من دادمش همون جاییکه خریدم بطور رایگان برام چسبوندش هیچ فکر نمیکردم نصب لایه محافظ اینقدر دردسر داره
بهترین برنامه برای دیدن فایل های HD چیه؟ فایل های HD را با برنامه Vod player درست نشون نمیده
Printable View
من دادمش همون جاییکه خریدم بطور رایگان برام چسبوندش هیچ فکر نمیکردم نصب لایه محافظ اینقدر دردسر داره
بهترین برنامه برای دیدن فایل های HD چیه؟ فایل های HD را با برنامه Vod player درست نشون نمیده
mx player برنامه خوبی هست.
سلام
من کابل مخصوص HDMI را براش خریدم راحت تصویر از تلوزیون گرفتم خواستم بگم راهی هست که همین کابل را به ----- وصل کنم تبلت تبدیل به تلویزیون بشه؟
برای این کار باید ورژن hdmi تبلت بالاتر از 1.3(اگه اشتباه نکنم ) باشه. که این کار گرافیک افزار نسبتا قوی ای می خواد که بعید می دونم گرافیک تبلت های امروزی این قابلیت رو داشته باشه!!نقل قول:
کسی تست کرده؟
اصلا جواب میده؟
ببخشید، درگاه HTMI لپتاب ها و تبلت ها مگر خروجی نیست؟؟ شما چطور تصویر تلوزیون رو زوی تب انداختید؟؟؟ اصلا این کار به چه دردی میخوره؟؟نقل قول:
دوستان دنبال این قضیه نگردید چون حتی لپتاپ های بسیار کمی، ورژن HDMI شون از 1.3 بیشتره و دو طرفه هست!نقل قول:
تبلت یعنی همه کاره باید همه کار بکنه
سلام.یک سوال داشتم.من واسه تبلتم یک قلم نیاز دارم.این قلم های معمولی که ۲۰-۳۰ تومن هست رو نمیخوام چون نوکشون خوب نیست واسه نوشتن.تو یه فروشگاه دیدم s-pen سامسونگ رو که مخصوص گلکسی هست جداگانه میفروختند به قیمت ۸۰-۹۰ تومن.اونو بخرم رو این تبلت هم کار میکنه؟
خیر مخصوصه، امتحان کردم کار نداد.نقل قول: