دوست عزیز وفتی بازی رو اجرا میکنید اینرنتتونو غیر فعال کنید ...!نقل قول:
Printable View
دوست عزیز وفتی بازی رو اجرا میکنید اینرنتتونو غیر فعال کنید ...!نقل قول:
فایده نداشت:n13:نقل قول:
دوست عزیز بازی رو پاک کنید از اول نصب کنید این دفعه مطمئن باشید بازی به اینترنت دسترسی نداشته باشه که راحت ترین راحش اینه که اینترنتتونو غیر فعال کنید ...!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نورتون این فایل پاک میکنه ، نمیتونم بازی اجراا کنم
چه میشه کرد؟!
blackbox هست
آنتی ویروس غیر فعال میککنم ، اما باز هم پاکش میکنه
سلام دوستان ... وقتی وارد بازی میشم همیشه صدای آهنگ های بازی میاد ولی در مورد صدای کارکترهای بازی بعضی وقتی صدا داره و بیشتر وقتی صدا نداره
انگار صدا بگیر نگیر میاد توی محیط بازی
آخرین ورژن directx و داریور کارت گرافیک دانلود و نصب کردم ولی مشکل حل نشده...
سلام دوستان نمی دونم جای این سوال هست یا نه . ولی میخواستم بدونم که با این سیستم میشه بازی رو خیلی روان اجرا کرد یا نه ؟
4 GB RAM
CPU : core i5
graphics : 2
تقریبا روی low to high بستگی داره روی چه دیتیلزی بخوای بگیمی:n02:و بستگی داره گرافیک 2 گیگت چه نوع گرافیکی باشه:n02:و سی پی یوت چند هسته ی چند و چند دهم یا صدم گیگاهرتز باشه:n02:
خوب برای اجرای بهتر بازی اگه سی پی یو رو به core i7 ارتقاء بدم مشکلی باهاش ندارم دیگه درسته ؟نقل قول:
من خودم i7 دارم ولی خوب خوبه ارتقا بدیم خیلی گرون میشه داداش بهتره که رمتو 6 بکنی و تعداد هسته های core ها تو افزایش بدیو همون core i7 کنی..... البته یه چند تا راه هستش که سرعت بازی رو از همه ی این کارایی که گفتم تند تر میکنه
اخه مشکلی که من با بقیه سری بازی های ASSASSINS creed دارم اینه که توی فیلم هاش صداها زودتر میاد و حرکتشون خیلی کنده . داخل بازی هم همین جور حرکتش کنده و میخوام این مشکل رو حل کنم تا وقتی ASSASSINS CREED Black Flag رو خریدم راحت اجراش کنم و از بازی لذت ببرم به جای اینکه اعصابم خرد بشهنقل قول: