نقل قول:
سلام
میشه این برنامه رو قرار بدهید
ممنون
Printable View
نقل قول:
سلام
میشه این برنامه رو قرار بدهید
ممنون
salam in aslan ro p javab nadad vali baz mamnonam
سلام
من این روش رو انجام دادم ولی هیچی نشد روت نمیشه مدل گوشیم xeria p
هستش اندروید 4.0.4
:n27:
سلام
ممنون از بچه هایی که توضیحات کامل میذارن
ببخشید لینک دانلود برنامه پاک شده اگه امکانش هست واسم بذارید تاذدانلود کنم
گوشیم اکسپریا T
یه توضیح مختصرم در باره روت بدید که مثلا روت بشه چیکارا میشه کرد
چون کلیت روت کردن رو نمیدونم واسه چیه و به چه کار میاد
البته اگه وقت کردید بگید
ممنونم
:n12:
سلامنقل قول:
یه توضی کامل میدم برای همه دوستان:
وقتی گوشیتون رو روت میکنید ، میتونید کارهایی بکنید که در حالت عادی نمیتونید انجام بدید مثلا حذف برنامه های سیستمی - دسترسی به برنامه ها سیستمی و تغییر در آنها - زدن پچ و مودهای برای افزایش کارایی و زیبایی سیسیتم -
زدن اسکریپتهای افزایش سرعت و ..... که در صورت روت نبودن نمیشه انجامشون داد
کلا به رد روش میشه گوشی رو روت کرد:
1- با فست بوت یا فلش تولز
2- با کرنل کاستوم
برای مورد اولی نیازی به باز کردن بوت لودر نیست و میشه گوشی رو روت کرد ولی برای مورد دومی باید بوت لودر گوشی باز باشه که با فلش کردن یه کرنل کاستوم میتونید هم روت کنید و هم اینکه ریکاوری داشته باشید ( این روش خیلی راحت و کاربردی هست ولی اگه گارانتی داشته باشین گارانتی تون با باز شدن بوت لودر باطل میشه و توی گوشیهای سونی اگه مجهز به براویا انجین باشه ، براویاش از کار میوفته + ترک آیدی ( البته مشکلی نیست و میشه ازش بک آپ گرفت ، من خودم بوت گوشیم رو باز کردم ) در ضمن اگه بوت رو باز کنید میتونید کاستوم رام هم بزنید که خیلی عالی میشه
داداشم ، سپاس از اطلاعاتت.اما پرشین گیگ الان بالا اومده و برنامه شما دانلود نمیشه. برو یبار دیگه یا یه جا دیگه آپلودش کن لطفا.با تشکر.
سلامنقل قول:
با توجه به ارائه نسخه جدید سیستم هامل اندروید برای این این سری گوشی ها، این روش دیگه کارآمد نیستش و به همین دلیل تاپیک خاک خورده!
روش های جدید و بهتر و سریعتر و آسانتر هستند که فقط با یک جست و جو میتوانید پیدا کنید.
راهنمای منبع: Forum.xda-Developers.com
سلام اين لينك خرابه باز نميشه چكار كنم
اسم برنامه رو بگيد دانلود كنم يا يه لينك ديگه معرفي كنيد
من چكار كنم :n28::n28::n28:
mishe esme narm afzaro begid???نقل قول: