دوست عزیز اگر همه راه ها را رفتید ولی اتفاقی نمی افتد به این منظور است که تلویزیون شما این قابلیت را ندارد.
Printable View
دوست عزیز اگر همه راه ها را رفتید ولی اتفاقی نمی افتد به این منظور است که تلویزیون شما این قابلیت را ندارد.
مگه میشه دیجیتال بگیره ولی ضبط نکنه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!؟؟؟؟ عجب بد شانسی ای!!!!!نقل قول:
با سلام
میشه اموزش ضبط برای تلوزیونهای الجی بر روی فلش را توضیح دهید متشکرم
دوست عزیزنقل قول:
اگر سیستم تلویزیون شما لینوکسی باشد می توانید از پست اول استفاده کنید . و گر نه باید اول با یک سیستم لینوکسی فلشتان را فرمت و بعد طبق دستورالعمل پست اول آن را آماده سازی برای ضبط کنید. یعنی یا یک سیستم عامل لینوکس در کنار ویندوز تان نصب کنید یا از دوستانتان که تلویزیون سامسونگ دارند بخواهید که به وسیله تلویزیون شان فلش تان را فرمت کنند.و بهد از پست اول استفاده کنید.
با سلام
مدل تلوزیون LG47LA620V - نمیتوم سیستم لینوکسی هست یانه مدل 2013 میباشد از کجا میتونم متوجه بشم لینوکسی است یا نه متشکرم
[QUOTE=strong120;7984225]با سلام
مدل تلوزیون LG47LA620V - نمیتوم سیستم لینوکسی هست یانه مدل 2013 میباشد از کجا میتونم متوجه بشم لینوکسی است یا نه متشکر
دوست عزیز
از نمایندگی ها سوال کنید ولی من فکر می کنم لینوکسی باشد
میشه یه سیستم عامل لینوکسی معرفی کنید که فلشو با اون فرمت کنیم؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیو نتان سیستم عامل لینوکسی داشته باشد می توانید با استفاده از فرمت کردن از طریق تلویزیون فلش تان را فرمت کنید و در غیر اینصورت
اگر سیستم کامپیوتر تان ویندوز است می توانید در کنار آن لینوکس را هم داشته باشید برای آموزش و چگونگی نصب آن به لینک زیر مراجعه کنیدو بعد از نصب می توانید فلش تان را فرمت و بعداز آن از باقی مطلب پست اول استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.........چرا با اینکه یک هارد یک ترابایتی به تلویزیون ال جی متصل هست و فضای باقیمانده اون 833 گیگ هست موقع ضبط پیغام میده موارد ضبط شده به حداکثر رسیده و باید چند گزینه رو حذف کنم تا دوباره ضبط کنه پس اون فضای خالی چرا استفاده نمیشه؟
سوال دیگه این که من میتونم همزمان در سیستم هم لینوکس داشته باشم و هم ویندوز درسته؟
چون این تلویزیون به محض اینکه هارد و وصل میکنم خودش فرمت میکنه و اصلا توی ویندوز هم دیده نمیشه....تمام مراحل دیوایس منیجر رو هم رفتم.
ممنون میشم جواب سوالاتم و بدید......
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
در پست بالا توضییح داده ام شما می توانید در کنا ر ویندوز سیستم عامل لینوکس هم داشته باشید و آموزش آن هم در این لینک است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد از استفاده از لینک بالا وقتی که در سیستم لینوکس فرمت را انجام دادید از پست اول واز باقی مطلب برای پارتیشن بندی و استفاده از تمام ظرفیت هارد تان استفاده کنید