ارزشش همون خنده دار بودنشه :n18:نقل قول:
Printable View
ارزشش همون خنده دار بودنشه :n18:نقل قول:
یکی از بهترین سریالهای صدا و سیماست
فکر نکنم هیچ سریال دیگه ای تا الان ظرفیت ساخت در 3 قسمت رو داشته بوده باشه.پایتخت 3 کماکان با ضعفهایی که شاید داشته باز هم بهترین سرایل نورزوی امساله
تو این قسمتبه نطرم به مسائل عمده اجتماعی بیشتر توجه شده.حتی به مقوله های فردی و خانوادگی مثل تکریم پدر و مادر . احتارم به اعضای خانواده .سعی در آشتی دادن اقوام. دلسوزی همسران به هم. نهی از چشم و هم چشمی . حفظ محیط زیست و حیات وحش . حفظ هویت بومی و محلی و قومی ایرانیان .حفظ گویش ها و...
نقدهایی هم که به سریال میشه کاملا منصفانس اما گاهی از حالت اعتدال خارج میشه...
با زد و بندی که سیروس مقدم داره و با لابی که توی صدا و سیما داره هر سال یه سریال میسازهنقل قول:
ایشون مثل اینکه قرارداد دارن هر سال یک پایتخت و یک سریال دیگه برای سازمان کار کنن.:n25:
این تبلیغ های اطلس خیلی سبک میکنه سریال رو... نه به اون موقع که آرم شرکت خودروساز رو درمیارن، نه به الان که 20% وقت هر قسمت مربوط میشه به تبلیغ یه شرکت...
دیگه امروز نتونستم تحمل کنم، اونجاش که پروژه ی اطلس رو نشون داد و میگفت که چند طبقه اش اداری هست و ... بلند شدم از پای سریال.
این سری پایتخت، نسبت به 1 و 2 خیلی افت داره، تقریبا معلومه که موضوعی ندارن... مثل HIMYM از فصل 5 به بعد(که خوشبختانه تمومش کردن).
گفتن تو فکر پایتخت 4 هستیم؟ معلومه منم اگر یه شرکت ساختمون سازی که معلوم نیست پولش از کجا اومده، اسپانسرم باشه، هر جور که شده براش سریال میسازم... :n09:
ولی بازم با همه ی این افتی که داشته، از بقیه سریال ها بهتره...
فعلا که اول کلاه قرمزی بعدش پایتخت. نظر شخصی منه.
بالاخره اتفاق افتاد: شکایت نمایندگان مجلس از سریال مردمی "پایتخت ۳" به مراجع ذیصلاح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نماینده مردم آمل درمجلس: عده ای از نمایندگان مردم مازندران درمجلس از دست اندرکاران سریال پایتخت شکایت کردند.
به گزارش نامه نیوز، دکتر عزت الله یوسفیان با اشاره به پخش سریال پایتخت که فرهنگ مازندرانی را مورد تمسخر خود قرارداده است گفت : درپایتخت شماره ۱ و۲ سعی کردیم که این مسئله را بزرک نکنیم فقط لهجه مطرح بود .
وی افزود : متاسفانه درسریال پایتخت ۳ هتاکی را به جای رساندن که مازندرانی ها رابه عنوان انسانهای ابله و کارشان به جز توهین به همدیگر چیزی نمی باشد .
وی بیان داشت : دراین سریال بیشتر مسائلی از قبیل به دنبال آرزو های بی مورد رفتن و ازدواج در یک کشور دیگری بروند وامثالهم مواردی واهی رامطرح می کنند وپای مسئولین مثل فرماندار ودیگر مسئولین را باز می کنند که به عنوان نمایشی جوایزی رااهدا می کنند تا دل کسی رابدست بیاورند.
نماینده مردم آمل درمجلس اظهارداشت : این توهین به مراتب بدتر از توهینی است که به قوم بختیاری صورت گرفته است که یک توهین علنی است ومردم آرامش خود راحفظ کنند وقلم بدستان واز طریق تربیون درهمه مجالس به هیچ وجه کوتاه نیایند وحتما عکس العمل نشان بدهند .
یوسفیان ادامه داد :این سریال طنز ویا کمدی نیست اینطور وانمود می کنند که در خانه های مازندرانی اینطور نسبت به همدیگر بی احترامی وتوهین می کنند وهیچ بوی از اعتقاد نیست .
به گزارش کرات املی، وی درپایان اشاره کرد : عده ای از نمایندگان مردم مازندران دردسترس بودند با جمع آوری امضا شکایت خود را به کمیسیون اصل نود مجلس و به دیگر مراجع ذیصلاح ارسال نمودند
این عده از نمایندگان دوست دارن مردم بشینن پای همون شبکه های ماهواره ای:n06:
آخه برادر من شما داری دو تا سبک متفاوت از طنز رو با هم مقایسه میکنی ... شکی نیست که کلاه قرمزی برنامه فوق العاده ای هست اما آخه اون طنز هدفش چیز دیگس بیشتر طنز کلامی هست برا بچه هاست (البته که بزرگترا خیلی دوسش دارند:n07:) اما طنز پایتخت بیشتر فراهم کردن موقعیتهای طنزه اگرچه از طنزهای کلامی هم بهره میبره... پس باید یخورده فرق بذاریم هر طنزی رو نباید با هم مقایسه کرد ... هم موز خوشمزس هم گیلاس حالا یکی موز بیشتر دوست داره .... :n02:نقل قول:
میگم الان که فکر میکنم میبینم مهران مدیری عجب ذهن خلاقی داشت میدونست مردم ما روی قومیت حساسیت دارند اومد یه شهر فرضی به اسم برره اختراع کرد هرچی خواست در موردشون ساخت به هیش کی همنقل قول:
برنخورد خیلی هم موفق بود... فکر کنم فقط در همین صورت که یه سریال طنز و یه طنزساز میتونه جون سالم در ببره و سریالش پخش بشه!:n15:
اگرچه الان مهران مدیری هم دیگه زده تو پخش خانگی!:n09:
اولا اگه معیار شما از فیلمنامه داشتن سریال پژمانه باید طور دیگه ای به این قضیه نگاه بشه!:n29: من دقیقا نمیفهمم که فیلمنامه داشتن رو توی چی تعریف میکنین شما ؟! اتفاقا هنر نویسنده همین بوده که از یسری مسائل بظاهر عادی و مسخره تیکه های طنزو بکشه بیرون موقعیت بسازه اتفاقا هم فیلمنامه خوبه هم فیلمبرداری منتها ما ایرانیها عادتمونه یه چیزی که به مذاقمون خوش نیاد دیگه نکات مثبت رو نمیبینیم... همه قبولنقل قول:
دارند سری اول عالی بود اما این سری هم از خیلی از برنامه های کلیشه ای طنز دیگه بهتره همین نه چیزی بیشتر نه کمتر !:n01:
سریال how i met کلا از موقعی که بارنی دست از دختربازی برداشت و عاقل شد یکم افت کرد ولی بازم اگه ادامش بدن قشنگه این فصلش از کمدی تقریبا در اومده بجز چند تیکش سریالای کمدی طرفداراش زیادن و بصرفه ترن مثلا الان سریال بیگ بنگ رو سه فصل تمدید کردننقل قول: