آره دارم نصبهنقل قول:
نوشته شده توسط gorgnamaa
آره دارم نصبهنقل قول:
نوشته شده توسط gorgnamaa
اين ديگه مشكل خودته عزيزم :biggrin: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط nel
عزيزم من بدون گارانتي گرفتم 560 تومن بابا گارانتي همش كشكه :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط Hossein Adeli
درب محافظ دوربينش اگه منظورته مال من كه تا حالا موردي نداشته من 2 ماهه خريدمش
اصل فنلانده و رجيستر شده :happy: سرعتشم من كارت مموري 512 گذاشتم روش ولي سرعتشم خوبه
در كل بگم بيستههههههههههههههههههههه ههههه بيستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي تا حالا n80 را فارسي كرده ؟؟؟؟؟
مشكل پيدا نميكنه ؟؟؟؟
اگه ازش راضيي بگو مام بگيريم وضمنا اين عدم تكرار زنگ هشداركه ميگن از معايب ان 73 هست چیه؟ در مورد محافظ دوربینش بیشتر توضیح بده؟وبگو بدونیم کار با صقحه کلیدش راحته یا نه؟ بازم ممنون
--------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
نوشته شده توسط fery joon
اگه ازش راضيي بگو مام بگيريم وضمنا اين عدم تكرار زنگ هشداركه ميگن از معايب ان 73 هست چیه؟ در مورد محافظ دوربینش بیشتر توضیح بده؟وبگو بدونیم کار با صقحه کلیدش راحته یا نه؟ بازم ممنون
هيچ مشكلي نداره عزيزم به شايعات توجه نكن فقط بعضي موقع ها گوشي قفل ميكرد كه من گوشيو خودم آپديت كردم الان ديگه هيچ مشكلي نداره و قفل هم نميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط nima4001
با آپدیت ان 70 مشکل سرعت پایین اون حلمیشه؟
در ضمن جایی خوندم که ان 70 رو یک بار ریست کرده سرعتشبالاتررفته البته رم گوشی خالی بوده و پر نبوده این درسته و چجوری ممکنه ؟
آقا من يه چند وقته يه N71 گرفتم ولي مشكلي كه هست اونم اينه كه صفحه كليدش رو Lcd خش انداخته و قشنگ جاي صفحه كليد رو Lcd مشخصه . شنيدم يه جور محافظ هاي Lcd هستش كه يه ورق نازكه و وقتي رو صفحه N71 ميكشي ديگه روش خش نمي افته مي خواستم بدونم كسي در اين مورد اطلاعي داره كه كجا ميفروشن و چجوريه؟ چون من از نمايندگيش پرسيدم نداشتند .
مرسي
سلام
من میخوام N93 بخرم و میخواستم اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه در مورد ویژگی های این گوشی و اینکه چه کارایی داره و ایا ارزش خریدن داره و کلآ بگه که این گوشی چه معایب و مزایایی داره و قابلیتهای این گوشی رو برا توضیح بده
از کمکتون خیلی خیلی ممنون میشم