چنان بن کردن توی History هم دیگه چیزی ازم نمونده :دینقل قول:
4870x2 بعد اون اتحادیه هه دیگه باز نشد؟!
چنان بن کردن توی History هم دیگه چیزی ازم نمونده :دینقل قول:
4870x2 بعد اون اتحادیه هه دیگه باز نشد؟!
خو داری جوری میگی انگار بقیه شرکت ها نشستن نگاه میکنند؟نقل قول:
ساخت سنس های جدید 21-30روز وقت برده! (gsmarena سرچ کن خبرش هست!)
کل قضیه رو ول کردی چسبیدی به این؟!
سامسونگ آره،سی پی یو میچسبونه سر و تهش ! ولی قیمتش اینقدر نیست که نشه خرید! قیمت جهانیش 500دلاره!
موتو هم اکثر قیمت هاش معقوله!
Optimus G فعلا توی مالزی هست با قیمت 3.5هزار رینیگت 3500*800= 2800!!!!!
منظورتو نفهمیدم ، در هر حال منظورم این بود که سامسونگ اگه یه مقدار هزینه کنه روی لانچر ، اینقدر بهانه دست هیتر ها نمیده. هر چند تاچویز جدید هم زیاد بد نیست (فقط به نظرم یه کم سنگین و شیک تر باشه بهتره. لانچر پرادا فوق العادست. :|).نقل قول:
قیمت Optimus G هم با توجه به قیمت 2200 تومنی نوت 2 زیاد بد نیست. مثل اینکه همچنان زیاد درست درمون عرضه نشده ، ولی گوشی های LG همیشه قیمت فوق العاده خوبی داشتن. پرادا 3.0 که جز گوشی های با پرستیژ بالاست (مثل بلک بری پورش دیزاین که 10-12 تومنی باید باشه با این ارز. :دی 7500 درهمه. :|) ، در مقایسه با گوشی های عادی هم P/P عالی ای داره. Optimus 2X قیمتش از آرک پایین تر بود.
یکی از دوستام تماسی که با اپراتور sprint داشته متوجه شده optimus g های این اپراتور بوت لودر لاک هستند و گویا سیاست جدید شرکت ال جی هست.
الان تمامی گوشی های تولیدیش از جمله 4xhd و .. دارای بوت لودر بسته هستند و قابلیت نصب رام رو ندارن
انصافا کیفیت گوشی هاش بالاست ، من کلی با 4x hd دارم حال میکنم ، خیلی خیلی بهتر one x هست ، اما این سیاست مسخرش نمیزاره نگهش دارم ! نه آپدیت میده و نه میزاره خودمون رام بسازیم و نصب کنیم !
رویوی GSMArena :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ هم میتونه از ال جی شکایت کنه .. ولی سامسونگ مثل بعضیا بچه نیست . اینو یه رقابت میدونه نه کپی ....
نقل قول:
UI شون خیلی شبیه هم هست ، از چی هم شکایت کنن؟ مثلا سامسونگ یه سری تکنولوژی تلوزیون های LG رو برداشت کپی کرد.. کاری هم به هم ندارن !
دسته این دو تا تو یه کاسس ،
اگر هم منظورت ظاهر دو گشوی هست ، من هر دو رو داشتم ، شبیه هم نیست و ال جی خیلی خوشکل تر و با کیفیت تره مخصوصا کناره هاش خیلی بهتر ساخته شده و جنس قاب پشتش و طرحش هم خیلی شیک تره
کلید HOME به این سبک هم دیگه از طرف بقیه شرکت ها استفاده نمیشه ، فقط سامسونگ استفاده میکنه
دقیقا دعوای اپل سامسونگ سر همین بود که چرا سامسونگ داره ایکون های مارو کپی میکنه و چرا سامسونگ داره گوشی های با گوشه ی گرد میزنه .. که دقیقا ال جی هم همین کارو کرده .. منم دارم همینو میگم .. چطور این دوتا از هم شکایت نکننن برای اینکه دارن رقابت میکنن نه بجه بازی ...نقل قول:
دوستان این گوشی وارد ایران شده ؟ کسی رویتش کرده ؟
قیمتش چنده در حال حاضر ؟
ممنون
اپتیموس G توسط مدیاپردازش وارد بازار شد و از هفته آینده در نمایندگی های ال جی در دسترس خواهد بود:n05: