این چه مسخره بازیه تا همین دیروز آسیاتک واسه 2 مگابیت کلا 25 گیگ میداد که بنده پول دادم خریدم الان یهو کردش 40 گیگ.نقل قول:
فقط میخوان دزدی کنن از مردم بدبخت.
این چه مسخره بازیه تا همین دیروز آسیاتک واسه 2 مگابیت کلا 25 گیگ میداد که بنده پول دادم خریدم الان یهو کردش 40 گیگ.نقل قول:
فقط میخوان دزدی کنن از مردم بدبخت.
شاتل که بعد اخرین تغییر در حجم هاش ما به تفاوتش رو به مشترکینی که هفته قبل خرید کرده بودند رو اضافه کردنقل قول:
آسیاتک هم پیگیری کنید باید اضافه کنن
چند و چون آخه چرا، یا حجم موندیه ماه قبل به ماه بعدی اضافه میشه یا نه!نقل قول:
فکر کنم این فقط برای اونایی که سه، شش، با دوازده ماه خریدن
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
سلام
کسی هست جدیدا تغییر تعرفه داده باشه به مصرف منصفانه(مخابرات فارس-بیست نت) ؟؟
من ۲مگ گرفتم که توی سایت زده ۷۵گیگ (در صورت مصرف داخلی)
ولی موقع خرید زد ۳۷.۵ گیگ که حدس زدم حجم بین الملل رو نوشته
در کمال ناباوری بعد از خرید ترافیک رو زده ۱۲.۸۹ گیگ !!!!
کسی خبر داره چی شده ؟؟
لطفا راهنمایی کنید
بیشترین حجم رو داتک میده ... ماهیانه 5 ترابایت ... تازه نوشته حجم هم که تموم شه سرعت رو 16 باقی میمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا شما نمیتونی این حجم رو تموم کنی :n02: که بخوای نگران پایین اومدن سرعت بعد تموم شدن حجم باشی ! :n02:نقل قول:
عملا یه فریب بزرگ هست !
فقط واسه جذب مشتری اونم با اعداد بزرگ !
شما 24 ساعت 30 روز ماه دانلود کنی باز 5 ترا نمیشه
چون اینقدر نوسان داره که به 5 ترا هم نمیرسه
پ ن : کسی اصلا این همه پشت هم دانلود نمیکنه !
مخابرات رفته تو فاز بیخیالی یک صبانت مونده افزایش حجم بده دیگه با اقتدار ته جدول قرار میگیره
عملا فقط چون نمیتونن بنویسن نامحدود نوشتن 5 ترابایت. ولی بعید میتونم داتک بتونه به همه 16 مگ با همین حجم بده.نقل قول:
مگه حتما باید حجم رو تموم کنی دوست عزیز.. ما چون قبلا حجم محدود داشتیم و تا اخر ماه تموم میشد و تا قطره اخرش رو استفاده میکردیم فکر میکردیم پولی که دادیم منصفانه بوده و پولمون هدر نرفته ,ولی حالا چون نمیتونیم این حجم رو تموم کنیم فکر میکنیم کلاه رفته سرمون :n13:... این فریب هست که یه شرکت با همون مقدار پول 4 ترابایت بهت بیشتر حجم میده :n04:..خب شما میتونی ماهی 80 تومن بدی به صبانت که 120 گیگ بهت حجم بده و شما بتونی تمومش کنی و کلاه نره سرت... بعد هم ای دی اس ال تو هر منطقه ای بالا پایین داره و شما نمیتونی بگی فلان شرکت بد هست یا اون یکی شرکت خوب.. شما یه سر به تاپیک داتک بزنی میبینی که کسانی هستن که هم پینگشون خوبه , هم سرعت تک کانکشنشون و چند کانکشن ... بعد هم دوست عزیز من این و بخاطر این گذاشتم چون دوستان دیده بان نت رو که یه شرکت نه چندان بزرگ و معروف هست و از آسیاتک و فن آوا سرویس میگیره رو تو اون لیست تعرفه ها گذاشته بودن ولی داتک رو با این مشخصات نگذاشتن که فکر میکنم شرکت خیلی بزرگ تری باشه و گفتم شاید این به انتخاب دوستان کمک کنه... در ضمن من خودم مشترک پارس آنلاین بودم و الان هم مشترک های وبم و از هیچ کدوم از شرکتهایی که نام بردم سرویس نگرفتم.. یا حقنقل قول:
چه ربطی داره ؟ :n02:نقل قول:
من چی گفتم شما چی گفتی ؟
اصلا متوجه شدی چی گفتم ؟؟
نمیدونم چرا فکر میکنید اینترنت فقط دانلود و پایان حجم
که بعدش به فکر اینترنت نامحدود باشن ملت
من اصلا منظورم یه چیز دیگه بود !
شما اول هدف گوینده رو درک کن بعد ببندش به رگبار !