نقل قول:
آخرین p990i فعلا ساخته شده 9 هست ولی با آپدیت جدید میشه
شما به فکر fimware نباشید زیاد فرقی نمیکنه
Printable View
نقل قول:
آخرین p990i فعلا ساخته شده 9 هست ولی با آپدیت جدید میشه
شما به فکر fimware نباشید زیاد فرقی نمیکنه
نقل قول:
*#06# با این کد سریال گوشی رو با سریال رو جعبه مطابقت بده
دوستان عزیز
من توی GSMarena از یکی پرسیدم چه فرقی بین smuggled P990 and Changedو P990 Original هست اونم گفت P990 های original رو وقتی می خری Firmware شون R7A001 Phone ولی ُاونای که قاچاق و غیر Original فریم ورشون 2 تا Version Update شدس مثل R9C001 phone. گفت P990های Original firmware شون Update نشده منم دقیقا تو گوشی یکی از دوستام این مساله رو دیدم.:13:
دوستان عزیز
من توی GSMarena از یکی پرسیدم چه فرقی بین smuggled P990 and Changedو P990 Original هست اونم گفت P990 های original رو وقتی می خری Firmware شون R7A001 Phone ولی ُاونای که قاچاق و غیر Original فریم ورشون 2 تا Version Update شدس مثل R9C001 phone. گفت P990های Original firmware شون Update نشده منم دقیقا تو گوشی یکی از دوستام این مساله رو دیدم.:13:
فقط همین کار؟دیگه بعدش خیالم راحت راحت باشه؟نقل قول:
نقل قول:
popo جان گوشی اصلا روشن نمیشه.یعنی روشن میشه و آرم سونی اریکسون هم میاد یه خورده وا میسه بعد ریاستارت میشه.
مگه برای آپدیت نباید گوشی روشن باشه.
در ضمن اگه بخوام فلشش کنم پولش چقدر میشه؟
لطفا زود جواب بده
می بخشید یه سوال دیگه داشتم :
محتویات داخل جعبه p990 چیا هستن؟
سلام من امروز گوشیمو آپ کردم اون مشکلی که داشتم حل شد بعد صداش هم زیاد شده البته نه خیلی در حدی که به بلندگو فشار میاره
گفتم بدونید آپ کنید چه بلایی سر گوشیتون می آید
سلام من ميخوام گوشي دادشم رو فارسي كنم ميشه يكي يه آموزش بذاره كامل باشه ممنون ميشم شايد به درده خحيلي ها بخوره
last version
162007/1 World 1 Generic
Phone Version CXC162037 R9F011
Bluetooth Version CXC162058 R5A01
Organizer Version CXC162036 R5A17
CDA Version R5A13
اینجا اصفهان یه 20-25 هزار تومنی می شه.Update کردی گوشیتو؟نقل قول:
1.P990iنقل قول:
2.دفتر چه های راهنما و WarrentyوPlaynow Fun وDownload ...
3.Handsfree
4.CD مخصوص PC Suite P990 و Driver .شاید CD Blackberry Connection.
5.Deskstand CDS-60 پایه رومیزی.
6.بسته متعلق به آچار و پیچو Lightpen اضافه بند دستی خشاب مموری(Memory Card Adaptor) کارد و خود مموری کارد(64MB)
7.تکه پایینی برا جایگزینی با Flip.
8.کابل USB
9.Charger معمولی (2 شاخه)یا 3 شاخه.
دوست عزیز مگه روش Update کردنو نخوندی؟نقل قول:
نقل قول:
حد اقل 30 40 تومن
چه گرون!:27:نقل قول:
راستی گوشی که تازه برا دوستم گرفته بوده که Firmware نسبتا جدید بود : R9CE001 الان هم داره قاطی می کنه هم روی LCD الکی خش میافته.فکر کنم تنها راه اینه که موقع خرید هم از آک بودن هم از اینکه Firmware Original باشه یعنی R7A001 باشه بفهمید گوشیتون اصله.
سلام عزیزنقل قول:
در مورد نرم افزبر روی گوشی باید بگم ( البته از نظر کمپیوتری که خودم همین رشته رو خوندم ) هرچی گوشی از نظر ساخت جدیدتر باشه . framware اون هم جدیدتره و این دلیل اصلی یا فرعی بودن اون نیست . البته از اونجایی که update برای گوشی مجانیه پس چرا باید وقتی framware جدید ساخته شده روی اون یکی پایین تر رو زد که هم کارایی رو نداشته باشه هم واسه شرکت تولید کننده فروش کمتر ؟؟؟
اگه update پولی بود یه چیزی .
و البته از اونجایی که خودم تو شهر خودمون که یزد باشه همین گوشی رو وارد کردم و کارم همینه . به جز اینکه خبره باشی هیچ وقت نمیفهمی که اصلی هست یا نه .که فهمیدن اون هم با شماره بارکد هست که به خاطر اینکه بازار خودم خراب میشه نمیتونم بگم .
خرید برای عمده 320 تومن و فروش هرچی تیغت میبره !!!!!
البته اصلیش 365 تومن هست !
یه توصیه هم میکنم و اینکه به جز خود سایت اصلی گوشی ها . توی هیچ جای دیگه سریال گوشی رو چک نکنین که ممکنه سریال شما رو بردارن . حالا یه جوابی هم میدن ولی اصلش همینه .
در مورد خش افتادن هم مگه صفحه اونو از فولاد ساختن که خش نیفته . پلاستیکه و خش میفته .
به هر حال به نظر من گوشی خوبیه و با امکانات به قیمت می ارزه . اینو واسه کسایی میگو که همش میپرسن بخرم یا نخرم .
موافقم حرف دل منو زدینقل قول:
دوباره سلام.
من یه مشکل دارم اونم اینه که موقع فیلم برداری صدا خیلی ضعیف ضبط میشه و بعضی وقتها هم فیلمی که گرفتم
مثل سی دی که خش داشته باشه یه گیر کوچولو میکنه که مهم نیست ولی راهی هست که صدا هم به خوبی فیلم
ضبط بشه؟!!
مرسی دوست عزیز آخه Post های قبلی منو نخوندی.من هم به Forum های سونی سر زدم گفته بودند آیا ما نوع Smuggled شده که Firmware جدید تری داره بخریم یا نوع Original که Firmware قبلیو داره.که من این علت ازش سوال کردم که بهم همینارو جواب داد و یه لینک گذاشته بود کهSE اعلام کرده بود این گوشی هارو خریداری نکنید.الان هم دوستم با اینکه Firmwaresh جدیده هیچ کدوم از قابلیت های Transition رو نداره همون طوری هم که اون شخص که نمی دونم مال کجا بود گفته بود مدام قاطیو هنگ می کنه.منم که تو این بک هفته باهاش بودم و می دونم خیلی از گوشیش مراقبت می کنه چند سری خش ناجور افتاده,حرف شما هم کاملا درسته تو Post های قبلیم گفتمشایدیه ربطی داشته باشه که این تحقیق محدود من بود که شما لطف کردید تجربیات خودتونو گفتید و خیلی هم متشکریم موفق هم باشید:46: :10: در موردpopoهم مثل اینکه با من بده به طور غیر مستقیم!که امید وارم حل بشه!:27:نقل قول:
راستی amirkhan در مورد بحث شما در مورد Firmware اینو باید بگم که با مراجعه به این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرین Firmware برای P990i منتشر شده در کشور های مختلف به چشم می خوره.می بینیم که هنوز مثلا برای کشور سوئد firmware قدیمیتری وجود داره و مثلا آخرین Firmware انگلستان O2 با O2 آلمان فرق می کنه پس بدین تر تیب این مورد که با آخرین Firmware منتشر می شه کا مل درست نیست.این P990 ها هم اگه Update شده باشند Update سونی نیستن.آخه چه دلیای داره Update R9CE سونی باشه اما امکانات اصلی Update رو نداشته باشه؟این قدر هم مشکل داشته باشه؟این جای شک حتی برای خودتون هم نیست؟
خیلی ممنون از راهنمایی هاتوننقل قول:
ولی واسه من که رشت زندگی می کنم برای خرید اصلش نمی تونم بیام یزد از شما بگیرم که
اگه می شه لطفا یه کاریش بکنین
عزیزم در این مورد باید بگم که ساختن نرمافزبر اول از همه به سخت افزبر مربوط میشه . اگه اون کشوری که شما میگی مثل ایران یک اوپراتور داشته باشه که هیچی ولی اگه چندتا باشه هر اوپراتوری واسه خودش یه چیزی میده که فکر میکنی حالا چی کار کرده .نقل قول:
درست مثل O2 که وقتی روشن میکنی استارت خودشو داره و ورژن نرم افزار خودشم داره
توصیه من به همه اینه که واسه گرفتن نرمافزار و یا فلش . اول از همه ورژن سخت افزلر رو چک کنین تا بیخود یه هزینه ندین و ....
جاهایی همکه میرین بیرون تا update کنین . اونجاها هم مثل ما حوصله ندارن تا همیشه به روز باشن . پس یه چیزی رو میگیرن و بهتون قالب میکنن .
البته حالا با update هم قرار نیست که گوشی تبدیل به هواپیما بشه که . همین کاری که الان میکنه بعد از update هم میکنه .
خلاصه حواستون جمع باشه .
چشم عزیزم سرور مایینقل قول:
آدرس بده بیارم تقدیم کنم .
سلام بروبکس
امروز 990 رو 320 تومن قیمت کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما مخلصتیمنقل قول:
فقط یه راهنمایی می خواستم
البته پیرو فرمایش salber عزیز باید چند تا نکته رو گوشزد کنم .نقل قول:
1- اگه چندتا اپراتور باشه هر اوپراتوری واسه خودش یه چیزی میده که فکر میکنی حالا چی کار کرده .( قبلا گفتم ) و اینکه هر اپراتوری واسه سود خودش کار میکنه !!! واسه همین یه چیزایی رو روی framware نمیزاره تا شما هم از خود اون بگیری و البته باید پول بدی که یه راه درآمده .
2- هسته اصلی هر frameware واسه گوشی یکیه و اگه قراره که عوض بشه یه چیز کلی عوض میشه مثل ویندوز که از ایکس پی 32 بیت به ویستا 64 بیت رفته . ولی واسه کشورها و شرکتها که شما مثال زدی مثل لینوکس هستش که هسته اصلی همه 2.6 هست ولی 10 مدل سیستم عامل لینوکس میبینی که هرکدوم یه کاری میکنن با یه سری نرم افزار کم یا زیاد که بقیه اونا رو هم میتونی داتلود کنی .
3- شرکت سونی میاد با اپراتور قرارداد میبنده که این گوشی رو همون طوری که اونا میخوان بده مثل بعضی از بازیها که واسه نصب اونا یک کارت گرافیک یا .... خاص میخواد .
4- حالا میرسیم سر اینکه نرم افزار ما حتما قدیمیه که اول از همه باید شما با ورژن سخت افزار CDA یک کنید که هست یا نه . ( با کشور نه !!!! ) . بعد که مطمئن شدی که update هست شروع کنی .
یک چیز دیگه هم اینکه گوشی هایی که با نام شرکتهای مخابراتی میاد مثل O2 احتمال اینکه سریال چنج باشه بیشتره تا بقیه . چون شما توی انگلستان خط موبایل رو 50$ میخری ولی گوشی رو 400$ . اونایی هم که نمیخوان اونو میفروشن و یکی ارزون تر میخرن . که فروشیا وارد بازار جهان سوم میشه .
تا دست براتفاق بر هم نزنیم
پاییز نشاط بر سزغم نزنیم
خیزیم و دمی زنیم پیش از دم صبح
کین صبح بسی دمد که ما دم نزنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمانقل قول:
اگ بتونم راهنمایی کنم !!!!
سلام دوستان
چه پر رونق شده این جا
راستی قرار بود یه کم تم بزاریم
و یه چنتا نرم افزار
من پسوند جر زدم روش خوب کار میکرد ولی بازی ... !!
نظرتون در مورد پی1 چیه ؟
دوست عزیز باز هم درسته حرف شما ولی اینجا که من دیدم گوشی هایی که Firmware جدید دارن تو ایران موقع خرید حسابی قاطی اند.منم گوشی O2 رو دارم Updatesh کردم مشکلی نداشت و خوب هم Update شد منم مقایسه کردم پرسو جو کردم از GSMarena تا symbionuiq3 ایمیل زدم جوابایی که گرفتم اینها بود.Opinion های GMSarena رو می خونی؟می بینی همه همین مشکلاتیو می گن که ما با همون P990 های قاچاقی یا چه می دونم تقلبی مواجه می شیم؟LCD از کار می افته Update نمی شه یا اگر هم می شه قاطی می کنه. از این حرفا.بهتر نیست از این افراد اطلاعات کسب کنیم؟هی چشامونو ببندیم چون ما اینو می دونیم حتما همینه.من از وقتی مشکل دوستمو دیدم هی به دنبالشم تا به راهه حلی پیدا شه خدایی نکرده کسه دیگی مثل Mahyar جان یا Diego که میخوان گوشی بگیرن با این مشکلها مواجه نشن.شما هم تو کار Business گوشی هستی و علمتم بالا است منم یاد گرفتم حداکثر سعیمو بکنم تو کشور ما همونطور که می دونی وقتی O2 میاد عادیش هم میاد تقلبیش میاد چینیش میاد منم برای همین این مثال هارا برات زدم چون تفاوت هایی که می گن من دیدم اما شما همش به دانسته های قبلیت اکتفا میکنی برا ی همین O2 هم میگی احتمالش بیشتره که چنج باشه اما من دیدم داشتم حسابی تست کردم مقایسه کردم Update کردم چند تا گوشیو رو تا تجربیاتم را در اختیار بقیه گذاشته باشم تا راهنما باشه نه تحمیل عقیده.موفق باشی.نقل قول:
سلام.لطف کنین کمکم کنین .
یک مشکل خیلی بزرگ پیدا کردم. من نرم افزار crystal arabic رو نصب کردم اما تاریخ گوشی رو یادم رفت عوض کنم. گوشی error داد گفت نرم ا فزار مهلتش تموم شده . من هم نرم افزار رو uninstall کردم بعد نوشت
please restar phone من هم ری استارت کردم . اما از اون به بعد موقعی که روشن می کنم تا نصف load میکنه بعد از دوباره ری استارت می کنه و همینجری هی تکرار میشه . چیکار باید بکنم .
در ضمن گوشی هم اصلا به کامپیوتر وصل نمیشه
درباره ی اصل بودنش دیگهنقل قول:
اگه گوشیت به طور کامل Start Up نمی شه Update بکنی درست می شه برای Update برو به صفحه 4 همین تاپیک.نقل قول:
دمت گرم دوست عزیز خیلی آقایینقل قول:
قربانت Mahyar جان خودت سروری.ببین از این تاپیک و تاپیک چرا P990 این قدر ارزون شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه جمع بندی کن از مسائلی که هممون مطرح کردیم و گوشیتو بخر.ببخش اینقدر معطلت کردیم.:10: :11:نقل قول:
ببین من الان با dialup کانکت شدم . همین الان هم دارم update service رو دانلود میکنم .میخوام بدونم بانقل قول:
دیال آپ هم میشه update کرد یا نه. اگه میشه چقدر طول میکشه ؟
خواهشنقل قول:
فکر کنم اگه یکم دیگه صبر کنم بهتر باشه تا ببینیم آخرش چی میشه :10:
اوو خیلیییییییییییی طول می کشه!!!من ا ADSL 256 Update کردم.البته خطا قاطی بود و بیشتر از یه ساعت و ربع طول کشید.نه دوست عزیز به ریسکش نمی ارزه.یه جا برو فردا بده برات update کنن با به جا برو که ADSL داشته باشه.نقل قول: