مجموعه در حال فعال کردن نمایندگی تمامی استان ها هستن ولی تا اونجا که می دونم اون استان نماینده داریمنقل قول:
خوب هم کار می کنن
Printable View
مجموعه در حال فعال کردن نمایندگی تمامی استان ها هستن ولی تا اونجا که می دونم اون استان نماینده داریمنقل قول:
خوب هم کار می کنن
جواب سوال من رونمیدید چرا؟؟؟؟؟؟
شما پوینت تو پوینت از کجا می گیرین؟؟؟اون قیمتی که دیدین آپدیت نیست ولی اون سرویس برای استفاده شما خیلی زیاده شما با ۱ مگ اختصاصی هم کارتون راه میفته برای منزلنقل قول:
ما می تونیم برای این سرویس در خدمتتون باشیم با کیفیت قابل قبول
خدمت دوستان عرض کردم خدمت شما هم عرض کنم به محض صدور مجوز انجام خواهد شد
من هم دنبال یه سرویس دهنده وایرلس میگردم برای مصرف خونگی. چطور میتونم تعرفه های جدیدتون رو بدونم ؟
حرف هاتون هم دیگه رو نقض می کنن!نقل قول:
اول میگید 100 مگ جک هست
بعد میگید 1 مگ بسته
اول میگید محدودیت حجمی به دلیل کمبود پهنا باند ISP ها هست و ...
حالا می گید محدودیت حجمی دارید و ...
ما چی رو باور کنیم؟
با تشکر از دید منفیتوننقل قول:
دوست عزیز تغییرات تو دنیای فناوری خیلی سریعتر از این صحبتها انجام میشه
۵ سال نه ۱۰ سال دیگه که اینترنت اشیا پیاده سازی بشه اینجا هم مجبورن به اون سمت برن بعد مجبورن این بحث ها رو بذارن کنار
خیلی خوشحالم که شما رو با دید ۲۰۱۵ تو این تاپیک دارم می بینمنقل قول:
خیلی خوشحالم از آشناییتون
برای سرویس های استریم
چه صوت چه تصویر نه فقط اینترنت و کامپیوتر بلکه برای تلویزیون هم برنامه داریم که به عنوان سرویس های ارزش افزوده روی اینترنت ما در اختیار کاربرا قرار می گیره و شما هم استفاده می کنین
خوشحالم از اینکه دید واقع گرایانه و منطقی داشتین امیدوارم بقیه هم مثل شما فک کنن
اتفاقا حرف این دوستمون کاملا منطقی هستنقل قول:
۱۰ مگ ددیکیت برای یه شرکت ۲۰ کاربره جواب میده واسه خونه که زیادم هست شما با دید ADSL می بینی آره ۵۰ تا ۲۰۰ مگ ADSL میشه ۱۰ تا ۲۰ مگ ددیکیت
وقتی دوستمون میگه اینقدر کافیه کاملا درست میگه
شما مشکلتون اینه که سرویس متقارن ندارین وقتی می خواین رو هر سرویس ابری آپلود کنین چون سرویستون آپلودش محدود هست شما حتی ۸۰۰ مگ ریسیو هم داشته باشید باز هم نمی تونین آپلود کنین
من خودم به شخصه الان به راحتی هم از سرویس های ابری مثل وان درایو - آی کلاد و دراپ باکس استفاده می کنم چون آپلود و دانلودم متقارن هست
3G شما ریسیوش باز هست که حجمتون رو بخوره ولی سندش بسته است که آپلود نکنین این اوج کلاه برداری هست که سرویس رو نامتقارن می فروشن
شما هم دیدتون رو تغییر بدین سعی کنین با ویژگی های هر سرویس اینترنتی بیشتر آشنا بشید
آخرش به طور دقیق مشخص نکردید سیاست ها و محدوده ی قیمت گذاری و سرویس-دهیتون به کاربران "خانگی" به چه شکل خواهد بود و بیشتر از سرویس های اختصاصی اسم بردید که مسلماً برای کاربر خانگی به صرفه نیستند در سرعت های بالا که بخواد برای هر 1Mbps در ماه 160 هزار تومان + هزینه ی فیبر-کشی + سود شرکت شما + مالیات و غیره رو بپردازه.
نهایتاً یعنی اگر اقدام کنید به عرضه به کاربر خانگی، سرویس هاتون به صورت اشتراکیه و مثلاً 100Mbps به یک محل اختصاص میدید و به 1000 نفر اتصال میدید با محدودیت سرعت. اینطور خواهد بود؟
آخرشم من نفهمیدم به کاربر خانگی (مثلاً در تهران) میخواهید بر بستر VDSL سرویس بدید یا optical fiber و ethernet... هزینه های فیبرکشی رو مخابرات و دولت و شما تقبل میکنید یا به دوش کاربره؟!
تا جایی که اطلاع دارم، سرویس متقارن "اینترنت" با سرعت ارسال بالا، موانع سیاسی/امنیتی در پیش داره... البته منظورم ADSL نیست که نهایت 1Mbps آپلود میتونه داشته باشه (اونم برای سال ها هیچ شرکتی بالاتر از 256 و 512 k نمیبست به هر دلیل)...نقل قول: