نقل قول:البته من فکر میکنم که در آخرین بازی از دور رفت مرحله گروهی عربستان دیگه صدر نشین نباشه.نقل قول:
بازی با ژاپن تو خونه ژاپن ساده نیست و ژاپن بهای غافلگیر شدن رو جلوی امارات داده... از اون طرف استرالیا هم با ضعیفترین تیم گروه بازی داره و با این تفاسیر شاید شانس اول دوم طبق پیش بینی ها استرالیا و ژاپن باشن. کما اینکه اگر سه پنالتی شروع برای دو بازی عربستان نبود یا اصلا فقط همون داوری افتضاح در بازی با عراق نبود،عربستان همین الانش سوم گروه بود.
در کنار اینها عربستان فقط دو بازی خانگی دیگه داره و سه بار هم باید سفر کنه به شرق آسیا. درسته لابی سعودی ها تو آسیا زیاده و خارج از زمین همه رو میبرن، ولی اگه تو زمین بخوایم حساب کنیم عربستان هنوز شانس سوم گروهه نه اول و دوم.. کسب نه امتیاز از سه تیم پایین گروه (اون هم به اون شکلی که صحبتش شد) ایده آل هست اما خیلی هم کار بزرگی نیست. بهترین بازی عربستان هم جلو اماراتی بود که شانس چهارم صعود از این گروهه.
تنها ویژگی مثبت (با ارفاق!) تیم ملی عربستان اینه که بدنه تیم بدون لژیونرشون از دو تیم الاهلی و الهلال قهرمان و نائب قهرمان دوره گذشته لیگشون شکل گرفته و 13 بازیکن ملی پوش از 23 بازیکنشون دعوت شده از این دو باشگاهن.. مسلما هماهنگی در باشگاه تاثیر مثبت گذاشته در عملکرد ملی.
.
تنها مزیتی که گروه ما نسبت به گروه B داره اینه که یک تیم عربی کمتری توشه که اون عربستانه و اگه همگروهشون بودیم مسلما ما 4 بازی داشتیم تو تهران نه 5 بازی و قصه ضد ایرانی، ضد فوتبال و... وجود داشت. و الا در بازی فوتبال ما راحت میتونیم عربستان رو ببریم. خودشون هم میدونن حریف ما نیستند.
.
من فکر میکنم ژاپن و استرالیا دچار افت نشدن و از جدول نمیشه چنین نتیجه ای گرفت... شاید باورتون نشه، ولی عربستان پوست انداخته و جوون شده هنوز میانگین سنیش از استرالیا و ژاپن بیشتره. هم استرالیا و هم ژاپن اونقدر بازیکن خوب و لژیونر و معروف دارن (جالبه که در لیست نفرات آخر دعوت شده به تیم ملی استرالیا فقط یک نفر در لیگ استرالیا بازی میکنه) که هر کدوم میتونن به تنهایی بازی ای رو در آرن... در کنارش رو جوونای خودشون هم سرمایه گداری کردن. استرالیا هم یک سال نیست که از قهرمانیش در آسیا میگذره.