[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اگر ایتالیا امشب حذف بشه یک راست برمیگردیم به خونه اول
یعنی بعد از فاجعه 2010 در حالی که این سری شخصیت ایتالیا بیشتر اومده پایین
اسپانیا هم امیدوارم مردانه بازی کنه و کرواسی رو ببره
خوبه اگه همین نتایج نیمه اولا باقی بمونه تیم اول میریم بالا ایشالا!:10:
خوب به سلامتي برديم و صعود كرديم
به همگي تبريك ميگم
نيمه اول عالي بوديم و چلي حيف كهندتا موقعيت رو خراب كردن
اگه از موقعيت ها بهتر استفاده ميكردن با اختلاف خيلي بيشتر ميبرديم
يكي از بزرگترين مشگلات ايتاليا ضربات آخره و اينكه از موقعيت هاش خوب استفاده نميكنه
پراندلي يه فكري هم بايد براي سرد بازي كردن تيم تو نيمه دوم بكنه. انگار خيلي استرس گل خوردن دارن
اميدوارم مصدوميت كيليني اونقدر جدي نباشه كه بازي ها رو از دست بده
ايشالا بازي هاي بعد بهتر از اين هم باشيم :40:
نه عزیز اگه نتیجه نیمه اول باقی می موند حذف بود ایتالیا سوم میشد... بالا کجا بود تیم اول کجا بود!نقل قول:
به هر حال صعود ایتالیا رو به طرفددارانش تبریک می گم... ایتالیا صعود کرد چون اسپانیا برد بازی رو
نه داداش اگه نتايج نيمه اول باقي ميموند هر 3تا 5 امتيازي ميشدن و چون ايتاليا تو بازي هاي رو در رو بيشتر گل زده بود اول ميشدنقل قول:
احتمالا از شبكه هاي خارجي نگاه ميكني وگرنه اين مجري هاي بدبخت اين همه وسط بازي جدول رو نشون دادن و گفتم با نتايج نيمه اول ايتاليا اول ميشه. معلومه هويجم حسابشون نميكني كه ببيني چي ميگن:31:
در هر صورت اولي مبارك شما باشه دوست عزيز
بله درسته من ایران نگاه نمی کنم ولی قانون مضخرفیه این نوع اولویت دهی بهترین حالت به نظر من برای اولویت بندی
1- بازی مستقیم
2- تفاضل گل
3- تعداد گلهای زده
و بعد از اینها بره روی این اولویت که تعداد گل توی بازی های مستقیم و اینجور چیزا
در هر صورت ممنون از شما هم بابت نکته ای که اشاره کردید و من از اشتباه در اومدم و هم بابت تبریک
پس حق با PSYCHO_MAN عزیز هست عذر می خوام
نتایج نیمه اول, باعث میشد ایتالیا اول شه و بعد اسپانیا دومنقل قول:
نه عزیز اگه نتیجه نیمه اول باقی می موند حذف بود ایتالیا سوم میشد... بالا کجا بود تیم اول کجا بود!
به هر حال صعود ایتالیا رو به طرفددارانش تبریک می گم... ایتالیا صعود کرد چون اسپانیا برد بازی رو
ایتالیا صعود کرد چون ایرلند رو برد, و چقدر سرنوشت گروه وابسته به یک گل بود!
گلی که اگه کرواسی میزد اسپانیا حذف میشد, اگه اسپانیا میزد تیم اول میشد.
یا اگه هر دو میزدن و ایتالیا 1 هیچ میبرد, ایتالیا حذف میشد!
خوشحالم ایتالیا سرنوشت خودشو خودش رقم زد, و بالوتلی نشون داد از نظر فنی در چه سطح بالاییه فقط
یکم باید رو اخلاقش کار کنه.
از خودم نمیگم ،خود گزارشگر گفت نتایج روبروی تیم حذف شده که ایرلند بود رو وقتی 3 تا تیم هم امتیاز باشن در نظر نمیگیرن و نتایجی که 3تا تیم دیگه جلوی هم کسب میکنن ملاکه .نقل قول:
با توجه به نتایج نیمه اول حساب کنید ، چون ایتالیا -کرواسی ، ایتالیا- اسپانیا تساوی 1-1 کردن و کرواسی اسپانیا 0-0، ایتالیا تیم اول صعود میکرد و اسپانیا تیم دوم.در ضمن اگه اسپانیا نمیبردم ایتالیا صعود میکرد
راستی اگه کسی تو اون استدیو شبکه 3 طرفدار چلسی و ایتالیا بود امشب فکر کنم باید خرخره جاودانی وجلالی می جویید خسته نشد این جاودانی اینقدر این جمله تکراری تیمهای مثل چلسی ، روش چلسی ، برد چلسی وار و اینجور مزخرفات :2:رو هر شب به خورد بیننده میده ؟من خودم طرفدار میلان و رئالم و از فوتبال انگلیس (تیم ملیش و بیشتر باشگاهاش) بدم میاد ولی چلسی قهرمان شد و جنابعالیم ....چلسیو نمیتونی بخوری مثلا میخوای اینجوری تلافی کنی ذهنیت بینندرو خراب کنی ؟
مردک به زور میخواد آلمانو قهرمان کنه حتی امشب داشتن اسپانیا روهم خراب میکردن . آلمان تیم شایسته ایه ولی اینجوری از یه تیم حمایت کردن و تیمای دیگرو کوبوندن (درست کردن ذهنیت منفی از یه تیم خوب )تو یه رسانه همگانی که مسابقات مهم فوتبال رو برای طیف وسیعی از انواع هوادارا با علایق مختلف پخش میکنه به نظرتون درسته؟
یکی از دلایلی که خیلیها مثل من در اکثر مواقع قید تماشای مسابقات از تلویزیون ملی رو زدن همین کیفیت پایین محتوای بحث کارشناسی برنامشون هستش. حالا گزارش مسابقه، کیفیت پایین پخش، سانسور و ... بماند .