصب کنم؟مثه همون گوشیای قدیمیو....چند تا برنامه رو رم گوشی ریحتم ولی موقع نصب پیغام unsupported file format رو میداد....کمکممممممممم کنید.
آقایون من تو مسافرتهام به شهرهای بزرگ مثل تهران و مشهد و شیراز و اصفهان و... خیلی تو پیدا کردن آدرسها مشکل دارم.
آیا GPS گوشیهای سامسونگ واسه پیدا کردن آدرس ها و مسیرهای خیابونها و از این جور چیزا بدرد میخوره؟؟؟
چون ندیدم می پرسم.
آیا GPSشون مثل نقشه هست یا مثل Google Earth بصورت عکس ماهوارهایه؟؟؟
باید به اینترنت وصل باشه که کار کنه یا نه؟
آخه تو خیابون و بیابون که اینترنت نیست. می تونم ازش استفاده کنم؟
آیا کیفیت GPS گوشی ها با هم فرق داره؟
بخش موبایل چرا اینقدر سوت و کوره؟؟؟
چرا هیشکی جواب سوالات را نمی ده؟
تا کی باید واسه جواب سر بزنم اینجا؟
صد درصد بدرد می خوره...برنامه Ndrive که مال خود سامسونگ هست نقشه های ایران رو داره...خیلی هم خوبه...نقل قول:
اگه به نت وصل شی سریعتر جی پی اس لاک میشه...ولی بدون نت هم میشه
کیفیت جی پی اس هم فرق داره...
سلام
ببخشید در مورد گوشی Samsung Wave Y S5380 اطلاعات میخاستم اگه کمک کنین ممنون میشم
در مورد قیمتش،قدرت سخت افزاریش و سیستم عامل بادا میخام بدونم
با تشکر
از من میشنوی سراغ bada نرو.
نرم افزار واسش نیست.
الآن اندروید تو بورسه
البته اگه تو نخ نرم افزار نیستی و میخوای یه گوشی شیک و با صفحه نمایش عالی بگیری همون Wave خوبه واست.
سلام خسته نباشید من گوشیم omnia II یه مشکلی براش پیش اومده از دیروز SMS میدم SMS خودم رو تو INBOX نشون نمیده بلا زیر همون SMS که برام میومد جوابشم بود یه سواله دیگم داشتم اینکه چطوری SMS جایه دیگه SAVE کنم تا INBOX خالی باشه
سلام
دوستان یه گوشی دسته دو gs2 هست برای فروش قیمت دادن 500 تومن میخواستم بپرسم تو این سری gs2 مشکلی ندارن که به این قیمت داره میفروشه ؟ آخه شنیدم بعضیاشون زود داغ میکنه .
ممنون
داغ کردن با آپدیت حل می شه...ولی اگه ایراد سخت افزاری نداشته باشه بگیری خوبه...کد #*0#* رو بزن میره تو حالت تست ( اگه رام رسمی داشته باشه)نقل قول:
سلام . توی گالگسی اس از کجا میتونم تنظیم کنم که دانلودها برن تو مموری داخلی یا اکسترنال .
ممنون .
ساملک !
سوال داشتم و از اونجایی که نمیدونم کجا مطرح کنم ... توی همین تاپیک کلی مطرح میکنم.
یکی یه کروبی داره ... میخواد block number یا black list داره.؟ آیا.؟
راستی از بکس قدیمی کی هست.؟ یکی بیاد کمی سامسونگ رو مسخره کنم. قربونه من برید ... فع لن.
سلام
عرض به خدمت اساتید سامسونگ که گوشی بنده مدل 6102 دوسیم کارته هستش و میخوام ببینم:
1- روی صفیحه نمایش فقط یا 1 نشون میده و یا 2 .... چطور میشه هردوسیمکارت رو روی صفح نمایش دید _(گوشی نوکیا دارم که هردو رو توی صفحه نمایش نشون میده).
2- برای تماس گرفتن چطور میشه بعداز شماره گیری بگیم که با سیم 1 یا سیم 2 شماره گیری کن ؟ یا ارسال اس ام اس؟
3- میشه اینو آپدیت کنم چجوری از کجا مطمئن تره ؟
ممنون
کسی از دوستان نیست جواب مارو بده ؟نقل قول:
سلام
E کنار خط آنتن چی رو نشون میده و چه جوری اون رو حذفش کنم؟
ممنون
سام سونگ7722
دوستان گوشی های که بعضی فرمت های تصویری رو ساپورت نمیکنند آیا با نصب پلیر خاصی قادر به پخش اون فایها هستند؟ مثلا فایل divx در گلکسی ACE
و سوال دیگه اینکه آیا گوشی هایی که دوربین دوم دارند امکان اینکه بتونی چت تصویری داشته باشی و به دیگران وبکم بدیم وجود داره؟
یه سوال دیگه هم داشتم آیا گوشی هایی که فایلهای فلش رو ساپورت نمیکنند امکانش هست که با نصب فلش پلیر این قابلیت بهشون اضافه بشه؟
نشون دهنده فعال بودن سرویس دیتای شما یا همون Edge هست...از قسمت تنظیمات network می تونید خاموشش کنید.نقل قول:
همه سوالهای شما جوابش بله هست.نقل قول:
با سلام گوشی سامسونگ گالکسی ایس خریدم خیلی خوبه . ولی من عادت دارم اخر شبها گوشی رو خاموش کنم . مشکل اینه که وقتی گوشی گالکسی ایس رو خاموش می کنم دیگه ساعت 6 صبح روشن نمیشه که زنگ بیدار باش بزنه ، کسانی که قبلا گوشی کا 800 سونی اریکسون داشتن میدانند که این قابلیت در گوشی های سونی اریکسون هست خواستم بپرسم که این مشکل من با برنامه ای قابل حل نیست که گوشی که خاموشه سر ساعتی که کوکش کردیم زنگ بزنه ؟ چون من هر روز صبح زود باید برم سر کار این موضوع برام مهمه ممنون میشم مشکلم رو حل کنید با تشکر بهروز
سوال دو
سایت رسمی داونلود برنامه های نوشته شده برای گوشی های سامسونگ کجاست؟