ممنون دوست عزیز ولی به خاطر visual c++ بود .دوستانی هم که مشکل منو دارند تو فولدر بازی از مسیر Installer\vc\vc2013\redist اون 2 تا فایل رو نصب کنن مشکلشون حل میشه :n06:
Printable View
ممنون دوست عزیز ولی به خاطر visual c++ بود .دوستانی هم که مشکل منو دارند تو فولدر بازی از مسیر Installer\vc\vc2013\redist اون 2 تا فایل رو نصب کنن مشکلشون حل میشه :n06:
دوست عزیز من فکر کردم طبق مراحل نصبی که تو صفحه 5 نوشتم بازی رو ریختینقل قول:
و در حال حاضر Visual روی سیستمت نصبه
با این حال دیشب مال من اینطوری شده بود visual c++ هم نصب بود ولی انگار نه انگار نه انگار رو بازی کلیک میکردم :n02:
مال من اشکال از Origin بود :n26:
باز نشدن بازی میتونه دلایل زیادی داشته باشه
حالا این بحثها رو بی خیال :n02: تاپیک مشکلات واسه اینجور بحثهاست
از خود بازی بگین . واقعا اینقدر داغونه ؟ :n03: چه چیزایی رو مثلا برداشتن که ملت ناراضی شدن .
دیگه مثل سیمز 3 و سری های قبلش Open World نیست :n03::n03:نقل قول:
خیلی حالم گرفته شد سر این موضوع
کل جذابیت بازی واسه همین Open World بودنش بود :n27:
چه برتری هایی دارهنقل قول:
به نظرت این نسخه بهتر شده
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
با سلام . استخر که کلا حذف شده .نقل قول:
همچنین دوران نوزادی نیز حذف شده ( هر چند کاربردی نداشت ! )
اگر زیادی خجالت زده بشین احتمال مرگ هست . حتی ظاهرا احتمال مردن از خنده بیش از حد نیز هست ! ( البته از مطالب من اینجور برداشت کردم ) . کلا باید مراقب باشی نمیری !
البته از حق نگذریم تغییرات مثبتی نیز انجام داده شده به عنوان مثال شهر های قدیم جایگزین جهان ( world ) شدن . سیستم emoction ها هم تعریف چندانی نداره .
تغییرات نسبت به سیمز 3 بیشتر گرافیکیه . در واقع بیشتر همون سیمز 3 هست ولی با گرافیک بیشتر و تغییرات اونقدر جدید و تاثیرگذار نیست
به طور کلی امکانات هر ورژن سیمز زیاده .
امتیازات بازی که اصلا جالب نبوده .نقل قول:
بررسی هارو هم که بخونین بیشتر نا امید کنندست تا تشویق کننده .
سازندگان گفتند اگر Sims 4 خوب فروش نکنه دیگه ورژن 5 در کار نخواهد بود . همین الانم برنامه ای برای Sims 5 ندارند .
استخر حذف شده؟! :)))))))
به نظرشون اضافی بوده حتما، دستشون درد نکنه :/
نکنه اینا نسخه قلابی و ناقصن؟ آخه مسخرس حذف استخر، حالا نوزادی رو کاری ندارم...
به نظر منم این نسخه ناقصه
مگه میشه ضعیفتر از قبل بسازن
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
نقل قول:تغییرات رو با توجه به ویکی اصلی سیمز ۴ گفتم .نقل قول:
می تونین توی اینترنت جستجو کنین خودتون متوجه می شین
گفته شده در نسخه Base وجود نخواهد داشت .احتمالا به صورت DLC بعدا به بازی اضافه بشه و یا در Expansion pack ها ببینیم