دوستانی ک از این سریال جذاب و دینی ایراد میگیرن به شدت تایید میشن!!!:19:
آخه این چیه درست کردین وقتی این سریال رو میبینم حالم از تلویزون به هم میخوره:2::2:
کلا ماهی یه بار تی وی نیگاه میکنم اونم از شانس من میوفته به این سریال های فوق کهکشانی!!:41:
Printable View
دوستانی ک از این سریال جذاب و دینی ایراد میگیرن به شدت تایید میشن!!!:19:
آخه این چیه درست کردین وقتی این سریال رو میبینم حالم از تلویزون به هم میخوره:2::2:
کلا ماهی یه بار تی وی نیگاه میکنم اونم از شانس من میوفته به این سریال های فوق کهکشانی!!:41:
اين سريال كلا انحراف زيادي داشت
اولاش خوب بود ولي منحرف شد:41::31:
همون سریال کلاه قرمزی رو که توی شبکه 2 میداد رو میگی ؟نقل قول:
کالا یه جوری تکراری شده داستان اصلی که نداره دیالوک های تکراری و ضعیف هم که فراوان داره .
اصلا شخصیت پردازی ضعیفی داره و یه جوری به نظر می رسه که هر کدوم از بازیگرا دارن برای خودشون بازی می کنن نه با هم دیگه
بله منظورشون همونه.نقل قول:
سریال فقط کلاه قرمزی 91
من با اینکه 23 سالمه همیشه نگاه میکردم و به معنی واقعی خنده دار بود . مخصوصا اون پیر مرده که کچل بود و اون یارو خالی بنده و پسر خاله
پخش پشت صحنه «مسیر انحرافی» از شبکه سه
خبرگزاری فارس 91/01/02 :
پشت صحنه مجموعه تلویزیونی «مسیر انحرافی» از شبکه سه سیما پخش میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشت صحنه مجموعه «مسیر انحرافی» فردا -شنبه 2 اردیبهشتماه- ساعت 21 از شبکه سه پخش میشود.
بنا بر این گزارش، تکرار این برنامه روز بعد ساعت 14:30 به روی آنتن میرود.
پشت صحنه این سریال تلویزیونی توسط امین هاشمی اصل کارگردانی شده است.
سریال مسیر انحرافی به کارگردانی بهرنگ توفیقی ساخته شده و بازیگرانی نظیر فرزاد حسنی، پوریا پورسرخ، بهنوش بختیاری، محمد شیری، سپند امیرسلیمانی، نادر سلیمانی و ... در آن ایفای نقش کرده اند.
حیف پوریا پورسرخ که تو این فیلم بازی کرد :2:
خیلی هم حیف نشده والا!نقل قول:
این مجریه که دیگه شورشو درآورده
سینا حجازی واقعا عالی کار کرده برا شروع.....
همون ثانیه های اول،ارتفاع پست و لاست رو تو ذهن ادم میاورد قسمت اولش....
متاسفانه تو داستانش موندن.....رو اوردن به خل و چل بازی وگرنه میشد کار های خیلی خیلی بهتری کرد با سریال!