ببینید من پزشکی نخوندم مطالعات علمی هم نداشتم بنده صرفا این مساله رو ذکر میکنم برای تفاوت یک جنین با یک انسان کامل : که یک جنین تنها یک حقوق دارهنقل قول:
این سوال که آیا حقوق یک انسان کامل مثل من و شما با یک جنین برابره سوال بسیار خوبیه !؟ شما فکر میکنید برابر نیست ؟ بدون در نظر گرفتن تفوات ظاهری و قدرت و انگیزه ما و ... بگید چرا یکسان نیست ؟
بحث میتونه جنبه های تخصصی زیادی داشته باشه ، مثلا اینکه جنین در رحم میخنده ! احساس داره ، میشنوه ! قاعدتا فکر هم میکنه !! چه فرقی بین یک جنین و یک انسان بالع هست ؟ جز اینکه تفاوت فقط یک لگ زمانیه ؟!
اون هم رسیدگی مادر به تغذیه و وضع روحی خودش هست اما وقتی متولد میشه از لحظه تولد دارای هزاران حقوق هست که والدین مسیول براورده شدن اون حقوق
ها هستند چند سال پیش خبری روخوندم مبنی بر اینکه یک والیبالیست زن برزیلی هشت ماه بوده باردار بوده اما از بارداریش مطلع نبوده ایا فکر میکنید زنی که به سلامتی
شخص خودش بها نمیده و هشت ماه متوجه بارداری نمیشه ایا میتونه به رشد و تعالی یک شخص ثالث کمکی بکنه ؟ مسلما خیر .
ومسلما خانواده ها به وضع توجهی ندارند از خانواده ای که برای به وجود اومدن کودک برنامه ریزی و تفکری نمیکنه مسلما انتظار نمیره که در یک ابعاد بزرگتر نگران جامعه باشهنقل قول:
سقط جنین نه بخاطر یک هدف اجتماعی بلکه بخاطر یک هدف فردی در سطح خانواده گرفته میشه !
به این دلیل که اساسا جهان بینی وجود نداره .
ایا در جوامعی که با وجود بحران های اقتصادی افزایش جمعیت در دستور کار هست ایا به نظرتون حقوق یک انسان اهمیتی داره . ؟ مسایل احتماعی که از تبعات مشکلاتنقل قول:
مشکلات اجتماعی با سیاست های درست اجتماعی اقتصادی قابل حله نه با سقط کردن جنین !!
اقتصادی چطور .؟!