حاشیه درست نکنیمنقل قول:
من نوشتم به نقلی :n02:. ساکن مشهد هستم اما مشهدی نیستم .
هم اکنون هوای مشهد صاف و دمای هوا 12 درجه سانتیگراد بالای صفر.
حاشیه درست نکنیمنقل قول:
من نوشتم به نقلی :n02:. ساکن مشهد هستم اما مشهدی نیستم .
هم اکنون هوای مشهد صاف و دمای هوا 12 درجه سانتیگراد بالای صفر.
صبح ساعت 6.00 am. سرد سرد من و سگ ها در مسیر مدرسه
صبح ساعت 10 : زنگ تفریح هوا سرد من و درسای نخونده و ننوشته
- :n27:
بقیشم خوابم نمی فهمم چی به چیه
این روزها هوایی تابستونی رو در مشهد شاهد هستیم ! بعد از سال جدید چه بلایی قراره سرمون بیاد نمیدونم !!! :n28::n03:
تایید میشه ...نقل قول:
دو ساله که مشهد زمستونا هوا بدجوری تابستونی میشه ... :n03:
الان دما 17 درجه سانتیگراد :eh:
فعلا دلخوشم به اطلاعات و پیش بینی سایتهای هواشناسی از فردا احتمال بارش محدودی وجود داره ... اما در کل انگار زمستون از اینجا رفته...
مشهد از امروز شروع به افت دما داشته و الان به +4 درجه رسیده ... شهرهای دور و بر همانند قوچان و نیشابور بارش برف داشته اند اما ما فقط از سرما باد های شدید فعلا سهیم بوده ایم و متاسفانه با اینکه از بعد ازظهر منتظر برف و باران بودیم اما شاهدش نبودیم ... البته امروز صبح مقادیری باران آمده بود ...
اینجوری که نمیشه من بارون و برف میخوام :n03: زمستان باید زمستان باشد؛ زمستان اگر زمستان نباشد که زمستان نیست ! :n28:
هوای طرف ما بهاری ایلام
جانمی جان :)
زمستون باز داره با ما راه میاد :)
الان بیرون هوا خیلی سرد شده ...
البته یکی از موارد نادر هم دیدیم ... دیشب هوا خیلی گرم بود ... بطوریکه من که اتاق ام بخاری نداره و هر شب سردم میشه اما امروز ساعت 6.30 که از خواب بیدار میشدم داشتم حس میکردم زیر پتو دارم می پخم ! یعنی بر عکس بقیه وقتا که شبا سرد میشه و روزا گرم ... 24 ساعت گذشته برعکس بود ... دیشب گرم و امروز سرد ... خدا کنه حالا حالا ها هوا هوس دوباره گرم شدن نکنه که اصلا حوصله اشو ندارم :)
از اونجا ک ما ایرانی ها خیلی با مرامیم
از الان کولر بخرین :|
تابستون خیلی گرون میشه
ببخشید منظورم اینه ک الان تابستونه هیچ، چند ماه دیگه ک جهنم شروع بشه قیمت کولر هم میره بالا
وطنم پاره تنم :///
بعد از مدتی تابستانی امشبی زمستانی رو شاهد هستیم .
امشب یهویی هوا خیلی سرد شد ! و من خوشحال ! :n01:
مشهد با این وضعیت اب و هوایی و الودگی که پیدا کرده رو به نابودی میره