تصمیم دارم یک گوشی d900 بخرم ولی نمیدونم کیفیت عکس و فیلمش چه جوریه ؟ لطفا راهنماییم کنید.
Printable View
تصمیم دارم یک گوشی d900 بخرم ولی نمیدونم کیفیت عکس و فیلمش چه جوریه ؟ لطفا راهنماییم کنید.
کیفیت عکسش ممکنه در مقام مقایسه با N73 کمتر باشه ولی در نوع خودش و به تنهایی کیفیت خوبی داره.نقل قول:
کلاً کیفیت فیلمبرداری گوشی های سامسونگ حرف نداره و به نظرم بهترین فیلمبرداری رو دارن. (حالا اگه نیان کل کل کن!!)
امکانات کلی این گوشی هم اینه:
SAMSUNG D900
باریکترین گوشی کشویی جهان
دوربین سه مگاپیکسل با فلاش و اتوفوکوس - کیفیت فیلمبرداری بالا
قابلیت اتصال به تلویزیون با کیفیت بالا
حافطه داخلی 60 مگ - ساپورت حافظه خارجی (رم MicroSD) بصورت نامحدود
حالت آفلاین - منوی فارسی - منشی تلفنی - چهار باند - تقویم هجری شمسی
اتصال USB - ضبط مکالمات تلفنی - بلوتوث - خواندن فایل های آفیس و PDF
واقعاً با این قیمتی که داره، 375هزار تومن واقعاً میرزه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی های جدید سامسونگ - Ultra Edition II در این تاپیک - حتما ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدم. عالی بود پسر. شاهکار سامسونگه.
یه سئوال مهم برام پیش اومده - کسی میتونه جواب بده
وقتی فیلمهای طولانی ( با هر کیفیتی ) رو با گوشیم نگاه میکنم , صدا و تصویر عقب و جلو میشه
از چند نفر پرسیدم اونها هم گفتند گوشیشون همچین ایرادی داره ( از مارکهای مختلف )
و مورد دوم
بازهم موقع پخش فیلمهای طولانی خیلی گرم میشه ( نمیدونم گوشی من اشکال داره یا نه این گرما طبیعیه )
در ضمن گوشی من D900 هستش
مورد اول مربوط به کلیپ میشه.نقل قول:
در مورد دوم هم این مورد در این گوشی طبیعیه چون جریان رو زیر قاب این گوشی میشه حس کرد. (هر چی باشه باریکترین گوشی جهانه) مورد خاصی نیست.
البته خیالت راحت باشه. با اینکه باریک هستش ولی مقاومت خوبی داره.
دیگه دی 900 هم شد سوم توی باریکی .
u300 اولین گوشی باریک تاشو
d840 دومین ...................
d900 سومین .................
d820 چهارمین ..................
فکر کنم منظورت باریکترین گوشی کشویی بود.نقل قول:
پیچیده تر از این حرفاست. سری Z هم بین اینها وجود داره.
یه چیزی هم در فروم های خارجی دیدم که دیدم بد نیست اینجا بگم:
قابلیت GPS در این گوشی بدین معنیه که هر جای دنیا که برید، اونجا رو شناسایی می کنه.
یکی از دوستان انجمن در "ترینیداد و توباگو" بود که مثل ما که در ایران هستیم، یک تم معمولی برای این گوشی داشت ولی به جاهای دیگه که رفته بود تم گوشی خودبخود عوض شد. مثلاً در فرانسه، کاخ الیزه و در ایتالیا، برج پیزا رو نشون میداد. یکی هم که در عربستان گوشی رو خریده بود، می گفت که کعبه رو نشون میده.
این گوشی اونقدر امکانات داره که می تونم بی خیال این مورد اولی بشم ولی اگه راه داره که درست بشه چرا درستش نکنمنقل قول:
در مورد اول مشكل مال برنامه هاي كانورتور هستش .منم رو گوشيهاي كه داشتم امتحان كردم فرق نميكنه.خودش هم فقط رو كليپهاي طولاني اين اشكال بيشتر ديده ميشه به خصوص در مورد فايلهاي كه از DAT تبديل ميشن.خودش هم فرق نميكنه فرمتي كه به اون تبديل ميكني mp4 باشه يا3gp .مشكل از تنضيمات كانورتور هستش..مشكل دومي تو گوشيها به خصوص سامسونگ كه باطري روي خود قلب پشتي سواره طبيعي هستش و به خاطر توان مصرفي بالاي گوشي حين انجام كارها هستش كه جريان زيادي از باطري ميكشهو اصلا" هم نگران كننده نيستش..تنها راه كار درست شدن مشكل اولت پيدا كردن تنضيمات درست براي كانورتور هستش.