712:فکر کنم در کل با فیلتر شکن حل شه.فرق نداره چی باشه.من خیلی با این ها آشنا نیستم...
Printable View
712:فکر کنم در کل با فیلتر شکن حل شه.فرق نداره چی باشه.من خیلی با این ها آشنا نیستم...
من با فری ---گیت امتحان کردم نشد فقط با سایفو.... اپ میشه و همینطور با تغییر ip هم کار میکنه برای همین من فکر میکنم دوستانی که گفتن تحریم درست باشه ومشکل به خاطر تحریم هاست .
اخه اگه به خاطر تحریم بود که مال همه و همه ویندوز ها اینطوری بود من لان کامپیوتر خونگیم ویستا هست و راحت اپدیت میشه. لپ تاب م هشت هست نمیکنه. بردارم خونگیش هفت هست نمیکنه . لپ تابش هشت هست میکنه
Sent from my MT15i using Tapatalk
سایفو...و change ip سیستمشون با هم فرق میکنه . توی سایت مایکروسافت گفتن اشکال از پرکسی هست که باید ریست شه تا درست شه شاید بشه گفت واسه همین با قند شکن اپ میشه چون پرکسی را عوض میکنه ولی اینکه با change ip کار میکنه دلیلش چیه؟
دوستانیکه ویندوز 8.1 خودشونو آپدیت کردن
میشه یه عکس از لیست آپدیتهای نصب شدشون بگیرن بذارن اینجا
میخوام با مال خودم تست کنم
اگه مقدوره مرسی
8رو هرکار کردم با فریگیت اپدذیت هاروپیدا نکرد
ویندوز8.1 نسخه اینتر پرایز نصب کردم
با فری گیت تست کردم اپدیت هاش روپیدا کرد و قطعش کردم و درحال دانلوده اپدیت ها
با سلام
منم موقع آپدیت با این پیغام مواجه میشم البته یه چیزی که عجیبه اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور که میبینید 31 آپدیت ولی 0 کیلو بایت
اینم از پیغام خطا
800703F1
و عجیب اینکه موقع آپدیت سرعت بطرز واضحی میاد پایین
این مشکل دیشب کاملا رفع شد من با چند تا سیستم تست کردم:)
سلام دوستان
من ی لپ تاپ x550 با وین 8 اورجینال دارم هرکار میکنم ویندوز اپدیت نمیشه.به سایت مایکروسافت رفتم سه تا از اپدیت ها رو پیدا نمیکنم.
خواستم ببینم کسی میتونه این اپدیت ها رو به من بده.مرسی
(update for microsoft .net framework 3.5 on windows 8 and windows server 2012 for x64 based system (kb2769166 به حجم 73.4mb
(update for microsoft 8 for 64-based system(kb2772501 به حجم 33kb
(update for microsoft 8for 64-based system(kb2855336 به حجم 544kb
سلام دوستان
دوستانی که نمیتونن ویندوز 8 رو اپدیت کنن میتونید بیشتر اپدیت هاتون رو از طریق خود سایت مایکروسافت دانلود کنید و بعد نصب کنید.این طوری ویندوزتون هم زودتر اپدیت میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]