خب این ورژنی که شما از خازن و مدار گرفتین آخرین و جدیدترینش هست.
خب این ورژنی که شما از خازن و مدار گرفتین آخرین و جدیدترینش هست.
سلام . من برا فیزیک بسته مسعودی رو از کنکور اسان است گرفتم .
حالا برا شیمی چی بگیرم ؟
بازرگان شیمی۲ و پیش۱ اپدیت شدست ؟؟؟
سلام . من برا فیزیک بسته ی مسعودی رو از کنکور اسان است خریدم . برا شیمی چیکار کنم . بازرگان شیمی۲ و پیش۱ اپدیت شدست ؟؟
زیست . دادگستری ب جز کنکور اسان است کجا داره . اخه گروون میدن !؟
شیمی 2 و پیش 1 بازرگانی آپدیت نشدن ولی همونا هم برای درصد بالا کافی هستن میتونین تماشا کنینشون و تغیرات لازم رو از روی کتاب درسی مشاهده کنین.
سلام و خسته نباشید.سوال من از اقای Alireza SMهستش
از کجا بفهمیم ریاضی و فیزیک مسعودی قدیمیه یا جدید؟میشه لطف کنید راهنمایی کنید
من دقیق نمیدونم از خودم رو یا از سال 91یا 92هستش.
سلام . من دانش اموز سال سوم ریاضی هستم و سال بعد (۹۵) کنکور دارم. من با مشاوران موسسه کنکور اسان است صحبت کردم و اونها یک لیست از سی دی هاشون با قیمت ب من دادن . من الان ب شک افتادم ک این سی دی هارو تهیه کنم یا ن ؟؟؟ چون خیلی جاها خوندم ک سی دی هاشون اصلا خوب نیس . و چون هزینه سی دی ها بیش از ۴ یا ۵ میلیون هست ریسک بزرگیه خریدشون . خواهشا اگه کسی راجب ب سی دی ها میدونه منو راهنمایی کنه . و اگه با تجربه ها بهم بگن ک برای تمام درسای رشته ریاضی کدوم سی دی هارو تهیه کنم ممنون میشم . تشکر
با سلام
اگر خواستی بگیری فقط و فقط فیزیک مسعودی رو بگیر .بعدشم نیازی نیست به این همه هزینه سرچ کن داخل اینترنت افرادی هم هستند که کل پک رو 300یا 400میدند و قطعا فیزیکش در حد خیلی کمتر برات در میاد.همه ی اساتید یه مجموعه هم خوب نیستند سرچ کن و ببین بهترین استاد در هر درس در یک موسسه کیه و اونها رو هم میتونی ارزونتر تهیه کنی به روش بالا که گفتم.امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.
سلام . من دانش اموز سال سوم ریاضی هستم و سال بعد (۹۵) کنکور دارم. من با مشاوران موسسه کنکور اسان است صحبت کردم و اونها یک لیست از سی دی هاشون با قیمت ب من دادن . من الان ب شک افتادم ک این سی دی هارو تهیه کنم یا ن ؟؟؟ چون خیلی جاها خوندم ک سی دی هاشون اصلا خوب نیس . و چون هزینه سی دی ها بیش از ۴ یا ۵ میلیون هست ریسک بزرگیه خریدشون . خواهشا اگه کسی راجب ب سی دی ها میدونه منو راهنمایی کنه . و اگه با تجربه ها بهم بگن ک برای تمام درسای رشته ریاضی کدوم سی دی هارو تهیه کنم ممنون میشم . تشکر
جواب کامل:ا سلام
اگر خواستی بگیری فقط و فقط فیزیک مسعودی رو بگیر .بعدشم نیازی نیست به این همه هزینه سرچ کن داخل اینترنت افرادی هم هستند که کل پک رو 300یا 400میدند و قطعا فیزیکش در حد خیلی کمتر برات در میاد.همه ی اساتید یه مجموعه هم خوب نیستند سرچ کن و ببین بهترین استاد در هر درس در یک موسسه کیه و اونها رو هم میتونی ارزونتر تهیه کنی به روش بالا که گفتم.
با مشاوران موسسه ی کنکور اسان است دیگه اصلا تماس نگیر چون فقط میخان جیب شما و خانوادت رو خالی کنند.
از صفحه ی 1تا 9 این تایپک رو بخون به خصوص از Alireza SM رو چون واقعا مفیده و خودشون قبلا همه ی dvdهارو امتحان کردند
سلام. ببخشيد من ميخوام زست شناسي تمام سالها رو به صورت كاملا مفهومي مطالعه كنم. دبير خوبي هم ندارم...
از چه سي دي هايي مي تونم استفاده كنم.
در ضمن اون سي دي هاي مربوط به انتشارات مهر و ماه رو چجوري تهيه كنم ؟ من به سايت فروش رفتم اما كتاب هاي زيادي مربوط به درس زيست شناسي داشت...