سلام , اکانت کاهش پینگ نمیارید ؟
سلام , اکانت کاهش پینگ نمیارید ؟
سلامنقل قول:
در اینده سرویس کاهش پینگ هم ارائه میدیم
تعداد اکانتهای نامحدود در حال تمـــام شدن است.
پس از اتمام اکانت نامحدود شروع به فروش اکانتهای حجمی میکنیم و برای مدتی فروش اکانت نامحدود به جهت حفظ کیفیت سرور نداریم....
دوستانی که اکانت نامحدود نیاز دارند هر چه زودتر اقدام کنید.
من اکانت 1 ماهه با حجم 30 گیگ میخولم ولی در سایت فقط اجازه خرید نامحدود داده میشه چرا؟
بدلیل اینکه فعلا فروش اکانت نامحدود داریم.نقل قول:
--------------------
پ.خ رو چک کنید.
باتشکر
اکانتهای محدود اضافه شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آسیاتکی ؛آسیاتک این سرور را هم بست.الکی اکانت نخرید.من اکانت تستش را امتحان کردم ارور 807 میده.یه سوال اونایی که اکانت خریدن با بسته شدن سرور پولشون چی میشه؟
دوست عزیز چرا الکی جو میدی؟نقل قول:
من خودم امروز تست کردم مشکلی نبود! اسیاتک هم دارم....
اگه یک درصد vpn بسته بشه از طریق پروکـــسی هم میشه وصل شد!خواستی اکانت تست هم بهت میدم تست کن.
در ضمن بغیر از خودم کاربر اسیاتک هم دارم که از اکانت استفاده میکنن و اگر مشکلی بود تا الان اینجا اعلام کرده بودند!
چرا بت بر میخوره.درسته صبح وصل میشد ولی 1 ساعت پیش تستش کردم ارور 807 میده یعنی پورت را بستن الانم 807 میده.اسیاتک سرور پینگ پاس و گادپینگ را هم قبلا بسته بود هر موقعه هم یه سرور جدید جای/زین کردن بعد از چند روز دوباره بستنش!در مورد ------ میشه بیشتر توضیح بدی.نرم افزار خاصی میخاد یا عینه وی پی انه؟اگه میشه اکانت تست ------ را برام بفرست چون وی پی ان ارور 807 را میده
دوست عزیز وقتی بر اساس اطلاعات ناقص و خودسر اومدی میگی الکی اکانت نخرید و یا زمانی که خود شما اکانت نخریدی نگران هزینه اکانت دیگران هستی توقع داری بهم بر نخوره؟!نقل قول:
اکانت هیچ مشکلی نداره و پورتش بسته نشده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سرچ ساده در گوگل کنید ارور 807 رو به شما میگه چگونه برطرف کنید.
---------------------
اگه احیانا مشکلی برای سرور یا... پیش بیاد ما هزینه مشترک رو بسته با میزان استفادش میدیم.
+
اکانت تست پروکـــسی براتون پ.خ کردم.نتیجشو اینجا اعلام کنید
موفق باشید