بابا من نتونستم نرم افزار سامی گورو گیر بیارم:n28:
ضمنان اگه میشه نرم افزار اسکایپ رو هم قرار بدین . لطفا
ممنون
بابا من نتونستم نرم افزار سامی گورو گیر بیارم:n28:
ضمنان اگه میشه نرم افزار اسکایپ رو هم قرار بدین . لطفا
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
اول که نگقتی که تلویزیونتان چه سری است یعنی E یا اینکه F است و در ضمن نرم افزار اسکایپ را باید از قسمت اسمارت هاب و قسمت APPS آن را دانلود و نصب کنید
من معذرت میخام.نقل قول:
مدل تلویزیون ما ua46d7770 هست که من وقتی این تاپیکو دیدم حوسم به مدل تلویزیونمون نبود.من با اون روش که گفتین واسه ظبط فیلم فلشمو به فرمت xfs در آوردم .فیلمو ظبط کردم .اما وقتی الآن به کامپیوتر
میزنم میگه فلشت باید فرمت بشه.:n28::n28::n28::n28::n28:
دوست عزیزنقل قول:
برای سری D به پایین باید از یک روش دیگر استفاده کنید به این تایپیک بروید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با با به چه کسی قسم بخورم تمام تایپیک را به دقت مطالعه کردم مدل 40f6450 دارم هر کاری میکنم اصلا در اسمارت هاب چیزی با اسم سامی گو نیست تا نصب کنم در روی فلش دو فایل روی سا یت که بود یعنی سامی گو و دیتا را ریختم از حالت زیپ خارج کردم و در حالت خاموش به تلویزیون زدم البته قبل از آن اسکایپ را نصب کرده و در تنظیمات طوری تنظیم کردم که با روشن شدن تلویزیون ورود پیدا میکند چه کنم
نقل قول:دوست عزیز
برای تلویزیون این دو فایل را استفاده کن امیدوارم مشگلتان حل شود.
[ATTACH]61442 [/ATTACH][ATTACH] 61443[/ATTACH]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فايل هاي ضميمه
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (2.5 کيلو بايت,
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (1.76 مگا بايت,
بابا من در سوال خود گفتم که این دو فایل را از حالت زیپ خارج کردم و در حالت خاموش به تلویزیون وصل کردم وقتی روشن کردم بالای صفحه تلویزیون اسکایپ ورود پیدا کرد و بعد وارد اسمارت هاب app شدم چیزی نیست نصب کنم مرا راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
نیاز به ورود به قسمت apps نیست در همان منوی اسمارت هاب بگردید و آیکونی تقریبا مثل این عکس را پیدا کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه کاملا تست شده است و توضییح داده شده که روی چه تلویزیونهای تست شده است و اگر شما تمامی کارهای گفته شده در پست اول را انجام داده ولی نتوانستید ممکن است که فریمور شما با برنامه مربوطه سازگار نباشد.
سلام تلوزیون ما سامسونگ سری 6400 اسکایپو هم روش نصب کردم برنامه SAMYGO رو هم دانلود کردم و ریختم داخل فلش ولی وقتی میخوام برنامه SAMYGO رو از رو فلش نصب کنم چیزی نیست که نصبش کنم یعنی اصلا تلوزیون فایلو نشون نمیده که نصب کنم لطفا راه حلشو برام بگین.:n28:
با عرض سلام به همه دوستان
تلوزیون ما سامسونگ UA46F6400 هستش من تونستم اسکایپو نسبش کنم ولی وقتی برنامه samygo رو به فلش میزنم و به تلوزیون وصل میکنم اصلا برنامه رو برای نصب نمیتونم پیدا کنم لطفا کمکم کنید
ممنون همچنین بگین فرمت برنامه هایی که رو تلوزیون نصب میشن چیه؟