بله حق با شما زیادی حساسیت بخرج میدم ولی خوب عین یه نخود ریخته و نمیخوام بیشتر بشه.نقل قول:
ایا این سایت و گفته پماد بزنیم درست میگه. لطفا این ادرس بخونید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
Printable View
بله حق با شما زیادی حساسیت بخرج میدم ولی خوب عین یه نخود ریخته و نمیخوام بیشتر بشه.نقل قول:
ایا این سایت و گفته پماد بزنیم درست میگه. لطفا این ادرس بخونید.
.
سلام
منم ریزش موی آندروژنیک ( ارثی ) دارم
تا حالا پیش دو تا متخصص معروف رفتم
اولیه در نوبت اول بهم قرص نورکرین ( که الان دیگه گیر نمیاد ) داد + شامپو کتوکنازول 2 درصد . ضمنا یه دستگاهی داشت که درواقع عین یه ذره بین قوی عمل میکرد پوست سر رو بصورت واضح روی مانیتور نشون میداد . بهم گفت درسته شما سابقه ارثی دارین ولی تا سنین بالا موهاتون نمیریزه ( نمیدونم از کجا فهمید )
در نوبت دوم هم قرص اکوفن + شامپو کتوکنازول 2 درصد تجویز کرد.
دکتر دومی در نوبت اول تونیک noprit تجویز کرد و گفت یه شب درمیون بزن + شامپو چای سبز پرمون.
در نوبت دوم برام ماینوکسیدیل 2 درصد + محلول رویش مو فولیکا تجویز کرد ( یه شب درمیون از هرکدوم )
با این اوصافی که گفتم نظر کدوم دکتر بهتر بوده ؟ لازم به ذکره که اون دکتر اولی رو 2 سال پیش رفتم اما این دکتر دومی رو که تازه باهاش آشنا شدم همین 3 ماه پیش.
اینم بگم که دکتر اولی از نظر سنی و تجربه از دکتر دومی بالاتره. هر دو هم خانم هستن.
بنظر من تجویز دومی دقیق تر هست چون اگه ریزش مو اندروژنیک باشه شما دو انتخاب دارویی دارید؛یا قرص فینستراید یک میلی گرم یا محلول ماینوکسیدیل ۵ درصد؛نقل قول:
موثر واقع شدن مکمل ها و سایر تونیک ها و محلول ها،تا الان بصورت علمی و کامل اثبات نشده
Sent from my MI 5 using Tapatalk
سلام اقای دکتر. عکس صفحه بعد که دیدین و یکم اون دایره بزرگتر شده و میخوام از الان پیشگیری کنم. الان من امپول کورتون نمیخوام بزنم و میخوام پماد بزنم و اسم پماد چیه. ایا پماد کورتون قوی هست اسمش یا پماد پالس کورتون. دارو کورتون خوراکی. ايمونوتراپي ، پماد يا کرم آنترالين. پماد های حاوی آنترالین این چه پمادیه اسم نداره. ممنون میشم بگین تا برم از دارو خونه بگیرم. بجز امپول پماد و اگه قرص هست میشه بگین؟ البته بیشتر دنبال پمادم. امپول و قرص عوارض زیادی دارن...نقل قول:
سلام
این داروهایی که برای رویش مو استفاده میشه، اگر بعد از رویش مو مصرف دارو رو قطع کنیم دوباره موها میریزه و برمیگرده به شرایط اول؟ ( چون خیلی شنیدم که میگن دارو رو قط کردن دوباره ریزششون شروع شد )
سلام دوستان
آیا خارش سر با ریزش مو مرتبطه ؟
من 4 ماهی میشه که خارش سر گرفتم ...
حتی وقتی سرم و خوب میشورم چند دقیقه بعدش خارش سرم شروع میشه ...
درود
دوستان سوالی در رابطه با ریزش موی آندروژنیک دارم اونم اینکه تا جایی که بنده متوجه شدم ژن و DHT که از تستوسترون ایجاد میشه عامل ایجاد این ریزش هستن، حالا دستکاری زنتیک که هیچ اما مثلا کاهش هورمون تستوسترون بدن باعث نمیشه این ریزش کمتر بشه یا لااقل به تاخیر بیفته ؟!!
از طرف دیگه فعالیت های جنسی که طبیعتا در لول تستوسترون خون تاثیر گذاره، چی ؟ مثلا افرادی که زمینه زنتیک رو دارن و فعالیت جنسی زیادی رو هم انجام میدن هورمون ها در اثر تحریک زیادتر بیشتر و در نتیجه منجر به افزایش ریزش مو نمیشه ؟!
برای ریزش مو سکه ای که فقط یجای سر و اونم فقط اندازه یه نخود هست. ایا پماد بتامتازون 0/1 درصد که داخلش کروتون داره خوب هست.نقل قول:
تو گوگل سرچ کردم که میگن باید امپول در همون جای ریزش و زیر پوست تزریغ بشه ولی میخوام اگه بشه با پماد شاید درمان شد تو استفاده دراز مدت. اخه شاید این ریزش بخاطر استرسم باشه و ریزش مو سکه ای حاد نباشه. تازه یه کچلو هم هست فقط. یه پماد خوب معرفی میکنید لطفا
کتوکنازول ضد قارچ هست و برای شوره سر تجویز میشه... خودش تا حدودی باعث ریزش مو میشهنقل قول:
یه دکتر دیگه هم برین...
اینم روش استفاده از قرص فیناستراید و بروشورش عکس گرفتم میذارم اینجا دیگه تا حی سوال نپرسین طریقه مصرفش چطوری هستا
...
...
..