سعی کردم کل نظر خودم رو راجع به موندن یا رفتن کیروش رو در متن پایین که یه مقدار هم طولانی شده بنویسم. شرمنده بابت طولانی شدن:n16:، ولی ممنون میشم اگه مطالعش کنید:
.
در ابتدا باید بگم مسلما اگر کیروش بره و مربی دیگه ای جایگزینش بشه (چه ایرانی، چه خارجی)، هیچ کدوم از ما نمیتونیم از همون ابتدا پیش داوری کنیم که این مربی نتیجه ای نمیگیره. و همینطور اگر کیروش بمونه، ما نمیتونیم به صورت صد در صد بگیم که فرضا ما ورلد کاپ 2018 خواهیم رفت. اما این موضوع هم نمیشه به کل کنار گذاشت که کیروش گزینه خوبی نیست. چون من فکر میکنم عملکردش مطلوب بوده و خیلی از ما یه مقداری تندروی کردیم در حقش. از لحظه شروع کارش در ایران تا به الان:
پروسه مربی گری کیروش در ایران:
.
.
در ابتدا قبل از حضور کیروش،خواسته معترضین:
- رهایی از سریال مربیان ایرانی بر روی نیمکت تیم ملی
نتیجه:
بستن قراداد با کیروش و حضورش بر روی نیمکت ایران
فیدبک معترضین:
- یعنی از این مربی بزرگتر نداشتیم؟ کل رزومش در دستیاری فرگوسن خلاصه میشه.
.
.
.
بعد از حضورش بر روی نیمکت، خواسته معترضین:
1- صعود به جام جهانی 2014*
*توضیح1: لازم به ذکره اشاره کنم صعود از گروه مستلزم بردن حریفان و بالتبع گل زدن و گل نخوردن است!
نتیجه:
صعود به جام جهانی 2014 به عنوان تیم اول گروه
2- بازیکن سالاری موجود در تیم ملی به حداقل برسه
نتیجه:
دعوت نکردن از مهره های ارزشمند (از دید فنی) به تیم ملی [با وجود اعتراضات بالای ورزشی و مردمی] که گزینه بارز اون رحمتی هست که بعد از باخت و اتفاقات بازی ازبک، هیچ وقت به تیم ملی دعوت نشد.
فیدبک معترضین:
- تو گروهی که دو تیم صعود میکنن، باید تو بازی آخر صعود کنیم؟ تیم 98 که رفت جام جهانی، به مراتب راحتر صعود کرد.
- چرا باید این همه ستاره های داخلی از تلویزیون بازی های تیم ملی رو ببینن؟ حتما نکونام رفقا زیر آب این بازیکنا رو زدن. چه مربی ایه که به حرف امثال فردوسی پور و نکونام گوش میکنه.
.
.
.
خواسته های معترضین حین بازی های صعود به جام جهانی:
1- بازی های تیم ملی همراه با گل نیست.
نتیجه:
برد تیم ملی در بازی دوستانه مقابل فلسطین و بازی مقدماتی صعود به جام جهانی مقابل بحرین با نتایج 7-0 و 6-0 (13 گل در حدفاصل 1 هفته).
2- بی توجهی کیروش به بازیکنان لیگ برتر ایران، به ضرر تیم ملی است.
نتیجه:
بازیکانی مثل دژاگه، قوچان نژاد و... از شاخصه های صعود تیم ملی به جام جهانی بودند و بی تو.جهی کیروش به بازیکنان مطرح و گهگاه حاشیه سازان لیگ، باعث همدلی و یک دست شدن تیم ملی شد.
3- بردن کره جنوبی و شکستن طلسم نبردن این تیم در دیدار های رسمی پس از 6 سال
نتیجه:
پیروزی رفت و برگشت مقابل این تیم (بازی رفت با تیمی 10 نفره و بازی برگشت در جهنم اولسان)
4- ایران به قدرت اول آسیا در رنکینگ فیفا برگرده.
نتیجه:
این اتفاق رخ داد و شرایط ما در رنکینگ فیفا بهتر شد (تو پرانتز اینم بگم که برای شخص من اصلا رنکینگ فیفا رو به دلایل مختلف اهمیت خاصی نداره)
فیدبک معترضین:
- فلسطین و بحرین تیم نیستند که! هنر نکرده که! یه زمانی 20 تا 20 تا به کشورهای مالدیو و گوام گل میزدیم.
- حالا دو تا بازیکن خوب از آب در اومدن دلیل نمیشه که لیگ ایران، لیگ قوی ای نباشه. اصلا مربی در جایگاهی نباید باشه که بتونه اینقدر بازیکن دورگه دعوت کنه و به لیگ و بازیکناش بی توجهی کنه. اینا همش تقصیر فدراسیون و کفاشیانه که اینقدر حمایت میکنن ازش.
- افشین قطبی هم تو کره تو بازی تدارکاتی 1-0 کره رو برده بود. طلسم کجا بود....
- برانکو تیم و آورد بین 15 20 تای جهان... کیروش آورد تو 50 تای اول! خسته نباشه. [و اصلا به این توجه نمیکنن سیستم امتیاز دهی رنکینگ فیفا بعد از سال 2006 تغییر کرد]
.
.
.
خواسته های معترضین حین جام جهانی:
- امیدواریم تیم ملی صعود کنه، اما با این داشته هامون امیدواریم که کم گل بخوریم خصوصا از آرژانتین که با تیم دومش هم بیاد، جلوش باختیم.
نتیجه:
تیم ملی با ارائه بک بازی دفاعی در مقابل نیجریه برای اولین بار در تاریخ ایران، در بازی اولش در مرحله گروهی امتیاز میگیره و برای اولین بار در تاریخ بازی های جام جهانیش دربازش باز نمیشه. در بازی دوم با ارائه یک بازی زیبا و خلق موقعیت مسلم گلزنی و چاشنی داوری، با گل دقیقه 90 بهترین بازیکن جهان شکست میخوره. و در بازی سوم به دلیل حیاتی بودن نتیجه گرفتن برای صعود از بازی دفاعیش دست میکشه و با شکست 3-1 به عنوان چهارمی گروه میرسه و از جام وداع میکنه.
فیدبک معترضین:
- تیم ملی در سال 98 حداقل یک برد داشت! تیم برانکو بیشتر از این تیم تو جام جهانی گل زد! جای تاسف داره به خاطر باخت جلوی تیمی مثل آرژانتیم مردم اینقدر خوشحال میشن. کیروش حتی نتونست یه بازی دفاعی جلو بوسنی از خودش نشون بده.
.
.
.
خواسته های معترضین بعد از جام جهانی و آماده سازی برای جام ملت های آسیا:
1- در خواست کاهش حقوق کیروش از فدراسیون فوتبال
نتیجه:
اگر اشتباه نکنم افزایش سالانه 500 هزار دلاری سالانه حقوق کیروش (مجموعا 2.5 میلیون دلار برای هر سال) و این در حالیه که فدراسیون فوتبال گویا از جانب فیفا به دلیل حضور در جام جهانی 8 میلیون دلار هم گرفته و به گفته خود فدراسیونی ها قرارداد بدی هم باهاش نبستن (با در نظر گرفتن اینکه کیروش در جام جهانی مربی 13 ام از لحاظ دستمزد بود) و البته این در حالیه که کاپلو که تقریبا 6 برابر کیروش دستمزدش است، نتونست روسیه رو از مرحله گروهی بالاتر بیاره و در گروه ساده ی بلژیک، الجزایر و کره جنوبی، با دو امتیاز سوم شد! روی هاجسون هم تقریبا 3 برابر کیروش پول میگرفت و با او همه ستاره دیدید چه بلایی سر انگلیس آورد. این قبیل مربی های گرون که با تیم های پرمهره در جام بودن و نتیجه نگرفتن هم بالاتر از کیروش هستند. بد نیست سرمربی سابق و فعلی ژاپن رو هم اضافه کنیم.
2- جوانتر کردن تیم ملی برای ملت های آسیا
نتیجه:
کاهش میانگین تیم ازحدودا 28 سال به حدودا 26.5.
فیدبک معترضین:
- وقتی مربیان ایرانی با 1/10 این مبلغ مربی تیم ملی میشن یا سابلای آرژانتینی رو که نصف مبلغ کیروش از تیم ملی کشورش گرفت و فینالیستس کرد رو چرا نیاریم؟
- با جوون تر شدن و دعوت از بازیکنان بی تجربه، یک بار دیگه شانسی برای قهرمانی نخواهیم داشت. ضمن اینکه این جوانگرایی چشمگیر نیست فقط 1.5 سال هستش.
.
.
.
خواسته های معترضین برای جام ملت های آسیا:
1- صعود از گروه به عنوان تیم اول و مثل دوره قبل با تمامی امتیازات.
نتیجه:
کسب 9 امتیاز بدو گل خورده و صعود به عنوان تیم اول.
2- صعود به جمع 4 تیم و حضور در سکو و ترجیحا قهرمانی
نتیجه:
حذف در مرحله 1/4 (مشابه 2 دوره قبلی) 80 دقیقه 10 نفره بازی کردن و دو بار کامبک و شکست در ضربات پنالتی مقابل عراق
فیدبک معترضین:
- تیم ملی بازی های زیبایی رو از خودش ارائه نمیده. با این بازی های دفاعی که داریم و امارات اینقدر زیبا پاسکاری میکنه، صعود نمیکردیم بهتر بود! (رجوع شود به توضیح1)
- چرا تیم ملی باید اینقدر دفاعی بازیکنه؟ چرا پولادی باید اخراج بشه. چرا کسی به صحبت های مردم راجع به لیست تیم ملی و کنار گذاشتن بازیکنان خوب گوش نکرد؟ کیروش چی اضافه کرده به این فوتبال به جز خوردن پول بیت المال... کیروش باید بره. ما قهرمانی میخواستیم. برد های تصادفی و زورکی جلوی شرقی ها و غربی ها و این حذف شدن ها دیگه قابل تحمل نیست.
.
.
.
خواسته ی نهایی معترضین:
تغییر سرمربی تیم ملی (گزینه داخلی و خارجی هم فرقی نمیکنه، فقط کیروش نباشه)
.
..
...
....
منصفانه آیا کلا ماها مدام تاریخ رو تکرار نمیکنیم؟ یعنی همیشه باید نیمه خالی لیوان رو ببینیم؟ یعنی با یه باخت باید کل نکات مثبت رو پاک کنیم از ذهنمون و با یک برد یا جوگیر بشیم یا به غر زدنمون ادامه بدیم؟
.
و دوست عزیز:n40:، جناب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
فوتبال صرفا آمار نیست. فوتبالی بوده که از مالکیت توپ بگیرید تا تعداد کرنر و حتی نفرات داخل زمین برای تیم x بوده اما تیم y با یک گل تیم پیروز میدان شده. آیا ما باید بگیم تیم x برنده بازی بوده، چون تمامی آمار های بازی به جز گلزنی رو برده؟
علی دایی با 62 درصد پیروزی در بازی های ملی به عنوان سر مربی، بهترین آمار رو بعد از رفتن برانکو داره. یعنی ما صرفا به استناد این آمار که بالاتر از قلعه نوعی و قطبی و کیروش هست، دایی رو به عنوان بهترین سر مربی چند سال اخیر تیم ملی بدونیم؟
این آمار ها صرفا برای این هستند که ما درک بهتری از وضعیت داشته باشیم و همه چیز هم نیستند.
+
بنده جزء اون 80 درصدی هستم (آمار اختصاصی شما) که موقع بازی تیم مورد علاقم دعا دعا میکنم و از خدا میخوام تیمم گل بزنه! حتی با وجود اینکه میدونم که خدا احتمالا کاری به این کارا نداره و به قول فرگوسن:"به این نتیچه رسیدم که هواداران تیم مقابل هم در حال دعا کردن هستند و قرار نیست خدا فقط به من گوش دهد."
ولی حالا چون من نوعی جزء اون 80 درصد هستم و احتمالا از دید شما نظرم هم راجع به موندن کیروش به استناد همین دعا دعا کردنم اشتباهه، از شما تشکر میکنم.:n01:
.
مخلصیم:n16:
یاعلی