منم نیوآ شماره 4 استفاده میکنم خیلی خوبهنقل قول:
یکم باعث ریزش میشه
همراه با اون شامپو ضدشوره کلیر استفاده میکنم که دایره سبز داره و ضد ریزش هست و مشکل ریزشم هم حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منم نیوآ شماره 4 استفاده میکنم خیلی خوبهنقل قول:
یکم باعث ریزش میشه
همراه با اون شامپو ضدشوره کلیر استفاده میکنم که دایره سبز داره و ضد ریزش هست و مشکل ریزشم هم حل میشه
من مواظبم به ریشه مو نخورهنقل قول:
به ساقه مو بخوره مشکلی پیش نمیاد :n02:
سلام دوستان یک سوال داشتم.من زل موتافت دارم وازش راضیم وسوال من درموردحالت مواست.شمادوستان سایت یافایلی که روش های درست کردن حالت های گوناگون موراداشته باشدسراغ دارید؟باتشکر
تو سايت هاي فارسي كه نميتوني پيدا كني.يعني من نديدم تا حالا .ولي منبع اينجور ويديو ها youtube هست،به انگليسي موضوعي كه ميخواي رو توش سرچ كن پيدا ميكني.خودم تو youtube كلي از اين ويديو هاي اموزشي ديدم .مثلا how to style mens hair رو سرچ كن يا هر چيز ديگه...نقل قول:
سلام
یه چیزی معرفی کنید که موهارو براق نکنه یعنی کسی متوجه نشه از ژل یا .... هرچیزی که جزو حالت دهنده هاس استفاده کردی بوی زننده ای نداشته باشه ( چه بهتر اگه خوشبو باشه )
حالا ژل واسه اینکار بهتره یا موس یا....؟؟؟ چیزیکه ضرر نداشته باشه همین 4 لاخ مویی که داریمو تضعیف نکنه !!!
قیمتش هم معمولی باشه
موهام وقتی بلند میشه سرش پیچ میخوره .. مخصوصا پشت گردنم و بالای گوشام ( مثه تیریپه زمان شاه :n02: ) خوشم نمیاد میخوام کلا ساف بشه.
دوستان لطفا راهنمایی کنید
من موهام با سشوار راحت حالت میگیره ولی دنبال یه چیزیم که بعد از سشوار بزنم به مو تا حالتی که میدم رو نگهداره و البته موها رو براق ، چسبناک و چرب نکنه و تقریبا مات بمونه حالا اگر خودش حالت دهنده هم باشه که چه بهتر
بهترین محصول چیه؟ چسب مو و تافت دارم ولی براق و چسبناک میکنه که خوشم نمیاد .
مارک محصولاتشم اگر میدونید بگید
ممنون
سلام دوستان
دوستان ،می تونید یک برند خوب کرم مو (فرقش با واکس چیه ؟) معرفی کنید ؟حالت دهندگیش خوب باشه و زیاد هم براق نباشه.
ممنون
برای صاف کردن مو که باید یا از اتوی مو استفاده کنید که توصیه نمیشه! یا با سشوار و باد سرد و شونه گرد صاف کنید موها رو!نقل قول:
هیچ حالت دهنده ای نمیتونه موهای شما رو صاف کنه!
اگر موهاتون چرب نیست از شامپوی پاپیروس کلوران استفاده کنید کمی موها رو صاف تر میکنه.
یا ار کرم های صاف کننده مو استفاده کنید اکثرا صاف کننده و باز کننده گره موها هستند.
برای حالت دهنده....تنها حالت دهنده ای که مو رو براق نمیکنه حالت دهنده هایی هستند که حالت مات دارند و به paste یا خمیر مو معروف هستند.
خیلی کم پیدا میشن در ایران اگه تهران هستید به خ منوچهری برید! و بگردید...در برند های wella و lable.m میتونید پیدا کنید! قیمت هاش هم بالاست..در کل این چیزها برای استایل های حرفه ای هستند و نباید انتظار داشته باشید با 10 -20 تومن با این وضعیت دلار بتونید چیزی بخرید.
lakme اسپانیا 22 تومنه خمیرش. قوطی نارنجی که البته خیلی مات نیست!
اگر هم تهران نیستید در غیر این صورت بعیده پیدا کنید!و میتونید از موس های قوی استفاده کنید
.
پاسخ شما با پاسخ قبلی که دادم یکی هست.نقل قول:
خمیر مو یا paste در برند های
تونی اند گای
لیبل ام
ولا آلمان
یا Lakme اسپانیا
کرم مو کلا کمی براق میکنه عزیزنقل قول:
محصولات هم زیاد هستند...
کرم حجم دهنده و حالت دهنده مو رولون خیلی خوبه...27 تومن..اگر در داروخانه ها این کرمش یافت نشد ( بقیه محصولاتش رو در داروخانه های بزرگ دیدم! ) به خ منوچهری برید
کرم مو های برند های معروف تر هم اکثرا گرون هستند!
کرم مو کمی مو رو نرم هم میکنه....
سلام
برند Indola چطوره ؟
یکی از آشنا ها Polishing Pomade ــش رو گرفته میگه خیلی بدبو هست :دی