سلام
دوستان من سونی c3 دارم همه چیش اکیه اما من اندروید گوشیم رو 5 کردم . برنامه ها روش اجرا نمیشه !!! میشه کمک کنین ؟ ایا برنامه برای اندروید 5 اومده ؟
Printable View
سلام
دوستان من سونی c3 دارم همه چیش اکیه اما من اندروید گوشیم رو 5 کردم . برنامه ها روش اجرا نمیشه !!! میشه کمک کنین ؟ ایا برنامه برای اندروید 5 اومده ؟
دوستان اگر کمک کنند ممنون میشوم .
................................
سلام ببخشید چه گیرنده دیجیتالی بخرم کیفیتش خوب باشه ولی گرون نباشه
در ضمن گوشیم s5 g900h
ممنون
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
من تبلت نکسوس 7 دارم با آندروید نسخه 5.1.1
قبل از آپدیت از نسخه 4.4.4 هیچ مشکلی نداشت اما الان اگر نسخه 2.0.8 شما رو دانلود کنم برنامه بالا نمیاد و اگر آخرین نسخه این برنامه رو از گوگل پلی دانلود کنم میزنه no device. :n21:
لطفا راهنمایی کنید.
من تبلت نکسوس 7 دارم با آندروید نسخه 5.1.1
قبل از آپدیت از نسخه 4.4.4 هیچ مشکلی نداشت اما الان اگر نسخه 2.0.8 شما رو دانلود کنم برنامه بالا نمیاد و اگر آخرین نسخه این برنامه رو از گوگل پلی دانلود کنم میزنه no device. :n21:
لطفا راهنمایی کنید.
نه دوست من، دستگاه های لولای پاپ با برنامه list usb device همخوانی ندارند.نقل قول:
سلام . مثل اینکه روی اندروید 5 مشکل داره . گوشیم j7 سامسونگ هست و نو دیوایس میزنه .
- - - Updated - - -
سلام . مثل اینکه روی اندروید 5 مشکل داره . گوشیم j7 سامسونگ هست و نو دیوایس میزنه .
سلام دوستان.متاسفانه من وقتی سرچ میکنم همه ی کانال ها رو میده جز شبکه 3
تنظیم جستجو رو هم علاوه بر ایران چند تا کشور دیگه گذاشتم اما جواب نداد و شبکه 3 رو ندارم.اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم.
دوستان خودتون رو بی جهت خسته نکنین، روی اندروید 5 جواب نمیده
من روی تبلت galaxy note pro 12.2 اندروید 4.4.2 داشتم بدون مشکل کار می کرد با آپگرید به اندروید 5 دیدم جواب نداد. هر نسخه ای از padtv که فکرش رو بکنید و یا نکنید و هر ترفندی در آستین داشتم بکار بستم هیچ هیچ