برنامه كانون عوض شده دوست عزيز برين از سايتش چك كنين . براي ادبيات و زبان فارسي محدوده كوتاهي تعريف كردننقل قول:
Printable View
برنامه كانون عوض شده دوست عزيز برين از سايتش چك كنين . براي ادبيات و زبان فارسي محدوده كوتاهي تعريف كردننقل قول:
نسخه اول برنامه های 92-93 قلمچی هم اومد!
[HTML]http://www.kanoon.ir/Public/Repository.aspx?t=0&gid=6[/HTML]
یک توصیه در مورد زوج کتاب برای بچه هایی که قلم چی میرن.
همون طور که می دونید دروس فیزیک و شیمی پایه به صورت زوج کتاب هستند یعنی شما یکی از کتاب ها رو انتخاب می کنی و یک نیم سال رو یکیشون رو آزمون میدی.
حالا نکته ای برای انتخاب زوج کتاب:
1)چون فیزیک پیش 1 یکی از سنگین ترین مباحث فیزیک هستش بهتره شما هم زمان با اون فیریک 1 و 2 رو بخونید که بهتون فشار زیادی نیاد.چون فیزیک 3 نیاز به تمرین و تاکید زیادی داره.مگر اینکه در تست های مدار قبلا خیلی خوب عمل کرده باشید.در این صورت فیزیک 3 رو انتخاب کنید.
2)برای شیمی هر کدوم رو ضعیف تر هستید اول انتخاب کنید.چون به طور کلی نیم سال اول طولانی تر هستش و توی برنامه ی قلم چی هم روی قسمت هایی که شما برای نیم سال اول گذاشتید تاکید بیشتری میشه.
ممنون.
+++++
دوستان تا همین دیروز خیلی دپرس بودم برا کنکورم.بیشترش هم به خاطر این بود که توی آزمون های آزمایشی و اون کنکورای سال های قبل که توی دو هفته ی قبل از کنکور زدم نتایج خوبی می گرفتم که بخش اعظمیش تو کنکور دود شد رفت هوا.اما حالا که بیشتر دارم با فارغ التحصیل هایی که موفق شدن آشنا میشم دلگرم میشم.
فقط منتظر شروع آزمون های آزمایشی پاییزم تا نشون بدم به همه درس یعنی چی :دی .
میگم نکنه رتبه های زیر 1000 اکثرشون فارغ التحصیل باشن اما سازمان سنجش صداشو در نمیاره؟:دی
اما بخش اعظم فارغ التحصیل ها حتی نتیجه ای بد تر از پارسال یا همسان با پارسال و بعضی با پیشرفت بسیار کم می گیرن.با تجربه ها بگن چی کار کنیم اینجور نشیم؟
ممنون.
اون فارغ التحصيل ( پشت كنكوري )هايي كه درس ميخونن و براي كنكور تلاش ميكنن ( يعني مينيمم روزانه 4-5 ساعت ميخونن ) همشو نتيجه بهتر از پارسال رو ميگيرن. اينايي كه نتيجشون بدتر از پارسال ميشه چيزي نيستن جز سياهي لشگرهايي كه پيام نور و آزاد قبول ميشن .نقل قول:
من هيچ پشت كنكوري نديدم كه آزمون آزمايشي بده و كتاب تست بخونه و مينيمم روزانه 4-5 ساعت درس بخونه ولي نتيجش از پارسال بدتر باشه
من اتفاقا خیلی دیدم.البته گفتم منظورم پیشرفت بسیار کم هم هست.یعنی رتبه خیلی کم جا به جا شه (هر چند تو رتبه های زیر 2000 جا به جا کردن سخت تر میشه).نقل قول:
فکر کنم تفکرشون این باشه:
من که بلدم.زیاد نمی خواد فشار بیارم
ممنون.
سلام دوستان
نوشتنی گریم داره درمیاد از حماقت های خودم
من سال 86 یه دانشگاه دولتی تو تهران قبول شدم ولی بعد دو سال ول کردم و مدرک معادل کاردانی گرفتم ولی چون کار بلد بودم تو یه شرکت خصوصی استخدام شدم
من طراحی نرم افزار می کردم و پارسال تونستم یه نرم افزار تو یه زمینه خاص اختراع کنم. ولی نیاز به یه سری تله فیلم داشتم تا بتونم برنامه نویسیش کنم (13 دقیقه فیلم از سکانس ها و موضوعات مختلف، پارسال 13 میلیون خرج داشت اونم با کادر نیمه حرفه ای!) بیخیال شدم. ( یه استاد کانادایی بهم گفت اگه نرم افزار واقعا کارایی داشته باشه و باگ نداشته باشه بیا کانادا ولی علاقه به رشتم ندارم، بازم ول کردم)، خد-ا میدونه فقط به خاطر پول دارم میرم سرکار و صادقانه و با وجدان هم کار می کنم ولی واقعا عذاب می کشم
من معدلم دیپلمم 9/90 داستانش طولانیه و رشتمم ریاضی بوده، ریاضی، فیزیک و زبانم عالیه، من می تونم با این معدل زاگارت امید به قبول شدن تو کنکور سراسری تجربی داشته باشم؟ (زیر 2000)
دارم از غصه دیوونه میشم، لطفا کمکم کنید.
سپاسگزارم
سلامنقل قول:
با در نظر گرفتن اینکه معدل دیپلم با تاثیر مثبت هست .
شما میتونید با برانامه ریزی دقیق بدون در نظر گرفتن معدلتون به اونچه که میخواهید برسید ...
موفق باشید ...
سلامنقل قول:
ممنون از جوابتون
آخه میگن امسال قانون عوض شده و تاثیر مستقیم شده، تازه بعضی از سایتا می گن فعلا کنکور 93 معلوم نیست که چه جوری میخاد باشه!!!
اینا همش حرفهنقل قول:
تاثیر معدل سال 93 هم تو مهر ماه مشخص میشه
خودشونم گفتن تا امتحانا ایده ال نشه تاثیر مثبت قرار میدن و امسالم اصلا ایده ال نبوده:دی