منم 6870 دارم هر کار می کنم از medium بالاتر نمیره علت خاصی داره؟رمم 4 گیگ هست
Printable View
منم 6870 دارم هر کار می کنم از medium بالاتر نمیره علت خاصی داره؟رمم 4 گیگ هست
یه جواب ساده هستنقل قول:
GPU نمی کشه
برای سیستم recommend گفتن باید Geforce 780 داشته باشی:n27:
دوستان من با اینکه درایور 13.9 رادیون رو نصب کردم بازم از بازی می پره بیرون و پیغام APP HANG میده؟چرا اینجوری هست؟
نقل قول:
باشه عیب نداره من بازی رو نصب کردم ولی سر اینها ارور داد ... جای دیگه دارمشون منتها باید تا شنبه صبر کنم .
البته بازی اجرا می شه ولی بعد از قسمت فضا که دوباره میاد رو زمین بازی می پره بیرون که به خاظر همون فایل ها هست.
راستی من با گرافیک GTX 560 Ti و رزولیشین 1920 در 1080 گذاشتم بازی رو روی حداکثر جزئیات ....
چیزی که مشاهده کردم
:n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04: :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:
بازی افت فریم پیدا کرد .... (یکم دست کاریش کردم افت فریم درت شد تقریبا)
این سری از کال اف واقعا دارای گرافیک زیبا و چشم نوازیه ....
واقعا بازی سنگینی ساختن دمشون گرم
رم مورد نیاز بازی Call of duty Ghosts را به 4 گیگ کاهش دهید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله اسم تمطلب را درست خواندید اگه تا حالا مشکل این رو داشتید که من نمیتونم بازی Call of duty Ghosts رو اجرا کنم چون کامپیوترم 6 گیگ رم رو نداره دیگه نگران نباشید.چند هکر تونستن کاری شگفت انگیز انجام بدن که با ساخت یک کرک به نام RamFix رم مورد نیاز این بازی را از ۶ گیگابایت به ۴ گیگابات برسانند!شما میتونید در زیر این کرک شگفت انگیز رو برای این بازی دانلود کنید.البته خود این هکران گفتند که بازی گرافیک آنچنانی ندارد و حتی میتوان با 2 گیگ هم اجرا کرد ولی اگه میخواهین کاملا روان باشد به 4 گیگ احتیاج دارید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سی پی یو i7
گرافیک من nvidia 310m و 4 گیگ رم
تو سایتی که معرفی کرده بودن رفتم گفت گرافیکت و رم کافی نیست
با اینکه بتمن و بتلفید و اسپیلتر سل و به خوبی میکشید و مشکلی نداشتم
رم فیکس هم امتحان کردم نشد
ویندوزم 8 / 32bit
دوست من 64 نصب کن ....نقل قول:
اخه با اون سی پی یو چرا 32 نصب می کنی ؟!؟!؟!
چشمنقل قول:
ممنون از راهنمایی
دوستان این چه ErrO0r هست که میده:
من هرچی دایرکس دستم اومد ریختم ولی بازم همین ارور رو میده.مشکل از کجاست؟درضمن کرک نریختم چون توی دی وی دی ها نبود
دوستایه گلم آخر یکی به ما جواب نداد حتما باید دایرکت 11 باشه مثل کریسیس یا با 10 هم قبوله؟