یه مقایسه سایت زومیت گذاشته بود بین دوربین این و اس 4 خیلی جالب بود پیشنهاد میکنم ببینید...
Printable View
یه مقایسه سایت زومیت گذاشته بود بین دوربین این و اس 4 خیلی جالب بود پیشنهاد میکنم ببینید...
خودتون ببینید دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها قیمت این گوشی از 2 تومن که بیشتر نمیشه؟ (حدودا)
بعدش...........این نارنجی چطوری این گوشیو بررسی کرده؟:n04: (مگه عرضه جهانی شده؟!)
نقل قول:
این نارنجی چطوری این گوشیو بررسی کرده؟:n04:(مگه عرضه جهانی شده؟!)
دفتر سونی توی ایران گوشیو بهش داده .
تست باتری GSMARENA هم اومد . من نمیدونم مشکل این سونی چیه . با باتری 3000 میلی آمپر 6 ساعت وبگردی و 6 ساعت پخش فیلم . فقط زمان مکالمش 27 ساعته( که عالیه) که اونم فک کنم به خاطر مدیریت انرژی پردازنده کوالکام هست و ربطی به سونی نداره :n02:
6 ساعت برا یه فلگشیپ خیلی کمه ( تازه اونم فلگشیپی که توی نیمه سال عرضه میشه و باید بتوننه هم با فلگ شیپ های اول سال هم با G2 یا حتی NOTE3 رقابت کنه )
صفحه نمایشش هم که مثل ZU نبود . (الان HUAWEI هم صفحه IPS رو گوشیهاش میذاره ، نمیدونم چه دلیلی داره سونی رو TFT پافشاری یا بهتر بگم لجبازی میکنه ) ابعادش هم که با LG G PRO که صفحش 5.5 اینچه تقریبا یکیه .
من برند سونی رو خیلی دوست دارم و ناراحت میشم میبینم سونی اینطوری یه چنین فاکتورهای مهمی رو نادبده میگیره (صفحه نمایش ، باتری ، خوشدستی و ابعاد ) .
سونی خیلی برند اصیلیه کاش یه کم به خودش میومد .
وارد بازار ایران شد. قیمت 2,800
نسبت به g2 که قراره 1800 باشه ، خیلی بیشتره!!نقل قول:
اصلا ارزش نداره!
مشکل اینجاست که سیاست کاری سونی اینجوری دوست عزیز اکثر قطعات تا جایی که خودش بتونه تامین می کنه حتی صفحه نمایش چون اگه بخواد از IPS ها استفاده کنه فناوری ips ها واسه اولین بار ال جی ارائه داده و سر همین قضیه کلی پول باید بره سمت ال جی :n24: تا جایی هم که بتونن ژاپنی ها نون به هم قرض میدن :n02: حتی شده از شرکت هایی مثل پاناسونیک و شارپ کمک می گیره ولی از کره ایی .... البته اونجوری که موشکافی کردن حافظه دستگاه ساخت سامی که احتمال خیلی زیاده واسش ارزون تر تموم شده که داده اون ساختهنقل قول:
دقیقا همین داستان سر NFC , DLNA و صدق می کنه که دوتا فناوری واسه سونی و هر جایی مورد استفاده قرار بگیره یه پولی هم باید به سونی بدن دقیقا شرکت ها یه جورایی با هم راه میان ....
قیمتش پایین تر میاد.نقل قول:
+ سونی بعد از مدتی قیمت بعضی گوشی هاش رو میاره پایین مثله xperia z
سونی همیشه پایین ترین قیمت ها برای خرید رو داره
شما هم دلتو فعلا به 1800جی تو صابون نزن
امکان نداره فلگشیپ و فلگشیپ قبلی که دو هفتس اومده تو ایران فرق قیمتشون 150تومن باشه:)
IPS و IGZO مشترکن برای Sharp و LG هستشنقل قول:
ه فناوری ips ها واسه اولین بار ال جی ارائه داده و سر همین قضیه کلی پول باید بره سمت ال جی:n24:تا جایی هم که بتونن ژاپنی ها نون به هم قرض میدن:n02:حتی شده از شرکت هایی مثل پاناسونیک و شارپ کمک می گیره ولی از کره ایی
شایدم G Pro بخواد بیاد پاییننقل قول:
شما هم دلتو فعلا به 1800جی تو صابون نزن
امکان نداره فلگشیپ و فلگشیپ قبلی که دو هفتس اومده تو ایران فرق قیمتشون 150تومن باشه
هرچند مسئول ال جی توی نارنجی می گفت G Pro و G2 اصلا بنیانشون فرق داره : دی