واقعا توی این مورد (البته به همراه خیلی از موارد دیگر) بدون شک سامسونگ حرف اول رو می زنه . چه طور دلتون می یاد سامسومگ دی 820 یا ای 900 رو ببینید ولی بازم به سامسونگ رای ندهید .
Printable View
واقعا توی این مورد (البته به همراه خیلی از موارد دیگر) بدون شک سامسونگ حرف اول رو می زنه . چه طور دلتون می یاد سامسومگ دی 820 یا ای 900 رو ببینید ولی بازم به سامسونگ رای ندهید .
بابا گوشی باید خرکار باشه مثله 6680 و 6630.گوشی های خوشگل هم معمولا با یه زمین خوردن داغون میشن.گوشی های سون اریکسون خوب هست ولی نمیشه ازش استفاده کرد.ولی نوکیا واقعا چیز های شاخی میزنه ومثلا سونی اریکسون اگه خودش رو بکشه نمیتونه یه گوشی مثل N91 یا n80 بزنه.ولی سونی اریکسون توی گوشی های لمسی از نوکیا بهتره
اولا كه من نقل قول كردم و جواب پستي رو كه نقل قول كردم رو دادمنقل قول:
دوما عنوان تايپك گوشي هاي شيك هستند و كمپاني هاي شيك ساز كه نظر من نوكيا هست
سوما مشكل بينايي شما داريد
چهارما سوني اريك ( مخفف سوني اريكسون) رو شما به خاطر اين نشنيديد كه تو كار گوشي نسيتيد و در اجتماع نبوديد
پنجما اگه دقت كرده باشيد و چشمتون را باز كنيد من نوشتم كلفت و نه پهن (لطفا شعر نگو)
گفتم كه تعصب شما از عكس w810 كه داريد كاملا مشخص هست
لازم نيست شما براي من از اقتصاد حرف بزني - همين سوني اريسون ساخت سوئد هم داره و هم ساخت مالزي كه متعصفا در كشور ما نيست و چيني رو ميدن به ما ( مثل بقيه جنس ها هم حتما درجه 3 در جهان هست( نسبت به ساخت كشور هاي ديگه)
حرفي بود بگو:laughing:
البته اینجا و هر انجمن دیگه ای که بحث کمپانی سازنده باشه، Just iran هزار تا پست الکی میزنه و سعی در مطرح کردن برند خودش داره. آخه رتبه چهارم اینقدر حرف و تعریف داره؟نقل قول:
اینو بخون و ببین کجای کاری: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ بحثی هم ندارم. الکی تاپیک رو شلوغ نکنین.
من شنیدم چین اسباب بازی هاشو آب میکنه و توی گوشیای سونی اریکسون بکار میبره !!!!!!!!!!!!! نمیدونم راسته یا نه ؟؟؟ فکر کنم راست باشه چون یه کا 300 جلوی خودم از دست دوستم اقتاد قابش شکست
شما خودشو ناراحت نکن :biggrin:نقل قول:
من شنیدم چین اسباب بازی هاشو آب میکنه و توی گوشیای سونی اریکسون بکار میبره !!!!!!!!!!!!! نمیدونم راسته یا نه ؟؟؟ فکر کنم راست باشه چون یه کا 300 جلوی خودم از دست دوستم اقتاد قابش شکست
ولی خدایی اینجوری نیس ! درسته گوشیایه سونی مثه نوکیا سگ جون نیستن ولی اونقدا هم ضعیف نیستن ! به هر حال بحثو از موضوع اصلی خارج نکنیم :biggrin: !
بابا این مسخره بازیا رو بس کنید دیگه !
کی می خوایید یاد بگیرید که به نظر همدیگه احترام بزارید
اینم نکته ی اخلاقیش بود . من که بی احترامی نکردم فقط گفتم شنیدم :laughing: :laughing: البته از خودم شنیده بودم :laughing: :laughing: :biggrin: :tongue: :tongue: :tongue:
البته اين درسته كه بايد به نظر هم ديگه احترام بذاريم
ولي به يك نظر و نه به كسي كه از اول تايپك تا حالا دم از سوني اريك... ميزنه
از نظر من 1- نوكيا
2- سامسونگ
3- موتورولا
4- ال جي و سوني اريكسون
نقل قول:
نظرت زیبا، در سطح جهانی و بر طبق آمار و مطالعات بود. :cool:
سوم بودن موتورولا هم به دلیل چینی بودنشه. البته موتورولای سنگاپوری صد در صد از سونی اریکسون بهتره.