سلام دوست عزیز از مقالات و برنامه های مفیدت ممنون
حتما ادامه بده موفق باشید
Printable View
سلام دوست عزیز از مقالات و برنامه های مفیدت ممنون
حتما ادامه بده موفق باشید
سلام ام بی دنجر جان!نقل قول:
شاید ما با هم آشنایی نداریم اما من از اکثریت آموزش های شما استفاده نموده ام.
واقعاً که استعداد شما قابل قدر است.امیدوارم تا همیشه از این آموزش های با حال تان ما را مستفید سازید.
اما یک سوال از شما دارم و امیدوارم تا هر چه زودتر جوابش را برایم بنویسید.
آیا امکان دارد تا Boot screen و Welcome screen ویندوز را در خود سی دی ویندوز تغیر دهیم ؟ منظورم اینه که کاری کنیم که زمانی که ویندوز نصب میشود، بوت اسکرین آن و ویلکام اسکرین ویندوز پیش از پیش تغیر خورده باشد.اگر امکان دارد لطفاً آموزشش را بگزارید.
ممنونت:
فرهمند
شما لطف دارید .
در مورد Boot Screen قبلا توی همین تاپیک بحث شده .
در مورد Welcome Screen هم اگه وقت کردم آموزشش رو خواهم نوشت .
همیشه سبز ...
ممنون ام بی دنجر عزیز!
عید را برای شما ودیگر دوستان نیز تبریک گفته و برای همه شما عزیزان سال خوش و با صفا آرزو میکنم.
منتظر آموزش های زیبایتان هستم.
و اما یک سوال دیگر:
من میخواهم تا تصویر Boot Screen کامپیوترم را به یک تصویر زیبا از منظره هایی طبیعی تبدیل نمایم تا هربار که کامپیوترم را روشن کنم، با دیدن چنین Boot Screen کیف کنم.اما یه مشکل است و آن اینکه زمانی که این Boot Screen را به رنگ 8 بیت سیو میکنم، رنگ تصویر تغیر نموده و بسیار حالت بد را بخود میگیرد.
لطفاً به من رهنمایی کنید تا چگونه این تصویر را در Boot Screen کامپیوترم قرار بدم تا رنگش ثابت باقی مانده و تغیر ننماید.
با احترام
فرهمند
در قسمت Boot Screen ، سیستم عامل امکان استفاده از رنگ های محدودی رو به شما میده !
موفق و پیروز
سلام ام بی دنجر عزیز!
ممنون از اینکه به فکر مایی!
اما آیا ممکن است تا آن تصویر را در عوض Welcome Screen با همان رنگ اصلیش قرار داده و متن Welcome را به Welcome to Farahmand's Computer تغیر دهم؟ در ضمن اینرا هم میدانم که این سوال من تقریباً مربوط به سوال اولی ام یعنی تغیر دادن Welcome Screen میشود. پس خواهشمندم تا اگر فرصت داشتید، آن آموزش را زودتر قرار دهید.
بااحترام:
دوستت فرهمند
x:\i386 رفته و فایل _logouni.ex توسط نرم افزار powerArchiver2006 باز کنید در منوی تولبار این برنامه روی add کلیک کنید و اون فایلی را که در بالا گفتم را به این نرم افزار add کنید با این کار وقتی ویندوز نصب میشود با تغییرات جدید ظاهر میشود نیازی هم به iexprees نیست power archiver میتواند فایلهای بوت اسکرین را که mb جان گفتند را نیز باز کند کافیست فایلها را با این برنامه باز کنید و توسط resource hacker ادیت کنید
برای تغییر بکگراند اکس پی نیز فایل _bliss.jp را در مسیر i386 سی دی با power archver باز کنید سپس عکس دلخواه خود را با نام bliss.jpg or bmp فرقی نمیکنه در یک جا از هارد کپی . از منوی پاور ارچیور روی add کلیک و عکستان را اد کنید برای اطمینان دوباره فایل _bliss.jp را با صهدقشق ذشظ کنید و عکس را extract کنید و ببینید
برای اطمینان دوباره فایل _bliss.jp را با winrarباز کنید و عکس را extract کنید و ببینید
من موندم سر تم . که تم پیش فرض اکس پی را عوض کنم