امروز کل بازار تهران گشتم هیشکی موجود نداشت میگفتن تموم شده دوباره شنبه برامون بار میاد میاریم!
احتمال داره شنبه که بیاد قیمتش تغییر کنه خدا کنه فقط گرون نشه:41:
Printable View
امروز کل بازار تهران گشتم هیشکی موجود نداشت میگفتن تموم شده دوباره شنبه برامون بار میاد میاریم!
احتمال داره شنبه که بیاد قیمتش تغییر کنه خدا کنه فقط گرون نشه:41:
آقا چطوری پارتیشن بندی کردی؟نقل قول:
آقا من از نمایندگی های مشهد پرسیدم گفتن نداریم. دلارم گرون تر شده.
به نظرتون سازگار n56 یا y580 با fhd میاد تا ماه دیگه!
هیچ کاری نداره.شما سیدی ویندوز رو که بزاری داخلش به راحتی میتونی این کارو از طریق سیدی نصب ویندوز انجام بدی.این آموزش رو ببینی کاملا آموزش را دادهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یعنی راهی برای تهیه Full HD این لپ تاپ نیست حتی با 400 500 هزینه بیشتر نیست؟ ممکنه بسازگار بیاره؟
من قبلا Dell XPS 15 L502 رو HD گرفتم انقدر افتضاح بود کیفیت صفحه اش بردم با 200 ضرر فروختم
آبی رو کاملا بنفش نشون میداد خلاصه آشغال البته برای بعضی ها مهم نیست اصلا رنگ واقعی و شاید متوجه نشن اما من کارم با رنگ هست
کسی میدونه sRGB (طبیعی بودن رنگها) این صفحه نمایش 1366x768 چطور هست و ساخت چه شرکتیه؟ چون sRGB مدل فول اچ دی فوق العاده هست همه رنگها طبیعی
لپ تاپ N56 هم هست ولی کیفیت Full HD اون به Full HD این Y580 نمیرسه فقط اینکه دوستان میگن بازی اینا زیاد نمیشه کرد داغ میکنه نگرانم
اگر بدونم سازگار میاره حتما صبر میکنم برای Y580
يه چيز جالب كشف كردم
اگر داخل سايت لنوو بشين و كشورشو بزارين امارات ميبينين كه مدل 580 رو نوشته به زودي
شايد به همين دليل باشه كه سازگار اين مدل و وارد نكرده!
من به سازگار ارقام زنگ زدم و راجع به لنوو فول اچ دی پرسیدم که گفت :نقل قول:
************************************************** ****************************************
احتمال کمی است که بزودی وارد کنند چون اختلاف قیمت بالائی داره و به صرف مشتری نیست ؛ ولی نگفت که کی میارن .
************************************************** *****************************************
برای بنده کیفیت تصویر از اولویتهاست و به همین خاطر منتظرم تا ببینم تکلیف لنوو Y580 فول اچ دی چیه ؟
اما راجع بع به اختلاف قیمت لنوو Y580 فول اچ دی با لنوو Y580 اچ دی من اکثر سایتها فروش را بررسی کردم و متوجه شدم که اختلاف قیمت در حدود 100 دلار است که بنظرم منطقی است و نمیدونم ایران بیاد هم این قدر اختلاف قیمت خواهد داشت یا بیشتر و یا کمتر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از شما آقای وحیدی
البته فکر نمیکنم بحث صرف مشتری باشه وگرنه N56 هم 2400 هست این هم فوقش 300 بره روش که من کاملا راضیم 300 برای این نمایشگر فوق العاده بدم
فکر کنم به قول دوستمون هنور امارات هم وارد نشده و نیست که اینا وارد کنن خدا کنه زودتر بیاد منم منتظر میمونم شاید این اومد
از دوستانی که این لپ تاپ مدل HD رو دارند کسی Photoshop داره؟
اگر کسی داره میشه لطفا این عکس که قرار دادم رو با فتوشاپ باز کنید
بعداز
View > Proof Setup > Custom
تیک Preserve Number و Black Point رو بردارید و اوکی کنید
بعد مجددا از View روی Gammut Warning کلیک کنید و نتیجه رو اسکرین شات بگذارید اینجا چون سیو نمیشه؟
آدرس عکس:
عکس:
با تشکرنقل قول:
دوستی تو دبی دارم که هنوز لنوو y580 را تو دبی پیدا نکرده
هر وقت خبری شد اطلاع میدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر