چه تاپیک جالبی.
البته حرفهایی که می خوام بگم رو نمیشه گفت تحلیل شخصیت چون این کار تو این فضا و با این حد از شناخت و این تخصص من! ممکن نیست. اما برداشت هایی که از ستاره جان داشتم رو میگم. ممکنه اشتباه هم کنم در مواردی. برداشتهای من بر اساس چند وقتی که در بخش ادبیات همکار بودیم هست عمدتا.
اول....
سرسخت. چرا باید در مورد چیزی که فکر می کنه درسته کوتاه بیاد؟ دلیلی وجود نداره:n02:
دوم...
جدی. و البته گاهی وقتها هم زیادی شلوغش می کنه. قبول کن ستاره:n39: خودمم می کنم این کارو!
سوم...
کمی تم مذهبی هم داره. البته از این مدلها که اعتقاداتی برای خودشون دارن...نه از اون مدلها که به دیگران تزریق می کنن.
چهارم...
حالت دیفالت ش defensive هست. یه گارد ای همیشه داره که دوست داره هر چیزی در حد درست خودش تعیین بشه.
پنجم...
بر عکس نظر بعضی دوستان، کاملا دخترونه س شخصیت ش. حساسیت خاص دخترونه ش مشخصه.
ششم...
با معرفت. تمام.
هفتم...
در فضای غیر مجازی به نظرم میاد که زیاد اکتیو نباشه. چون معمولا نمیشه هم در فضای مجازی اکتیو باشی هم در زندگی واقعی.
هشتم...
تنها! دلیلی براش ندارم.
نهم...
آشپزی افتضاح...بازم بدون دلیل.
اینا چیزهایی بود که به ذهن من رسید ستاره جان. مطمئنا بعضی هاش اشتباهه (بجز ششمی که مطمئنم). اما دونستنش فکر کنم خوبه...شاید تو واقعا فلان مورد یا موارد نباشی، اما اینکه فکر کنی چه چیزی باعث شده دیگران چنین برداشتی در موردت داشته باشن، می تونه تو شناخت خودت بهت کمک کنه. موفق باشی :)
@
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تمام شهامتم رو جمع کردم! اسم منم بنویس.:n01: