-
ممنون.نه اپدیت که خودم ای تی میخونمو کارم ایناست ممیدونم اپدیتش کاری نداره اما اینکه گفت بهم این بود که دستگاه که اپدیت نباشه بازی جدید جواب نمیده که خب اگه طبق گفتش که دستگاه جدیدو نیاز به اپدیت نداره که پس باید همه بازیا رو جواب بده دیگه.
اپدیتو خودم میکنم فقط سوالم اینه که اگه قبل فروردین باشه و نیاز به اپدیت داشته باشه دیسک بازی بزاریم باید جواب بده دیگه البته افلاین رو میگم.چوون موقع خرید باز میکنم و تست میکنم که سالم باشه بعد یارو احتمالا میگه اپدیت نیست و باید خودش اونجا اپدیت کنه تا بازی جواب بده..که گفتین اینجوری اصلا نیست و چچرت گفته درسته؟بازی قدیمو جدید هم فرقی نداره باید جواب بده درسته؟
پس همونجا باز میکنم و بازی میزارم حالا قدیم یا جدید2015 اگه بالا اورد و جواب داد دیگه سالمه.درسته؟
بعد اینکه که گفتین بعضی بازیهای قدیم باید اپدیت بشه یعنی چی؟یعنی اول باید بازیزی رو اپدیت کنم بعد بالا میاد؟
در مورد پلمپ خود دستگاه راستی نگفتین چطوره؟
مال شما جعبه و دستگاه پلمپ داشت و چطوری بود؟
اگه عکسی باشه که خیلی عالیه
حجت جان ممنون وقت میزاری
اولین نفر تورو تو دستگاه انلاینم اد میکتنم :D
-
ببین من اولش اپدیت نبوذ فروشنده دیسک کال اف جدید رو گزاشت اپدیت شد البته نه ب اخرین ورژن ولی اپدیت شد.
باید مهلت تست بگیری مثلا یک روز اونجا نمیتونی تست کنی باید ۶ ساعت ی کوب بازی کنی
اگر بخوای بازی رو انلاین بازی کنی باید حتما انلاین باشه
در کل اپدیت بازی ها باعث میشخ باگ یا هر چیز دیگه ای اگر داشته باشن بر طرف بشه
مال من ی چسپ دایره ای روی جعبه اصلیش بود و خود کنسول هم توی یک پلاسیتک سفید پلمپ شده بود
-
بازم ممنون دارم میرم بخرمش
فقط سوال اخر :D
سریال ناممبرپشت دستگاه که باید یکی باشه میشه عکس بزارید
چون چندتا عکس ضدو نقیض دیدم گیج شدم
ممنون
اون data cod پشت دسنگاه هم گفتن دو تا رقم هست یک عدد و یک حرف که عدد نشون دهنده سال ساخت و حروف ماه ساخت هست مه متلا5A باشه یعنی 2015 و سه ماهه اول سال هست اره درست گفتم؟
ممنون
در نهایت بازی دوتا میخوام بگیرم یک فوتبال و یه بازی شوتر
فیفا بهتره تو ps4 یا ساکر؟
دوتنا شم بازی کردم 2015 رو pc خوشم اومده بخصوص ساکر عالی بود.حالا کدومو بگیرم؟
بازی تفنگی هم که advance warfare بگیرم؟؟ چنده؟؟
-
سلام منتظر جوابم که بخرم.تو بازارم.ممنونکاگه جواب بدید.
-
سلام.اقا رفتم گشتم کنسولا همه بدون پلمپ بود اما طاهر نو داشت تو یه پلاستیک دستگاهه سریال جعبه دستگاشو چک کردم یکی بود سال ساختشم 2014 این مدل cuh-1100A ریجن 3 ژاپن خریدم دیگه بلاخره.همون که گفتی نخرین:D
اما رو کا تن زده made in japan رو کنسول هم زده ژاپن که جالب بود.تست کرد بازی ساکر 15 و بازی تفنگی بالا اومد بازی کردم.48 ساعت هم تست گرفتم.ساکرو و یه بازی دیگه خریدم
اخرم چون ژاپن بور 170 گرونتر بود.
به نطرتون چطوره؟؟حالا با بازی تست کنم فقط؟در صمن رو دستگاه پشتش حتما باید سال ساخت باشه؟؟هنوز دقیق ندیدم اما یه نگاه دیدم نداشت؟؟؟
-
مبارک باشه
بعضی از مدل سال ساختشون فرق داره که دقبق نمیدونم چطوریه
بله بازی کن و بازی کردنت طولانی باشه ببین مشکل افت فریم نداری و دسته مشکلی در اتصال نداره اگه نداشت دیگه اوکی هست
راستی ساکرو دیگه چ بازیه؟؟:n13:
-
پرو اولوشین ساکر همونPES2015 رو میگم.قربونت حجت جان از طرف بچها شیرینشم خوردم خودم:n09:
سری ژاپن که ساخت خود ژاپن باشه هست مگه؟؟چون شنیده بودم فقط چین میزنه.
اینpes15 هم گرافیکش خوبه بازی کنم ببینم افت فریم داره یا نه؟؟
-
البته pes بازی سبکی هست
پشنهاد میکنم gta v بگیری...چون خیلی سنگینه
-
سلام البته بازی infamous هم گرفتم که البته اول بازی هستم.این گرافیکش چطوره؟
راستی دستگاه اپدیت 2.3 روش نثبه.جدیده اپدیتش مال 3 ماه پیشه حدودا
درضمن ببخشید اشتباه گفتم من ریجن 2 ژاپن گرفتم.این ریجن چطوره؟cuh-1100A
روش چندجا بصورت حک شده japan زده منوش هم ژاپنی بود انگلیسی کردم
رو جعبه هم همش ژاپنی نوشته و یجا انگلیسی زده فقط برای فروش در ژاپن
در ضمن اولش فروشنده با یک بازی واچس داگ دست دوم تست کرد که البته انگار دیسک خراب بود نیومد بالا بعد بازی دیگه گزاشت اومد.اما همون بازی خراب دیسکش بیرون نمیومد تا از برق جدا کرد د,وباره روشن کرد اومد بیرون.مشکل دیسک باشه اینجوری گیر میکنه یا از دستگاهه؟
ممنون
-
سعی کن زیاد دیسک رو بیرون و داخل کنی تو این مهلت تست
شما ساخت ژاپن هست ریجن ژاپن نیست که خیلی خوبه
بازی های قدیمی خریدی ولی اشکالی نداره تموم شدن بفروش جدید بگیر در ضمن همیشه دس دو بخر چون حدود ۷۰-۸۰ ارزون تر در میاد مثلا همین اینقاموس دس دو الان حدود ۸۰ هست
ورژن اخر ۲.۵۱ هست که باید اپدیت کنی بهش