من دارم بازی می کنم ولی مثلا تو ,main gallery میرم و داخل تابلو ها برخی مراحل تکراری هستش و فقط با تکمیل مجدد اون مراحل امتیازات کنار اون تابلو ها افزایش پیدا میکنه....چرا؟
Printable View
من دارم بازی می کنم ولی مثلا تو ,main gallery میرم و داخل تابلو ها برخی مراحل تکراری هستش و فقط با تکمیل مجدد اون مراحل امتیازات کنار اون تابلو ها افزایش پیدا میکنه....چرا؟
شما نسخه قبلی رو بازی کردی؟نقل قول:
من چون نسخه قبلی رو بازی کردم مراحل back to orgin ماله نسخه قبل هست و حس تکراری بودن بهم دست میده.اگر بخوام مراحل اورجین بازی کنم میرم نسخه قبل رو بازی می کنم که بیشتر بهم چسبید
مهدی اون تابلو اخر ربطی به رفتن مراحل اورجین نداره.نقل قول:
برای باز شدن تابلو اخر باید تعداد Lum های زیادی بگیری، من بدون بازی کردن مراحل اورجین اونجا رو باز کردم در حالی که تک و توک بودن مرحله دونه ابی هایی که هنوز موندن و نگرفتم.
داخل اون تابلو اخری هم چند تا مرحله موزیکال تقریبا سخت وجود داره، ارزششو دارن
دوستان کسی تونسته مولتی بازی کنه؟
قسمت Kung Foot و Challenge باید جالب باشه
حامد جان من تابلو اخری که 400LUM باز کردم ولی درون همین تابلو برای باز کردن اخرین مرحله 700تا لوم می خواد که شما اگر مراحل جدید رو با تایمر هاش رد کنی حدود 407 تا میگیری وبرای باز کردنش حتما مراحل اورجین رو باید برینقل قول:
سلام داداشنقل قول:
من دیروز 700 تا اون تینسی رو ها رو آزاد کردم
اتفاق خاصی نمی افته ، فقط یه شخصیت زرد رنگ باز میشه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین شخصیت فقط کلاً زرد رنگه ...
نقل قول:
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
دوست گلم منظورتون کدومه ؟ سکه ها یا Teensey یا همون آبی ها ؟نقل قول:
شما باید تو هر مرحله چند تا از Teensey ها رو آزاد کنید تا مراحل بعدی براتون باز بشه ...