دوستان من بازی رو دانلود کردم و نصب کردم. اما وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم صفحه ی سیاه بازی میاد و گوشه ی سمت راست بالا فک کنم علامت لودهُ اما بعد از دو سه ثانیه stop working میده....مشکل چیه؟
Printable View
دوستان من بازی رو دانلود کردم و نصب کردم. اما وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم صفحه ی سیاه بازی میاد و گوشه ی سمت راست بالا فک کنم علامت لودهُ اما بعد از دو سه ثانیه stop working میده....مشکل چیه؟
برای من وقتی bf4.exe رو اجرا میکنم بعد یکی دو دقیقه stop working میده البته اون علامت اود هم میاد قبلش برای همین مجبورم برم تو bf4_x86.exe بازی کنم اونجا هم تنظیمات گرافیک روی low هست ونمیشه تغییر داد حالا باید چیکا کنم؟؟
نسخه بازیم full unlocked هست و آپدیت 1 رو هم دانلود کردم و نصب کردم ولی بازم همینجوریه
ویندوزمم 64 بیتی هست ram8 گرافیک 1 گیگ cpu i5 .
سلام دوستان برای من ارور دایرکس میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که من از 9 تا 12 رو ریختم ولی بازم ارور میده البته اولش میگه درایور ati 13.1 رو نصب کردید 13.9 رو نصب کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کردم اما اخرش یه اخطاری میده که نصبش نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دوستان می تونن کمک کنن گرافیکم 4290 رمم 4گیگ
اون اروری که موقع نصب گرافیک میده مربوط به c++ هست یکی از اون ها نصب نیست .
والا visual c++ رو هم 64 رو ریختم هم 32 بیتی شو
سلام
دوستان منم مشکل دوست بالایی رو دارم ولی توی پیام خطایی که به من می ده ورژن درایور رو ننوشته هر چی هم تو دی وی دی بود نصب کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایور آپدیت شده واسه این بازی رو لینک میدین؟
درایور گرافیکت رو از سایت زیر دانلود کن و نصب کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز این کارو انجام دادم و ذخیره هم کردم ولی دوباره برگشت به حالت اول...!نقل قول:
خوب خودم بازی رو گرفتم و اون رو در هر دو حالت 64bit و 32bit اجرا کردم!!
میگم چرا دوستان لگ دارند!!!
معلوم شد که این لگی که دوستان اینقدر ازش حرف میزنند مختص نسخه 32 بیت هست و به شخصه در نسخه 64 بیت لااقل توی این 20 دقیقه ای که بازی کردم لگ خاصی ندیدم!!
ولی نسخه 32 بیت سر تا پا لگه به نحوی که اصلا اجرای باز رو دچار مشکل میکنه!!!
البته فعلا آپدیت یا چیزی رو هم نریختم و قصد ریختنش هم ندارم مگه اینکه به باگی چیزی بربخورم!!
+++
ضمنا دوستان برای اجرای بازی در حالت 64bit حتما باید در پوشه بازی رو ی آیکون bf64 کلیک کنند نه اونی که که معمولا موقع نصب روی صفحه desktop ایجاد میشه!!!