همون pc هم وصل میشه.نقل قول:
Printable View
همون pc هم وصل میشه.نقل قول:
برای GPRS یه علامت مثلث برعکس میاد بالای خط آنتن در گوشه بالا چپ و تنظیمات سونی اریکسونها هم همه تقریبا مثل همه!نقل قول:
اين هم براي تمام كساني كه سنگ ايرانسل رو به سينه مي زدند ..
(هزينه هر 1mb تبادل =3000 هزار تومان ...) كلاهبردارن نسل جديد ...!
سيم كارت من با شماره رند فروشي( با 10 هزار تومان اعتبار
به بالاترين پيشنهاد ...
آقا مگه حجم mms تا 300KB نيست ولي گوشي من بيشتر 100KB رو قبول نمي كنه با mms بفرسته ممنون ميشم اگه دوستان منو راهنمايي كنن
در ضمن گوشي من سوني اريكسون k750 هستش
تروخدا کمک کنید
گوشی من k750i هست همه ی کار هایی رو هم که تو این تاپیک گفتید انجام دادم
ولی هنوز که هنوزه وصل نشدم :((((((
جون هر کی دوست دارید کمک!!
در قسمت تنظیمات ام ام اس، میزان حجم ارسالی رو به 295 تغییر بده. الان روی 100 تنظیمش کردی.نقل قول:
دوست عزيز ممنون از راهنماييتون ولي گوشي من k750 ست و اصلآ همچين قسمتي توي تنظيمات mms اش نداره
Salam inam akharin poste man ba mobile chon dige ba in tarefeyi ke irancell baraye gprs gozashte adam nmitone hata be zabon biyare har kb 30 rial ende namardie yani age bekhayi p30world ro load koni bayad 7000 rial kharj koni.Man mikhastam age mishe ba ham gorohi ye eteraz bedim lagal harfemono gofte bashim.
نمیخوام طرفداری از این تعرفه گرون رو داشته باشم ولی یه کم منطقی تر فکر کنید
شما که نمی خواهید وسط خیابون دانلود کنید یا اینکه با صفحه کوچک موبایل یک سایت بزرگ رو باز کنید
کل هدف از راه اندازی این سرویس دسترسی آسان به اینترنت هست که خودش به جز دانلود و سایتهای بزرگ موارد دیگری رو هم شامل میشه
همین دیشب من توی اتوبوس داشتم ایمیلهام رو چک میکردم ( با اپرا مینی ) سر جمع که حساب کردم دیدم کل حجم داده ای که استفاده کردم 25 کیلو بایت بوده ( 25x30=750) یعنی 75 تومن
بعد که خونه رسیدم - ادامه کارهام با اینترنت رو انجام دادم ( با خط دایل آپ )
دیگه این بستگی به کاربرد خودتون داره که بخواهید از این سرویس استفاده کنید یا نه ( برای من که عالی بود )
به کجا اعتراض نوشتی بگو ما هم بنویسیم!!!!!!!!!!
gprs در بروجرد کی فعال می شه؟
Power_case عزیز
اگه از سایت ایرانسل برای کنترل حساب اینترنتی رمز عبور گرفته باشی و یک بار به کنترل حساب سر زده باشی میبینی که آخرین سربرگ اون مال نظرات و انتقادات هست , ولی به نظر من چه بنویسی و چه ننویسی بهت جواب نمیدن .
هنوز gprs ایرانسل مجانیه تا میتونید باهاش دانلود کنید.
آقا من زنگ زدم 140 گفت از امروز پولي شده وممكنه پس از چند بار استفاده يدفه كم كنه! به نظر شما اينجوري گفته كه چون مجانيه استفاده نكنيم چون اگه قرار به كم كردن باشه هزينه استفاده امروز من از قيمت خود سيمكارت گرونتر ميشه
به گفته سایت ایرانسل تا ذیروز مجانی بوده و از 15/1/86 پولی شده راستو دروغشو بچه هایی که دارن از خط اعتباری ایرانسل استفاده میکنن میتونن بگن که ایا از شارژ کم میشه یا نه ؟نقل قول:
محض اطمینان دیگه مجانی نیست !!!
البته خدمات mms تا 10 ارذیبهشت تمدید شده و مجانی هست....:40:
من خط اعتباری دارم امروز 16 فروردین 2 mb باهاش دانلود کردم تا الان که از اعتبارش 1 ریال هم کم نشده.
دوست عزيز حرفهاي شما درست ولي ما كه اعتراض ميكنم چون داريم شيرش ميكنم تو پي سي استفاده ميكنيم به جاي دايل آپ !نقل قول:
راستي با اپرا ميري تو ياهو ايميلاتو چك ميكني مشكلي نداري اينباكست راحت باز ميشه !؟
گوشی من کیو تک اس 200 که همان آیمیت جمین است اما هنوز اینترنت من وصل نشده چکارکنم؟؟؟
آقا من چند تا پست قبل هم سئوال كرده بودم ولي كسي جواب درست و حسابي بهم نداد مي خواستم ببينم دوستاني كه سوني اريكسون دارند بخصوص k750 مي تونن mms بيشتر از 100KB بفرستند اگه مي تونن به ما هم بگن چجوريه ممنون ميشم
اینجا سوال کن سریع جوابت رو می گیری :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم رو دارم میگم - قراره یک خط DSL برای خونه بگیرم , به همین دلیل زیاد روی اینترنت ایرانسل حساب باز نکردم ( یک حساب و کتاب سر انگشتی که بکنید میفهمید چرا میخوام این کار رو بکنم ).نقل قول:
برای اپرا مینی هم من هیچ مشکلی ندارم که هیچ کلی هم دارم صفا میکنم , اونهایی که با این نرم افزار کار میکنند میدونند که اپرا مینی یک پروتکل جدید برای انتقال داده داره که هم سریعتره هم خودش صفحه رو فشرده میکنه ( توی تنظیماتش اسم اون رو socket گذاشته ). فقط تنها بدی این نرم افزار , پشتیبانی نکردن از زبان فارسی هست .
سلام
من قبل از عید خیلی راحت با ایرانسل از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل میشدم ولی از عید به بعد خیلی بد وصل میشم یعنی سرعتش خیلی پایین اومده . می خواستم که بدونم آیا برای شما هم همین طوری هست ؟
سلام ، من هنوز نتونستم با کامپیوتر به Gprs ایرانسل وصل بشم ، چی کار کنم ؟نقل قول:
وقتی می خواد کانکت بشه پیغام خطا میده ...
تو رو خدا کمک کنید ....
آقا موبايلمو الان نگاه كردم ديدم no access to network شده مي خواستم ببينم مال بقيه دوستان وصله در ضمن من تهران هستم
من گوشیم k800 همین دیروز خریدم ! وقتی روی اینترنت کلیک میکنم گوگل میاد !
من تغییری توی گوشیم ایجاد نکردم ! میخوام بدونم که واقعا الان من به اینترنت وصل میشم ؟ هزینش چقدره ؟ و اینکه وقتی اینترنت رو میزنم از اون لحظه به بعد پولش محاسبه میشه یا قبل از اینکه اینترنت رو اوکی کنم هم واسم پولش محاسبه میشه ؟
ببیخشید اگر یه مقدار سوالهام خنده دار و مسخره بود ! در مورد موبایل کلا تعطیلم ! ولی شما لطف کنید یه جوری جواب سوالهامو بدید که متوجه بشم !
ای بابا ایدز که نگرفتم خوب میشم بابا ! تازه اول راهم ...
پیشاپیش ممنون .
برای من هم وصل میشه ولی سرعتش پایینه
اگه صفحه اول گوگل رو میبینی مطمئن باش به اینترنت وصلی , هزینه اش قبلا بحث شده ( هر کیلو بایت 30 ریال ) حالا میخوای 24 ساعت روی صفحه گوگل بمونی یا اینکه گوشی ات رو خاموش کنی فرقی نداره , چون بر اساس حجم اطلاعاتی که دریافت و ارسال میشه برات محاسبه میشهنقل قول:
در ضمن اگه میتونی حجم اطلاعاتی که دریافت و ارسال کردی رو ببینی تقریبا میتونی خودت حساب کنی چقدر برات در اومده ( تقریبا گفتم به خاطر اینکه ممکنه خود گوشی چند مرتبه با سایت مثلا گوگل اطلاعات رد و بدل کنند و این اطلاعات رو جایی ذخیره نکنه . ولی اونقدر چشمگیر نیست )
نقل قول:
اين چه ربطي به وصل شدن به اينترنت داره؟خوب منم وقتي وارد وب گوشيم ميشم صفحه اول گوگلا برام باز ميكنه در صورتي كه سيم كارتم دولتي هست.
تو گوشي هاي سموني اريكسون گوگل صفحه home هست و به صورت پيش فرض مياد.
امتحانش راحته , فقط کافیه دنبال یه چیزی بگردی - در ضمن این روزها هر چی گوشی دارم برای اینترنت تنظیم میکنم سونی اریکسون هست ( با اینکه بدم میاد ولی به خاطر رفقا مجبورم - دیگه چشم بسته براشون تنظیم میکنم ) ولی چون با خط دولتی امتحان نکردم نمیدونم جزئیات چطوریه که صفحه گوگل رو دیدی .نقل قول:
صفهه گوگل در کوشی های جدید سونی اریکسون پیش فرض قرار دارد بدون وصل شدن به اینترنت هم این صفهه باز میشه واگر کلمه مورد نظر را برای سرچ بنویسید در این موقع به ای نترنت وصل می شود:10:نقل قول:
سلام میخاستم بپرسم اینترنت ایرانسل هنوز مجانیه؟
من خودم اعتباری دارم
هنوز از اعتبارش کم نمیکنه
میگم نگنه همه اعتبارشو یهو کم کنه؟
اگه کسی اعتباری داره کمکم کنه:18:
من دیروز یه ساعت دانلود کردم اعتبارم صفر شد.
آقا من هم از 15 فروردین به بعد یه عالمه به اینترنت وصل شدم که اگه بخواد کم کنه سه چهار برابر اعتبار سیم کارتم میشه... فقط خدا کنه که یدفه کم نکنه....
ولی به نظرم نتونه یدفه کم کنه چون باید حتما موقع استفاده کم کنه و اگه این کار رو نکنه حقوق کسی که داره از gprs استفاده می کنه رو زیر پا گذاشته... آخه آدم وقتی استفاده میکنه و پول نمیاد بازم استفاده می کنه دیگه...
بازم صاحب نظرا بیان جواب بدن...
از الان دیگه کیلوبایتی 1.5 تومن کم میشه.نقل قول:
دوستان من k750 سوني اريكسون دارم
البته k750i
عرض كنم به حضور محترمتون كه ما خودمونو از طولو عرض جر داديم نتونستيم وصل شيم
من سيمكارت اعتباري دارم از ايرانسل
لطفا جز به جز توضيح بديد
من از موبايل خيلي كم سر در ميارم
لطفا سريع جوابمونو بديد
اين سوال من و چند تا دوستانه لطفا در حد ما جواب بديد
ببین دوست من شما یه پیام کوتا با متن زیر به شما ره ی 2225 بفرست :نقل قول:
S Sony Ericsson K750i
دقت کن که حروف کوچیک و بزرگ رو رعایت کرده باشی .
بعد از یه تقریبا یه ربع ساعت یه پیام کوتاه برات می آد . وقتی که اومد اون رو باز کن و Options رو انتخاب و از اونجا Save رو بزن ( حواست باشه قبل از اینکه این که این کار رو بکنی Access Point هایی که قبلا ساختی رو پاک کن )
منظور از Access Poin همون کانکشن هاست .
اگه به مشکلی بر خوردی بگو کمکت کنیم .
اصلا" اس ام اس سند نشود به اون شماره :18:نقل قول:
مگه میشه ... من خودم همین کار رو کردم ... مطمئنی ؟!؟!؟!؟1
من مدل رو فرستادم دقيق هموني رو كه گفتين رو
يه اس ما اس هم اومد كه زده بود بايد gprs irancell رو نصب كنم
و save كردمش
و زده بود بايد taid رو هم بفرستي فرستادم
اما هيچي به هيچي انگار نه انگار وصل نشدم
گوشي من Qtek S200 هستش ويندوز موبايل دار از خودس ايت ايرانسل فايل pdf رو دانلود كردم طبق تنظيمات انجام
دادم به اينترنت كانكت ميشه ولي هر سايتي ميرم نمياره خطا ميده
Gateway received an invalid response from the upstream gateway
نميدونم چيرا اينجوريه؟؟ الان كه وصل به اينترنت هستش علامت G آورده قطع كه ميشه علامت E ميادش
كشي كه گوشي ويندوز موبايل داره يا مثل من ممنون ميشم راهنمايي كنه. ام ام اس هم كه اصلا تعطيل هستش.
من كد ذخيره شماره تماس گيرنده وقتي كه گوشي در دسترس نيستش رو زدم و گفت فعال شده ولي اس ام اس نيومد كه تاييد شده ميگن بايد اس ام اس بياد براي همين كار نميكنه اين سرويس