تصاویر جدید و دو تصویر از چهرهای بازیکنان بایرن مونیخ و سانتوس (واقعا طراحی چهره ها جای هیچ صحبتی رو باقی نذاشته)
Printable View
تصاویر جدید و دو تصویر از چهرهای بازیکنان بایرن مونیخ و سانتوس (واقعا طراحی چهره ها جای هیچ صحبتی رو باقی نذاشته)
دوستان یکی بی زحمت این متن رو ترجمه کنه .ممنون
محتوای مخفی: متن
.
.
.
.
.
.
.
با توجه به عکس زیر مشخص هستش که کنترل های جدیدی به بازی اضافه شده (جابجایی دیوار دفاعی و همچنین قابلیت جابجایی درورازه بان در هنگام ضربات آزاد که این رو در نسخه های قبل نداشتیم. همچنین در عکس زیر میبینیم که توضیحاتی در مورد کنترلها در روشی جدید بنام TEAM VS TEAM داده .
.
.
.
.
.
.
.
دوستانی که ترجمشون خوبه همت کنید و اخبار و اطلاعات جدید رو ترجمه کنید .ممنون :n11:
ولا گرافیک هم تو pes14 و هم fifa14 nextgen اونقدرا هم خوب نشده ها !!!!:n27:
دروازه بان رو که تو نسخه فعلی هم میشه جابه جا کرد با RS و LSنقل قول:
(جابجایی دیوار دفاعی و همچنین قابلیت جابجایی درورازه بان در هنگام ضربات آزاد که این رو در نسخه های قبل نداشتیم.
RS+L1نقل قول:
....
:n04: l؟!!! چی باید باشه مگه ؟! یعنی گرافیک PES2014 قابل قبول نیست ؟! یه مقاسه بکن PES2013 و PES2014 رو باهم ، بعد ببین واقعا کافی نیست ؟!نقل قول:
در ضمن بازی NEXT-GEN نیست و بر اساس تکولوژی همین نسل ساخته شده .
این RS کدوم دکمه ست ؟ :n02:نقل قول:
RS+L1
منظور همون گیم پده ؟
بچه ها من خیلی شنیدم فیفا عالیه و این حرفها . تا الان 2 نسخه از فیفا از سالهای 2011 و 2012 رو تهیه و بازی کردم با دوستان ولی به هیچ وجه این بازی نتونست حداقل در pc رضایت مارو داشته باشه و هرچقدر سعی کردیم ارتباط برقرار کنیم نشد و همچنان بر این معتقدم که pes یه چیز دیگست . حالا سوال دارم
آیا در بازی فوتبال نسخه کامپیوتری با کنسول تفاوت زیادی داره ؟ چون ما 4 یا 5 نفر هستیم هر وقت دور هم جمع میشیم فوتبال بازی میکنیم هممون با مقایسه این دو بازی به این نتیجه رسیدیم که اصلا فیفا بدرد بازی جمعی حداقل نمیخوره و شاید تو کنسول وضعیت فرق داره . یا شاید چون ما نسل قدیمی تر هستیم (هممون حداقل 26 سال سنمونه ) به یاد playstation 2 عادت کردیم به pes
آره .همینه ........من و سه چهار نفر از فامیل هامون هم وقتی خونه ی همدیگه جمع میشیم PESبازی میکنیم حالا چه با کنسول وچه با پی سی.......اصلا دسته جمعی فیفا حال نمیده....نقل قول:
نکته ای که من رو در PES2013 واقعا آزار میداد در مورد پاسهای در عمق بازی هستش که در اون نسخه پاس در عمق بسیار بسیار کم مورد داشت و انگار کونامی در مورد مورد خیلی و بیش از حد سختگیری کرده بود . انگار کلا پاس در عمق در بازی معنی نداره ! و مثل نسخه های قبلی نمیشه پاس در عمق داد و اگرم بشه احتمالش ده درصد هستش و خوب این میتونه بازی رو از یک فوتبال واقع گرایانه دور کنه .
نکته دیگه در مورد جایگیری مهاجمان هستش . اینکه مهاجمان بدرستی نمیدونن کجا فرار کنن و کجا جا بگیرن برای دریافت توپ و فکر میکنم در این مورد هم باید در هوش مصنوعی مهاچمان کار بشه .
در مورد ویدیوهای گیم پلی بازی هم بگم که در اون ویدیوها بازی در مرحله 70 درصد ساخت هستش و اگر میبینیم هوش مصنوعی مداقعان پایینه و...اینها با کامل شدن بازی خیلی هاش برطرف میشه . مطمینا نسخه های دموی بازی خیلی میتونه کمک کنه در بهبود مشکلات بازی و گزارشهایی که طرفدارن بازی در مورد مشکلات بازی به کونامی خواهند داد . به همین خاطر امسال زودتر میخوان دمو بازی رو بیرون بدن و منتظر گزارشات در مورد بازی بمونن . فکر میکنم نسخه دموی بازی بیش از یکی باشه و طبق گفته هایی که هنوز تایید نشده اولین دموی بازی در 24 جولای ماه بعد یعنی 34 روز دیگه منتشر میشه .
.
.
.
.
.
.
.
یکی از مواردی که در دو نسخه قبل بازی یعنی فکر کنم از 2012 به اینطرف در بازی عوض شد پاور بار بازی بود(lمنظورم اسم بازیکنا و استقامت و نشون دادن میزان فشار دکمه هستش که الان بالای سر بازیکن قرار داره ) و دیگه شاهد اون در پایین صفحه نیستیم و این منو خیلی ازار میده و فکر میکنم باید به حالت سابق برگرده و از روی سر بازیکنا برداشته بشه و مثل سابق بشه .
داشتم تو تاپیک بازی در سایتهای خارجی میگشتم که یکی از کاربران خارجی تصویری از گیم پلی بازی گرفته و ویرایش گرده و پاور بار رو به پایین صفحه آورده که فکر میکنم خیلی سادست و زیبا و تقریبا مثل فیفا شده (به نظرم من پاور بار فیفا واقعا ساده و زیباست)